Ik ben zeer tevreden

Het werk werd zeer nauwkeurig, vlot en zorgvuldig uitgevoerd. De monteurs waren zeer hulpvaardig en hielpen mij ook met karweitjes, die ik zelf niet kon doen.

Komen afspraken keurig na

Vanaf offerte aanvraag tot definitieve afwerking alles keurig. Eerlijk advies in prijs en mogelijkheden. Afgesproken levertijd precies volgens afspraak. Duidelijke communicatie over levering. Monteurs vakkundig, zorgvuldig en laten alles netjes achter. Zelfs een compliment over de afwerking van de overbuurman die bij de conculega werkt!

vriende

lijk en behulpzaam niets is te veel en goed mee denkend

Top kozijnen en perfecte montage

Verrast door dat men 1 week eerder kon starten. Keurig op afspraak met 3 personen en product gestart. Perfecte afstemming hoe de montage zou verlopen. Wordt netjes gewerkt, einde werkdag alles keurig opgeruimd achter gelaten. Zeer correcte en nette monteurs dat mag gezegd worden. Harde werkers zelfs een dag eerder gereed!! Nogmaals dank !! En hopen nog veel plezier te beleven!!

Kwaliteit en afwerking subliem

Vakwerk geleverd en zeer tevreden over de manier van werken door het personeel.

Prettige samenwerking. Duidelijke uitleg, nette afwerking

Netjes werken en vriendelijk

Zeer tevreden met de mensen die we over de vloer hebben gehad, Heel erg netjes werken zonder onnodig veel rommel te maken, alles word tussendoor opgeruimd zodat ze zonder hindernissen verder kunnen met hun werk. alles word nagenoeg schoon achtergelaten. zeker aan te bevelen.

Alleen de hordeur moesten ze voor terugkomen maar verder kwaliteit en vakmannen die hun vak verstaan en trots zijn op hun werk!

Netjes gewerkt met fijne werkmensen

Fijne mensen over de vloer die netjes werken en alles ook nog eens opruimen.

Goed en vakkundig geplaatst.

Goed materiaal. Is geplaatst door mensen die er verstand van hebben.

Vakwerk en service

SVK Gevelelementen levert vakwerk& service van de opname tot oplevering van het werk.

Wederom goed werk geleverd

Dit keer een half dagje werk voor de mannen. De kozijnen zijn zelfs eerder geleverd dan gepland, zeer fijn wanneer je bijna met zwangerschapsverlof gaat.

Prettige en nette manier van werken

Het personeel was vriendelijk en correct.

Kozijnen mooi geplaatst, netjes afgewerkt en alles mooi schoon achtergelaten, super!

Mensen werken zeer correct en zeer klantvriendelijk

Personeel zeer correct en klantvriendelijk, super!

Top service, en willen echte kwaliteit leveren!

Positieve ervaring, alles goed geregeld en op tijd, en ze luisteren erg goed naar de wens van de klant en voeren dit vakkundig uit. Een echte aanrader!

Goede kwaliteit en service voor prima prijs

Alles wat er aan mijn huis is geleverd en geplaatst is daar ben ik zeer tevreden over. .

De monteurs die kwamen waren heel netjes, zeer ervaren en wisten precies wat ze moesten doen.

ervaren en snel

medewerkers hebben duidelijk ervaring. lossen problemen gezamenlijk op. het werk was snel gedaan.

Perfect werk geleverd!

Alle afspraken exact nagekomen. Onze complimenten voor het deskundige, keurige en zeer netjes werkende personeel. Zeer aan te bevelen!

Erg tevreden met nieuwe kozijnen en rolluiken

Netjes gewerkt met de installatie van de kozijnen en rolluiken. Daarnaast ook de werkplek netjes opgeruimd en alle afval/rommel meegenomen.

Super mooie kozijnen geplaatst door vakmensen.

Goed.

Perfecte prestatie

netjes en goed personeel Perfecte afwerking Betrouwbaar Komen alle afspraken goed na Echt een aanrader

Het was weer TOP!!!

Ze kwamen hier nu voor de 2e keer, het was weer allemaal top geregeld. Weer alle complimenten aan Hans en zijn team. Echt vakwerk weer geleverd.

Goede kwaliteit, na 10 jaar nog als nieuw. Kost wel wat maar geen onderhoud meer.

Energielaan 7

5405 AD Uden