Geen
Keurig bedrijf.Komt zijn afspraken na.
Goede communicatie tussen uw medewerkster en mij over het product en levering
ik ben tevreden hoe het gegaan niks op aan te merken.
Voor herhaling vatbaar
Zelfs het gebruikte hout is top!
Snelle afhaling , top geregeld!
Ondanks dat het er even op leek dat de bestelling niet op het afgesproken moment op de afgesproken locatie geleverd zou zin, was t dat wel en naar volledige tevredenheid. hulde
goed snel efficient juiste informatie kennsi van producten
Alles conform afspraken
Laatste levering was de kwaliteit niet zoals beloofd op de offerte. Wij wachten af. Sam Neyt is op de hoogte
Fijne communicatie gehad en kwaliteit was zoals een kennis had aanbevolen.
prima geregeld
Goede service!
Snelle goede klant vriendelijke service!
zeer positief!
Zeer positief! Prima service.
Goede en snelle levering
Zeer goede kwaliteit pallets, levering was sneller dan verwacht en er werd duidelijk gecommuniceerd.
Onze eerste ervaring met de Palletcentrale is prima geweest. De webshop is helder en voorziet in de gewenste (technische) informatie. Ook per telefoon zijn we voor onze spoedbestelling uitstekend geholpen. Een persoonlijke benadering van een leverancier maakt het verschil.
Super goede en snelle afwikkeling!
Zeer positief. Prettig contact en over het algemeen snelle levering.
NV Dicalite Europe is uitermate tevreden over de communicatie, de kwaliteit van de paletten, de flexibiliteit, alsook over de inspanningen die door de Palletcentrale voortdurend genomen worden teneinde een optimale service te kunnen verlenen.
Prima service bij afhaling. Communicatie met meerdere contacten op voorhand zorgde voor wat ruis op de lijn. Prima prijs die conform de markt is, hoewel er wat meer afkeur bij zat dan ik op voorhand had verwacht.
Het ophalen is goed gegaan. Overzichterlijk uitsorteerrapport en hoge prijzen. Wij gaan hier zeker vaker gebruik van maken