Altijd op tijd geleverd.
Palletcentrale levert correct, en is ook onze partner voor afhaling van oude pallets.
Snelle levering maar dat komt ook omdat we buren zijn waarschijnlijk
Goed.
Alles verloopt keurig netjes.
Prima ervaring met palletcentrale
gewoon goed
zeer goed
De complimenten aan Marco
n.v.t.
Pallets zijn van goede kwaliteit, helaas soms wat te vochtig. Is snel op te lossen door juiste communicatie. Leveringen komen op de afgesproken tijd binnen. Oordeel over het totaal is goed.
Prima service. Graag het mailadres wijzigen in [email protected]. Bij voorbaat dank voor uw medewerking!!!
Denkt goed met ons mee als we een vraag hebben, over het algemeen snel antwoord. Zijn zeer tevreden over de snelle levering, prima in orde.
Een goede leverancier die snel schakelt en makkelijk is in de communicatie.
Doe Nathalie de groeten van me.
Top bedrijf, ga ik in de toekomst zeker weer zaken mee doen als ik pallets nodig heb
Goed geholpen door de dames van de verkoop.
Alles is prima verlopen.
Voldaan aan ons verzoek betreffende de kleur van de kunststof pallets. Klantvriendelijke chauffeurs.
Cijfer spreekt voor zich
Afhalen gaat snel en vriendelijk maar als ze eenmaal weg zijn ... ... ... Pallets blijken opeens kapot te zijn ... ??? maar willen daar niet op reageren, en betalen ho maar ondanks telefoontjes en chat elke keer een andere smoes, sorry komt er direct aan, nog niet gedaan vakantiedrukte, we hebben (opeens) geen inkoop gegevens etc etc etc ... was dus een keer maar nooit meer dat we dit laten ophalen.
Bedankt voor uw reactie. Jammer dat de communicatie niet optimaal is verlopen. Er zitten altijd wel een paar kapotte pallets tussen vrachten pallets die wij opkopen, dat wordt door ons altijd keurig op het uitsorteerrapport vermeldt. U heeft per abuis echter de factuur naar het adres Agriport 121 verstuurd terwijl wij op Agriport 211 zijn gevestigd. Na ons verzoek de factuur te mailen is het bedrag per omgaande betaald.
We hebben pallets besteld om een bed van te maken. De telefonische informatie was al enorm vriendelijk en behulpzaam; er werd meegedacht en advies gegeven. Er zijn goede pakkets geleverd en het bed is leuk geworden.
Gee,n opmerkingen - prima service en response. Kwaliteit volgens afgesproken specs.
betrouwbare leverancier