ik begrijp mijn nieuwe naaimachine nu beter dan ik mijn oude ooit heb begrepen en heb hem met plezier meteen thuis uitgebreid in gebruik genomen
Een prachtige winkel met ruime keus,zowel de naaimachines als alles wat erbij hoort, zoals stoffen, naalden enz enz enz. De les na aankoop van de machine is erg fijn en er is een mogelijkheid om een crea les te volgen! De "prijs/kwaliteit" vraag: geen idee, neem aan dat deze goed is!
Ik ben uitstekend geholpen.
Ik wilde eerst mijn naaimachine op internet kopen, maar naaicentrum Rouwendal had ook de machine waarnaar ik op zoek was. Was iets duurder, maar dat is zeker waard! Heel fijn geholpen en hele goede service!!! Super blij mee!!!
altijd erg vriendelijk en je krijg alle hulp die je wil ook na jaren van je aankoop ,nog goede service.vanmorgen weer op herhaling geweest ivm problemen met inrijgen lochmachine . die ik vijf jaar geleden heb gekocht bij rouwendaal ze neemt alle tijd is rustig en erg vakbekwaam beveel iedereen deze zaak aan met vriendelijke groet geesje
Een warm welkom in de winkel en een goed advies. Twee machines uitgeprobeerd die bij mijn vraagstelling pasten. De gekochte machine bleek na uitpakken een andere uitvoering te hebben dan gewenst. Ruilen was geen probleem. De gewenste machine zat in een geopende doos en bleek niet over de bijbehorende accessoires te beschikken. Weer terug naar de winkel waarbij aangetekend moet worden dat de verkoopster aanbood om het setje te laten bezorgen. Waar ik zeer over te spreken ben is het aanbod voor een instructieochtend, waarbij je de machine en de mogelijkheden goed leert kennen. Alle handelingen zijn vastgelegd op schrift en je werkstukken worden stap voor stap begeleid en ingeplakt! Handig als naslagwerk!! Heel leerzaam! Complimenten hiervoor.
Na een naaimachine te hebben gekocht heb ik een les gevolgd om de machine goed te kennen. Gerda die les gaf goede intructies en heeft haar kennis van zaken goed overgedragen. Er was rust en veel ruimte voor vragen
creatief meedenken & snel helpen
met naaimachine, die niet werkte naar de zaak, waar ik gelijk prettig werd geholpen. En alles doet het weer. Niks opsturen en wachten, maar direct resultaat Erg fijn.
Ik vond de wijze, waarop ik aangesproken en begeleid werd, bijzonder prettig. Ik kreeg heel duidelijke uitleg, en als ik iets niet begreep, werd het met eenzelfde onbevangenheid opnieuw uitgelegd. Heel plezierig:)
Zeer prettige ervaring!! Professioneel. Vriendelijk. Vakkennis. Daarom de 10!!
Een aantal weken geleden heb ik een nieuwe naaimachine gekocht, verder heb ik nog nooit iets gekocht bij Naaicentrum Rouwendal. Ik heb alleen naaimachines van het merk Janome gezien, verder kan ik geen oordeel geven over het assortiment bij Rouwendal. Ik heb een naailes gevolgd om de nieuwe naaimachine goed te leren kennen. Dit is me uitstekend bevallen, zeer goede en deskundige uitleg. Het was heel praktisch, vele tips gekregen waar ik veel aan heb en die niet in de handleiding van de naaimachine staan.
Ik mocht mijn naaimachine , die ik online heb gewonnen, ophalen bij Cobie. Wat een hartelijke en gezellige ontvangst met een duidelijke uitleg. Daarna ben ik zelfs nog uitgenodigd voor een naailes en die was erg nuttig! Al met al een enorme aanrader!!
Uitnodigende aantrekkelijke gezellige winkel en assortiment, zo ook d gastvrije vriendelijke fijne ontvangst. Een plezierige nuttige aanrader. Ik ben fan!!
Na de aankoop van mijn naaimachine, heb ik nog een uitgebreide les gekregen waarin alle belangrijke functies van de naaimachine besproken (en getest) werden. Zeer nuttig, ik kon thuis gelijk aan de slag en heb de handleiding amper nodig. Top service!
Goede service, altijd tot helpen bereid. Vriendelijk
Hele prettige en persoonlijke benadering, Coby. Een goeie service ook. Bij Assortiment en Prijs/kwaliteit heb ik niets ingevuld, omdat daar helemaal niet naar gekeken heb.
Ik heb onlangs een lockmachine gekocht en ik ben zeer tevreden met de sevice en de cursus.,
Ik heb al jarenlang hele goede en fijne ervaringen bij de firma Rouwendaal. Kan het iedereen aanbevelen. Goede service en altijd een luisterend oor. Vroeger bij haar vader en nu bij Coby zelf. In een woord fantastisch.
Erg fijne winkel en vooral de lessen zijn erg nuttig en gezellig.
Jaren geleden kocht ik mijn eerste naaimachine bij de Hr. Rouwendal, nu een nieuwe gekocht bij zijn dochter. Vandaag een cursus gehad en veel geleerd over de naaimachine. Niets anders dan lof! Ze nam alle tijd en dat zit alemaal bij de prijs in! Dat heb je niet als je via internet besteld! Dus voor mij een dikke 10+ Nogmaals bedankt👍🏻👍🏻
Prima winkel. Uitstekende service.
Stationsstraat 138
7311MJ Apeldoorn