De communicatie vanuit de planning naar ons bedrijf was er niet, ondanks het beloofde emailtje. Wagen stond in één keer voor onze neus. Als er wel door de planning was gecommuniceerd, had de vrachtwagenchauffeur sneller geholpen geweest. De communicatie tijdens de aanvraag liep perfect en heel prettig, alsmede met de chauffeur.
Een vlotte afhaling van onze palletten. Goede service.
betrouwbare leverancier pro-actief
Korte lijnen, duidelijke info en nakomen van afspraken. Loopt goed !!
Hartelijke en vriendelijke mensen en bereid je te ontzorgen.
Goeie service, vlotte communicatie. Is al eens voorgevallen dat levering een dag later was dan afgesproken.
Ik ben tevreden over de samenwerking voor het ophalen van onze kapotte paletten. Alles verloopt uitermate vlot en correct. Mvg
altijd correct in service en communicatie
ben zeer tevreden over palletcentrale
Aanvraag voor ophalen pallets gaat via de mail. Binnen enkele dagen worden ze keurig opgehaald.
Prettig werken met Palletcentrale. Afspraak is afspraak op elk vlak: kwantiteit, kwalitet en levertermijn
Prima samenwerking
Belangrijkste is dat men zegt wat men gaat doen en doet wat (toe-)gezegd is. In Helmond ervaar ik dit helemaal.
Afspraken zijn nagekomen!
Ik bestel namens mijn werkgever DJI
wij zijn zeer tevreden over de prijs kwaliteit van de aangekochte paletten
Snelle en adequate levering
heb 2 x laatstelijk het zelfde type/kwaliteit pallets besteld. De 1e levering was qua pallets van veel zwaardere/rigide uitvoering dan de 2e, die van buigzaam plastic was.
Wij Importeren pallets naar Bangladesh. Dat ging soepel.
nvt
Top geregeld
gewoon super en correct
Bedankt voor uw positieve feedback!
Goede toegankelijke website. Krijg telefonisch direct een juist advies, antwoord en aanbieding. Afgesproken levering is proffesioneel uitgevoerd.