Positief
Na 25 jaar was mijn naaimachine aan vervanging toe.Ook bij Rouwendag gekocht. Een nieuwe Bernina 350 is het geworden. Goede info. gekregen en een gratis workshop om de naaimachine goed te leren kennen. Super!!
Ik ben zeer tevreden over de service.Fijn dat mijn machine gehaald en gebracht werd voor de onderhoudsbeurt.
Na een goede voorlichting heb ik een lockmachine gekocht. Hieraan gekoppeld zijn twee lessen verbonden. Vanmorgen mijn eerste les gehad en die was erg goed opgezet en voorbereid. Ik kreeg een zeer overzichtelijk lesboek mee waar we voorbeelden in hebben geplakt. Heel goed verzorgd.
Onderhoud en reparatie is naar volle tevredenheid verlopen. Afspraken correct nagekomen
Goede voorlichting. Goed advies.Samen overleggen wat het beste is.
Ik ben blij dat ik mijn naaimachine bij Rouwendal heb gekocht. Bij aankoop goed advies en de service is perfect! Als ik een vraag had, hoef ik maar te bellen en zelfs via de telefoon weten ze de oplossing! Ik ben blij dat ik mijn naaimachine hier heb gekocht en niet online.
Zeer tevreden,ook het ophalen van mijn machine werd netjes door de chauffeur van mijn zolder gehaald en na reparatie daar ook weer netjes neer gezet.Een fijn en behulpzaam bedrijf,wat ik zeker aan kan bevelen.
Goede voorlichting, rekening houdend met het doel waarvoor de machine wordt gebruikt. Duidelijke naailessen om de machine te beheersen. Goed doordacht en met veel geduld.
Goed advies en uitleg bij het kopen van een nieuwe naaimachine, dezelfde (zaterdag)avond werd deze nog thuisbezorgd. Vanmorgen les gehad zodat je goed met de machine leert omgaan. Heel fijn!
Ik ben zeer tevreden over hoe ik geholpen ben bij Naaicentrum Rouwendal. Er werd uitgebreid de tijd genomen om mij advies te geven over welke naaimachine ik kon kopen. Het meest tevreden ben ik over de gratis workshop die wordt aangeboden als je een naaimachine koopt. Die was fantastisch! Ik heb er veel aan gehad. Ik weet nu precies wat elke steek op mijn machine kan en heb een hoop bijgeleerd.
Ik ben netjes geadviseerd bij de keuze van een lockmachine. De instructielessen die je bij de machine krijgt waren voor mij de reden om voor Rouwendal te kiezen. Ik kan nu overweg met de nieuwe machine.
Ik had ergens anders mijn naaimachine gekocht. Daar geen uitleg bijgekregen en binnen no time de boel vast gelopen. Bleek bij Rouwendal dat ik t spoeltje verkeerd erin had gedaan. Zij boden gelijk een extra machine instructie aan tegen een kleine vergoeding. Nu weet ik goed hoe.mijn machine werkt.
Goede naaimachine winkel, eerlijk en goed advies, niet geheel onbelangrijk als je ziet hoeveel verschillende naaimachines er te koop zijn. Daarnaast hebben ze een prachtig assortiment quiltstoffen. Ook voor naaiaccessoires en quiltbenodigdheden kun je er heel goed terecht.
Ben tevreden
Na aanschaf van mijn nieuwe naaimachine, een workshop gehad hoe de machine werkt. Hele fijne en leerzame ochtend waar ik nog wel verschillende dingen heb kunnen leren. Coby , bedankt voor uitleg!!
Je wordt erg goed voorgelicht over de aankoop. Je kan altijd terecht voor raad als je er niet uit komt. De onderhoud en reparatie service is snel en goed en ook dan komt er een eerlijke beoordeling en advies. Kortom een uitstekende en prettige zaak.
Gratis cursus gehad bij de aankoop van een lockmachine! Eerst grote twijfels om te volgen omdat je met youtube ook wel ver komt! Maar toch de cursus gedaan en heb er zeker geen spijt van! Je leert er heel veel van en een hele goede uitleg
Prettig adres om je naaimachine te kopen. En een leerzame les bij aankoop van naaimachine.
Cobie geeft met het kopen van mijn nieuwe naaimachine, een gratis Workshop . Daar heb ik best nog het een en ander van geleerd. Ook krijg je bij haar onbeperkt koffie of thee. Het was ook nog eens heel gezellig. Tot ziens Cobie.
De aankoop, begeleiding, uitleg heb ik als zeer positief ervaren en zou ook zeker anderen hierop attenderen.
Het is een goed besluit van me geweest een nieuwe naaimachine niet via internet maar in de winkel, bij Rouwendal te kopen. Al vrij snel naaide de nieuwe machine niet mooi. Even snel naar de winkel. Bleek ik met te goedkope naalden te naaien..... En dit was geen verkooptruc, want met de (iets) duurdere naalden naaide de machine weer netjes. Dit probleem zou moeilijker op te lossen geweest zijn als ik de machine via internet gekocht had. Verder kun je - als je een machine bij Rouwendal koopt - kostenloos een cursus van een paar uur volgen in de winkel. Dit leek mij eerst overbodig (ik was al half de vijftig, dus veel ervaring) maar op de cursusochtend heb ik veel geleerd. Dingen waarvan ik dacht: had ik dat 30 jaar terug maar geweten..... En de proeflapjes van de geleerde dingen werden met uitleg in een "schriftje" geplakt, zodat je altijd weer na kunt kijken hoe het ook al weer moest. En altijd word je heel plezierig en voorkomend geholpen. Door mijn enthousiasme heeft een van mijn volwassen dochters (die notabene in Utrecht woont) ook een machine bij Rouwendal gekocht.
Stationsstraat 138
7311MJ Apeldoorn