Goed van advies gedien

Goed van advies gediend, perfecte bediening en advies. Komt afspraken heel goed na. Zeer te vrede over de geleverde relaxfauteuil. Aan te raden als goed bedrijf en zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Comfortabele stoelen en gemak in de bediening. Goede service.!!!

Prettige ervaring in de service

Bij aankoop fijne uitleg gekregen nemen ruim de tijd om je van dienst te zijn

Bescheiden winkel, veel kennis en prima prijs

Wij willen graag als dank voor de goede service deze review delen. Tot heel ver in de omtrek geweest op zoek naar fijne relaxstoelen: In veel winkels staan er een hoop bij elkaar, wat helaas niet betekende dat er ook kennis over leek te zijn. Konden niet beslissen zeiden we tegen een bekende, die ons door zijn ervaring naar comfort-fauteuils verwees dus wat hadden we te verliezen, zijn de bescheiden uitziende winkel comfort-fauteuils in Sittard binnen gestapt. Heel andere koek, nergens zo meegemaakt. Op vragen eindelijk verhelderende antwoorden, no nonsense uitleg en werd er meegedacht op een manier die we niet kenden. Geen flauwekul verhaaltjes. Verrassende totaalprijs, voor die kwaliteit echt scherpe prijs! Fabrikant had enige vertraging, we werden op de hoogte gehouden. Kort daarna netjes thuis geïnstalleerd. Genieten nu elke dag precies zoals wij willen en ook nog eens geld bespaard. Enige nadeel: wisten we dit maar eerder! Gelukkig bijtijds de gouden tip gekregen, hier naar toe te gaan, aanrader!!! Bedankt! Fam Jacobs-Huinck uit Echt

Gewoon zeer goed

Er is uitstekend advies gegeven, waardoor uiteindelijk een prima relax fauteuil met de juiste afmetingen en kleur is geleverd. Ook de uitleg van de fauteuil aan moeder is door Peter met veel enthousiasme verzorgt.

Afspraken na gekomen

Goede uitleg helemaal niets aanpraten zeer correct in hun afspraken! Vandaar Top!

Zowel het bezoek aan jullie winkel,alsook het advies voor de keuze van mijn fauteuil was zeer verhelderend, De aflevering was twee weken eerder dan afgesproken. de uitleg thuis was duidelijk. Alles SUPER

Tot nu toe helemaal tevreden.

Een aanrader als je een stoel zoekt

Vriendelijk en deskundig personeel. Goede prijs kwaliteit verhouding.

We werden goed geholpen, in eerste instantie een verkeerde keuze gemaakt mbt de maat van de stoel. Dit werd snel opgelost. Levering volgens afspraak. Vriendelijke hulp en tot nu zijn we zeer tevreden. We hebben vertrouwen in de beloofde service.

Ongedwongen, prettig en vertrouwd

Tijdens een dagenlange zoektocht naar een ‘luie stoel’ zagen wij ergens in een meubelwinkel op een muurfoto de stoel die we mooi vonden, de Hukla Cosey. Maar die stond daar niet in de showroom om te proberen. Verder zoeken dus. Een zwager raadde ons Relax Comfort-fauteuils in Sittard aan. Een autoreis van 2,5 uur heen en 2,5 uur terug, maar het bleek meer dan de moeite waard. We konden daar niet alleen ‘onze’ stoel, maar ook veel vergelijkbare modellen en merken, goed uitproberen. Peter gaf duidelijk antwoord op alle gestelde vragen, maar hij gaf ook informatie waar wij niet aan hadden gedacht, maar die wel belangrijk is. Zoals de manier van productie, de materialen, de ergonomie, de diverse soorten leer, de eigenschappen en het onderhoud daarvan. En al die informatie werd tegen onze persoonlijke situatie gehouden, zodat er een gedegen advies uitrolde. Over de (schappelijke) prijs werden we het snel eens en daarbij worden de stoelen ook nog eens thuis bezorgd. Dus zoek niet verder. Wil je een comfortabele relax-stoel, bespaar jezelf een lange vruchteloze zoektocht en ga eerst naar Relax Comfort-fauteuils in Sittard. Annemieke en Leo.

5 sterren

Zijn zeer tevreden over de levering en de Klantenservice bij de de aankoop

Prettig bedrijf, goed advies, mooie stoel geleverd

Duidelijke informatie vooraf, bedrijf straalt vertrouwen uit en geeft dat vertrouwen ook terug.

Zeer goede en vriendelijke hulp bij het kiezen van het beste product voor je budget

Er wordt je niets opgedrongen, je krijgt correcte informatie en geen vraag is te veel. Je moet echt niet onmiddellijk beslissen, je kan gerust enkele dagen overwegen. Wij kregen zelfs het advies zeker even te wachten, want 2 weken later kwamen nog nieuwe modellen binnen. Ook de leveringstermijn was correct, zelfs enkele dagen vroeger. Het product is precies wat we er van verwachtten.

Klantvriendelijk, duidelijke uitleg, geweldige service.

Fijne zaak, hele duidelijk persoonlijke uitleg over de mogelijkheden van de fauteuils. Geweldige service. Wij zijn zeer tevreden over ons twee geleverde fauteuils.

Heel attent en grondige instructie van diverse stoelen. Mooie kwalitatieve stoelen in de showroom,.

Unieke klantervaring.

Correcte winkel. Goedkoop en zonder druk. Perfecte afwikkeling incl thuislevering. Aanrader!

tijd en aflevering waren perfect volgens afspraak

Binnen de afgesproken leveringstijd is mijn fauteuil geleverd .

Goede kwaliteit, goede service en goede prijs

Correcte afhandeling van het hele aankoop proces. Van advies tot aankoop . Tijdige informatie uitwisseling als het gaat om het afleveren.

Kon gewoon niet beter

Beste Peter, Enorm bedankt voor uw deskundige info ,zodat mijn echtgenote de ideale sta-op heeft voor haar . Het onthaal ,als info en levering waren correct en zoals afgesproken .ik kan Comfort Fauteuils dan ook aan iedereen aanraden . Nogmaals onze beste dank . A.Beerten S Gilis

Deskundig advies en levering

Kwaliteitsfauteuils met fabrieksgarantie.

Fantatische service

De fabriek had wat vertraging, maar daar werd ik tijdig over geïnformeerd. Aflevering stipt en volgens afspraak. Vriendelijk en kundig personeel.

Prima advies en begeleiding

Kwamen via medewerkster Maria in contact met conform fauteuils, werden prima geadviseerd en begeleid. Ruimschoots werd de tijd genomen. Ook de prijs was prima. Dik tevreden.

GROTE KLASSE, in hoofdletters.

Na aanvankelijk de winkel te willen verlaten omdat onze keuze er niet bijstond, door de zeer oplettende en attente verkoper gevraagd waarom wij wilden vertrekken, uitgelegd wat wij wilden, en volgens hem was dat geen probleem, echter ik had al het hele internet afgestruind en onze voorkeursmerken stonden er wel maar de specifieke modellen niet, dat was ook geen probleem want aan de hand van een aantal gerichte vragen en voorbeelden waren we na enige tijd overtuigd. Dit is de zaak waar alle mensen zaken kunnen doen voor een eerlijk en degelijk advies. En niet onbelangrijk prijsbewust als wij zijn met een goede korting en een hele goede prijs voor de uitvoering (volledig elektrisch, met veel functies) en aangepaste maten v.w.b. zithoogte, breedte, diepte en rug hoogte en verstelbaarheid hebben wij de deal gesloten. nu na een week kunnen wij alleen maar in onze handjes knijpen dat wij onze sta-op relax fauteuils bij Comfort Fauteuils gekocht hebben. Wij willen via deze weg dan ook Peter en Adrianne bedanken voor de werkelijke fantastische voorlichting en informatie te bedanken. GROTE KLASSE

Alexander van Parmastraat 25

5923 CG Venlo-blerick

Over Comfort Fauteuils

Comfort fauteuils, relaxfauteuils en sta op stoelen met relax functie voor kwaliteit met de laagste prijzen.