Super bedrijf!

Medewerkers zijn kundig en meedenkend. Alles is netjes en snel geplaatst. En overleggen alles goed. Van opname tot montage, helemaal super! Bedankt! Mvg

Prima ervaring

Deur uitstekend geplaatst en de mini probleempjes keurig opgelost ( kleine krasjes etc)

Zeer netjes en zeer snel en hard gewerkt

De mannen hebben zeer goed, en netjes werk geleverd Zeker zal ik iedereen aanraden voor Gevelelementen naar SVK te gaan Alleen maar lof

Mooie kwaliteit.

Mooie kozijnen. Netjes geplaatst. Mannen werken netjes stucwerk is zelfs heel gebleven. Denken mee voor afwerkings mogelijkheden. Ruimen netjes op en nemen alle oude kozijnen,glas ed mee. Kortom SVK is top.

Blij en heel tevreden

Afgelopen week op onze bovenverdieping de houten kozijnen laten vervangen voor kunststofkozijnen. De ervaring met SVK van offerte traject, inmeten tot monteren is erg positief. Afspraken worden nagekomen, er wordt meegedacht en de medewerkers zijn vriendelijk. Alle kozijnen in drie dagen door Hans, Rico en Kristiaan vakkundig geplaatst en mooi strak afgewerkt. Na afloop van het werk werd alles keurig opgeruimd.

Op vier kamers (bovenverdieping) zijn de kozijnen vervangen op een rimpelloze manier.

Evaluatie werkzaamheden Beek Datum 15.01.2025 Vervangen kozijnen bovenverdieping Opmerkingen We zijn zeer tevreden over: • De manier waarop de medewerkers zich voegden in ons dagelijkse leven. • Het contact dat informatief, soepel én vriendelijk was. • De deskundigheid van de medewerkers. • De snelheid waarmee de klus is geklaard. • Het resultaat tot zover. Afspraken Nog vervangen 1 raamdeel en 1 hor.

Superblij met onze nieuwe kozijnen van SVK

Onze nieuwe kozijnen zien er prachtig uit en zijn vakkundig geplaatst door zeer ervaren en super vriendelijke medewerkers van SVK. Alles mooi afgewerkt en na afloop werkdag werd alles netjes opgeruimd en zelfs de trap en vloeren gestofzuigd. Ook de gevelbekleding is erg mooi en de kleur is nog mooier dan we hadden verwacht. Bij een volgend project, gaan we zeker de opdracht aan SVK geven.

Goede kozijnen, goed geïnstalleerd

Ferry en Martin hebben uitstekend werk geleverd, waren aardig, beleefd en hebben het netjes achter laten. Goed gedaan! Ook communicatie voorheen ging goed. Alles geleverd zoals afgesproken. Ahja bijna alles, er missen nog paar kleine dingen maar we verwachten (uit eerdere ervaring) dat de puntjes op de i nog helemaal goed komen (ventilatie roosters, horren, gevelstenen). De kozijnen zien er prachtig uit en de isolatie/comfort is echt merkbaar beter.

Vervangen van kozijn in dakkapel

Het oude houten kozijn van mijn dakkapel is goed en vakkundig vervangen door een kunststof kozijn. De afwerking aan de binnenkant is ook goed gelukt. Dakkapel van ruim 23 jaar oud oogt weer als zo goed als nieuw. Bedankt voor de goede service!!

Vakkundig, netjes en vriendelijk.

Onze ervaring is prima. We hebben goed advies gekregen. Ze kwamen hun afspraken netjes na. De monteurs hebben puik werk afgeleverd, werkten snel en vakkundig en hebben de boel netjes opgeruimd achtergelaten. We zijn dik tevreden met onze nieuwe voordeur.

Heel tevreden

Heel blij met de kozijnen en het bijbehorende glas. Er is steeds een goede communicatie geweest en afspraken worden nageleefd. We zijn heel tevreden

In één woord TOP!

SVK heeft een goede service. Medewerkers werken zeer nauwkeurig, lossen problemen op, denken mee en geven goede adviezen. Wij zijn erg blij en tevreden met het resultaat.

Prima vakwerk

Goede medewerkers, keurig gewerkt weinig rommel en geen overlast

Helemaal top

Goede prijs kwaliteitsverhouding, vriendelijk, servicegericht. Conform wensen en afspraken. Top bedrijf en producten waar ze volledig achter staan.

Ondanks november, in 2 dagen klaar. Prima

Afspraak nakomen. Ziet er mooi uit. Rustig en vakkundig kozijnen geplaatst.

prima ervaring met betrokken mensen

voor mijn uitbouw nieuwe kozijnen besteld. Direct erg vriendelijk geholpen top bedrijf. geen nonsens maar oplossing gericht. Als ik weer iets nodig heb zal ik ook zeker naar dit bedrijf terug gaan.

Perfecte montage

Zeer goede monteur met assistent netjes alles geplaats en alles opgeruimd vijf sterren. Achteraf contact het kantoor over een foutje (de hor paste niet) liep stroef en met weinig begrip, ik werd een beetje voor gek verklaart dat ik twee ramen in de zomer open wilde zetten. Er werd geen passende oplossing aangeboden een ster.

Snel netjes en goed

Bij aanschaf al goed meegedacht bij mijn wensen. Plaatsing ging snel en goed. Waarschijnlijk nog wel even terug laten komen ivm klapperende kiepstand.

Uitstekend werk , prima service en communicatie , goede prijs kwaliteitsverhouding .

Betrouwbaar en goede kwaliteit.

Vakkundig en goed geholpen bij tot stand brengen van een juiste offerte voor het vervangen van een aluminium schuifpui door kunststof schuifpui. Voorbereiding voor montage zeer gedetailleerd doorgesproken en tot volle tevredenheid gestelde vragen kunnen beantwoorden. Netjes gewerkt tijdens montage schoon opgeleverd en overbodige materialen afgevoerd.

Prima bedrijf om zaken mee te doen (zowel mbt kozijnen als rolluiken)

Prettig contact, meedenkend, transparant in de offertes, afspraken worden nagekomen, service gericht

Prima bedrijf

Prima bedrijf met zeer betrokken personeel

Keurig geleverd en netjes gemaakt

Wat ze afspreken maken ze waar

Goed secuur werk geleverd.

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het gebruikte materiaal, ook het personeel was vriendelijk en deskundig. Alles ook netjes opgeruimd. Prima gedaan!!

Mooie kozijnen door vakmensen gezet

Goeie ervaring, met als minpuntje dat de offerte korter en duidelijker is.

Energielaan 7

5405 AD Uden