SVK denkt mee is behulpzaam en vriendelijk

Vanaf het 1ste contact tot en met de oplevering is het contact goed geweest. Je voelt je echt een klant en geen nummer. Wat ons betreft een goed bedrijf om je klus door te laten uitvoeren.

Van aankoop tot installatie perfect!!

Contact opgenomen met SVK en gesprek gehad met de verkoper die helder en duidelijk heeft uitgelegd wat kan er wel en niet welke opties etc. Offerte direct akkoord bevonden en de voordeur (in mijn geval) is direct ingepland. Daarna is een technisch medewerker op bezoek geweest en deze heeft alle metingen verricht en details doorgesproken. Vandaag is de voordeur geplaatst en dit tot volle tevredenheid! Zeer netjes en vakkundig gewerkt geen enkel stukje stucwerk beschadigd. Dit is wel eens anders geweest. Kortom zeker aan te bevelen!!!

Deskundig en meedenkend bedrijf

Voor de 3e keer gebruik gemaakt van SVK, zeer tevreden! Vrijwel alle kozijnen, vensters en buitendeuren van ons huis door hen laten vervangen de afgelopen jaren, recent een veranda geplaatst. Alles naar wens en in goed overleg op maat gemaakt. Als iets niet kan, proberen ze toch voor een alternatieve oplossing te zorgen. Vakkundige mensen, ook fijn in omgang. Ik kan SVK van harte aanraden!

Geweldig lieve, meedenkende vaklui, zeer bekwaam, Kortom ik ben n tevreden klant!!

Vriendelijke, behulpzame monteurs, goede kwaliteit van de kozijnen

De monteurs waren vriendelijk, behulpzaam, netjes werken. Echt mooie kozijnen. Ik was meteen verkocht met deze mooie producten! Heb de monteurs ook n compliment gegeven!

Zeer goede kwaliteit, service en afspraken

Voor het vervangen van ramen, buitendeuren en kozijnen beneden en boven werd maanden van tevoren 7 werkdagen afgesproken. Die afspraak werd precies nagekomen en het werk was gereed binnen de periode. De mannen hebben zeer hard gewerkt, hadden verstand van zaken en waren creatief en oplossingsgericht. Er werd meegedacht en kleine vraagjes werden uitgevoerd. Koffie, fris en koeken waren welkom maar hulp werd afgeslagen. Het resultaat mag er zijn. Deuren en openslaande ramen soepel werkend en alles netjes met afdeklatjes op maat afgewerkt en gekit. Een heel mooi resultaat.

Tevreden

Heel deskundig en vriendelijk personeel. Het werk is heel netjes uitgevoerd en alles werd iedere dag opgeruimd. We zijn tevreden over werk en resultaat.

Werken netjes

Overal nieuwe kozijnen ze werken heel netjes en werken alles ook mooi af. Top bedrijf

Goede ervaring met dit bedrijf!

Het plaatsen van en de afwerking van de schuifpui is door deskundig personeel uitgevoerd! SVK heeft bij mij vanaf 2018 alle kozijnen vervangen, en alle tevredenheid!!

SvK komt na wat ze beloven

Het resultaat is prachtig! Zowel onze nieuwe schuifpui als ramen zijn van top kwaliteit. De afwerking is netjes gedaan, en er werd ook tijdens het werk overlegd zodat we altijd mee konden beslissen over oplossingen. Er werd erg netjes gewerkt. Ook in het voortraject kregen we alle tijd om te beslissen en werden alle mogelijkheden duidelijk voorgelegd. SvK is een hele fijne partij om mee te werken.

Vriendelijk

Vriendelijk en vakkundig prima afgewerkt

Tot zover PRIMA

De klus is nog niet geklaard dus ik kan nog geen oordeel vellen alhoewel ik zover het wél is gebeurd alle sterren kan kleuren voor de heren die het werk hebben verricht: respectvol, vriendelijk, voorzichtig met het materiaal en mijn spullen. Alles werd telkens opgeruimd en ik kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen. Kortom: mensen om als werkgever trots op te zijn: Ferry en zijn mannen!! als de erker helemaal klaar is denk ik erg tevreden te zijn!!

Mooi materiaal,afwerking kan beter maar

Foto’s gemaakt en opgestuurd naar svk in t weekend en s’maandags gelijk gebeld door svk voor n afspraak Volgende dag! kwamen de monteurs al Na aller tevredenheid opgelost Bravo

Heel goed advies, perfect ingemeten, keurig geplaatst

Top ervaring met een prima bedrijf.

Van A tot Z prima verlopen. Van offerte, planning tot plaatsing zeer transparant en klantgericht.

Als goed

Goed werk geleverd

Goede kwaliteit maar wel zeer strak passend

Net zoals de vorige keer ook nu weer een goed gevoel bij het geleverde werk en de mannen die het werk nauwgezet uitvoerden. Kunststof Kömmerling Cube kozijnen met draaikiepramen en triple glas laten plaatsen op de begane grond. Even wat gevloek bij het plaatsen van het kozijn omdat het wel zeer krap opgemeten was en de kozijnen en compriband moeilijk in de bestaande opening te wrikken waren maar uiteindelijk netjes afgewerkt. Ook het vast gemonteerde werkblad met kastenwand op mijn werkplek netjes geintegreerd in de afwerking van het nieuwe kozijn, echt maatwerk mannen !

Erg blij met de nieuwe kunststof kozijnen

De werkmannen hebben zorgvuldig werk afgeleverd. Nette afwerking, maatvoering klopt, alles zit er strak in. Er was ruimte voor aanpassing in de planning, waardoor ze 2 dagen eerder klaar waren. Er wordt goed meegedacht over eventuele opties en geen vraag is te veel. Er is geen schade ontstaan, of dat is direct naar tevredenheid verholpen. Het was fijn dat er gelegenheid was om mijn rolluiken tussendoor schoon te maken. Heel prettig dat ik er op geattendeerd werd dat deze klaar stonden. Dank voor jullie goede service!

Goede ervaring van aanvraag tot plaatsing

Goede ervaring van aanvraag tot plaatsing

Super bedrijf

Nauwkeurige en kieskeurigheid werknemers die bij mij zijn geweest om de kozijnen te vervangen van hout naar kunststof

Keurig werk geleverd

Voor en achterdeur geplaatst. De medewerkers waren heel aardig en beantwoordden al onze vragen.

Toppers

Het complete pakket van advies / offerte tot en met plaatsen Met name Hans en Martin die de deur hebben geplaatst

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Mooie producten en goede installateurs. Erg tevreden met mijn nieuwe kozijnen

Super bedrijf!

Medewerkers zijn kundig en meedenkend. Alles is netjes en snel geplaatst. En overleggen alles goed. Van opname tot montage, helemaal super! Bedankt! Mvg

Prima ervaring

Deur uitstekend geplaatst en de mini probleempjes keurig opgelost ( kleine krasjes etc)

Energielaan 7

5405 AD Uden