Leveringen worden snel en volgens afspraak uitgevoerd. Kwaliteit van de gebruikte pallets is top!
Bedankt voor uw positieve reactie!
EPAl kram en EPAL brandmerk on brak, niet toegelaten nagels gebruikt. Transport was op tijd. IPPC certificaat niet meegeleverd
Beste heer de Gelder, bedankt voor uw beoordeling. Uit uw bericht begrijp ik dat de levering niet naar verwachting verlopen is. Wij willen dit natuurlijk voorkomen. Intern zullen wij het uitzoeken en actie ondernemen indien dit nog niet gebeurd is. Wij nemen hier persoonlijk contact met u over op.
Eerste kennismaking via Sam Neyt Kwaliteit was zeer bevredigend
Beste mevrouw De Langhe, Bedankt voor de positieve beoordeling!
Prima geregeld!
Prettige al jarenlange samenwerking Vooral doorgaan zo !
Leveringen gaan goed en eventuele klachten worden snel afgehandeld.
Positief
Allgemeen goed, drivers zijn helpful. AUB Ben
Goed..
pretiige samenwerking
Positief
correcte leverancier -
Alles loopt goed, nieuwe pallets alsook het afhalen van oude pallets. Houden zo.
Bedankt voor uw compliment!
ik heb mijn vaste leverancier van palletten maar heb palletcentrale geprobeerd als alternatief ( niet om definitief te wijzigen ) omdat ze aan dezelfde prijs konden leveren , er zullen nog orders volgen maar mijn huidige leverancier laat ik niet in de kou staan , mvg
Bedankt voor uw positieve reactie. Wij zijn blij als 2e leverancier bij u te mogen leveren!
Ben tevreden met de palletcentrale
Prima!
tevreden
supernet bedrijf, alles klopt. zowel eenmalig bruikbare als gecertificeerde Euro pallets
Alle afhaal opdrachten worden keurig volgens afspraak opgehaald
Tevreden klant.
ok
ook ervaring met nieuw en kunststof pallets
Al jaren lang een zeer goede en betrouwbare partner
snelle verwerking van de orders en leveringen mooi op tijd