4 sterren: goede service, goed behandeld

Jaren terug kwam ik bij rouwendal met mijn oude geleende naaimachine. Ik wilde eigenlijk een nieuwe kopen, maar de eigenaresse en ik kwamen samen tot de conclusie dat een onderhoudsbeurt van het oude machientje me waarschijnlijk beter zou helpen. Daarin had ze gelijk! Voor een kleine extra bijdrage nam ze ruim twee uur de tijd om mij op weg te helpen de machine te leren kennen. Ik heb de desbetreffende machine jarenlang met enige regelmaat gebruikt, maar op een gegeven moment was het genoeg. Pas geleden wilde ik dus een nieuwe naaimachine. Ik naai vooral veel kinderkleding en wil op termijn ook een lockmachine. Ze hielp me erg goed. Ik kon verschillende machines uitproberen, ze vroeg goed door waar ik de machine wel voor wilde gebruiken en waarvoor niet, waardoor ik daadwerkelijk de indruk heb een machine te hebben gekozen die echt past bij mijn verwachte gebruik. Ik heb hem inmiddels meermaals gebruikt en hij doet het fantastisch. Ook heb ik gebruik gemaakt van de workshop om meer uit deze machine te halen en ik gen veel aan de tips gehad en ook aan het naslagwerk. Een prettige zaak met een zeer kundige eigenaresse.

4 sterren: goede service, goed behandeld

altijd een luisterend oor, een meedenkende blik en een deskundig advies. Eigenlijk overal een tien voor, maar ik houd ruimte nog voor nog meer en nog beter:)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Workshop gedaan n.a.v. aankoop nieuwe machine. Veel trucjes geleerd. Heel vriendelijk behulpzaam personeel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Cobie geeft duidelijk advies, gevraagd en ongevraagd, bij aankoop van een machine. Ze beschikt over erg veel kennis van machines, stoffen en allerlei aanverwante zaken. Tijdens de leerzame workshop werden nuttige tips en trucs gegeven.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deskundig en goed advies. De workshop was ook zeer leerzaam.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Rouwendal is een warme interessante winkel vol met materialen en ideeën. Ze hebben er planken vol kleurige rollen stof, mooi op tint gerangschikt, gedrukte soorten en gebatikte soorten en van alles! Je wilt het liefst een fijne serie uitzoeken en mee naar huis nemen. Het is ook niet duur, dus je blijft daar graag een poosje.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb goede ervaring met het naaimachinehuis Rouwendal

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne uitleg bij aankoop. Rustig en ontspannen bij de proef en mogelijk heden van de naaimachine

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een hele fijne uitleg gehad. Heb er leuke tips gekregen. Ben erg enthousiast!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb een fantastische Bernina gekocht. Meteen over de streep getrokken door de deskundige en bijzonder vriendelijke benadering. Vanmorgen workshop gevolgd; toegift bij de naaimachine . Wat heerlijk dat ik na ruim 40 jaar naaiervaring, verast was door de vele mogelijkheden en toepassingen die er met de machine mogelijk zijn. Het geeft zoveel meer zelfvertrouwen om met de Bernina aan de gang te gaan. Dankjewel Coby en Gerda

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jaren geleden mijn naaimachine bij Rouwendal gekocht en nog steeds heel blij mee. Heel fijn ook dat je meteen geholpen wordt als je met een vraag over de machine komt en er meteen naar gekeken wordt. Ik stond laatst met 10 minuten weer buiten en kon meteen weer aan de slag met mijn machine. Fijn!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Net terug van een hele duidelijke instructie over mijn naaimachine, met zelfwerkzaamheid om het beter te laten beklijven ;) Veel nieuwe ideeën opgedaan ! Twee deskundige en vriendelijke vrouwen staan klaar om het enthousiasme voor de naaikunst te voeden en uit te breiden naar nieuwe thema's ! Fijne sfeer, klantgericht ! Dank jullie wel!! Ik heb heel veel geleerd in die (ruim ) twee uur! Een adres om te onthouden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige workshop gehad na aankoop van mijn naaimachine. Was echt leerzaam! Werd superleuk en goed gedaan! Dank daarvoor

4 sterren: goede service, goed behandeld

De informatie bij de verkoop van mijn Janome machine was deskundig en helder. Vandaag, 28 11 17, een introductie cursus gehad: heel plezierige en deskundige begeleiding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige uitleg van rustige aardige mensen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een hele fijne winkel. Zeer goede service altijd klantvriendelijk. Ze weten waar ze over praten. Je kunt ook jaren later dan dat je de machine daar hebt gekocht nog terecht voor uitleg of een workshop. Ik kan het iedereen aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een hele prettige sfeer en persoonlijk contact. Er wordt oprecht en deskundig advies gegeven voor zowel voor beginners en gevorderden (ikzelf en mijn moeder). Zeker de aangeboden workshop is een echte aanrader. Ik leerde hier gelijk mijn nieuwe naaimachine kennen en kreeg een hoop tips om naaien nog makkelijker te maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima geadviseerd bij de aankoop en een leuke workshop daarna

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne winkel waar je goed geholpen wordt. En bij aanschaf van een naaimachine krijg je een workshop hoe ermee om te gaan. Dan weet je alle ins- en outs. Zeker en aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed op gang geholpen met de naaimachine, eerst een korte uitleg en toen nog een keer een uitgebreide workshop. Ik heb er veel van geleerd, bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed advies gekregen bij de aanschaf van een nieuwe machine. Daardoor geen spijt van mijn aankoop. De machine doet en kan datgene wat ik zocht. De bijbehorende workshop is zeker de moeite waard. Ik heb al 40 jaar ervaring en toch weer leuke en waardevolle tips geleerd. Een gezellige en leerzame workshop!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerst al goede voorlichting gehad bij het aanschaffen van mijn nieuwe naaimachine. Vanmorgen de workshop gehad om de machine goed te leren kennen. Er was alle tijd voor deze workshop, al mijn vragen werden beantwoord, alles werd erg goed uitgelegd. Ik word er helemaal blij van.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed en eerlijk advies, hulp en reparaties. Integere en toegankelijke winkelhouder. Cursus zeer waardevol; handige tips en trucs gekregen van dingen waar ik al jaren onwetend zelf problemen mee veroorzaak (lussen en vastzitten draad) waar ik enorm mee geholpen ben. Met alle geduld en liefde zijn al mijn vragen beantwoord. Koop hier uw machines en materialen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig, ben - na heel veel jaren - eindelijk weer enthousiast aan het naaien gegaan, dankzij geduld en goed advies. En natuurlijk met een machine die doet wat ik wil en verwacht.

Stationsstraat 138

7311MJ Apeldoorn