4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is positief! Ben goed voorgelicht bij aankoop van mijn naaimachine en de gratis workshop was gezellig en heel nuttig om mijn machine beter te leren kennen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super les gehad van lockmachine , bedankt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super service die extra uitleg bij aankoop van een Naaimachine.

• Assortiment N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed, vriendelijk en snel geholpen. De les bij een nieuwe naaimachine is een aanrader, prachtig voorbeeld van buitengewone service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerlijk advies en daarnaast enorm servicegericht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In 1981 kocht ik bij naaimachinehuis Rouwendal mijn eerste goede machine, een Ricar, die 28 jaar dienst heeft gedaan. Wel een dure maar superfijne machine. Omdat ik weinig kleding meer naaide kocht ik daarna een Janomé 525 voor kleine klusjes. Daar ik sinds 4 jaar veel bijzondere dingen naai, vermaak of aanpas voor onze gehandicapte kleindochter, bleek deze Janomé te licht voor de klussen die ik ermee deed. Heb toen een tweedehandse Bernina QE 440 gekocht, die ook het "zware werk aankon". En sinds mei heb ik een nieuwe Bernina 740, met wijde werkopening, gekocht en ben er superblij mee. Dit laatste kon ik doen omdat Coby Rouwendal een héél goede inruilprijs gaf voor mijn QE440. Al 36 jaar ben ik er nu klant en ben heel tevreden over de kennis en service. Heel fijn vind ik ook de workshop die je er gratis bij krijgt en waar je leert hoe de machine werkt, waarvoor de voetjes gebruikt worden en voor al je vragen. Zowel bij mijn vorige en de nieuwe machine zijn het 2 workshops geworden, omdat nog niet alles besproken was. Daar wordt niets extra's voor gerekend. En het mapje met de oefenlapjes kun je nog eens inkijken. Ook kun je altijd bellen of langskomen met vragen. Ik ben een zeer tevreden klant en raad het een ieder, die een naaimachine wil kopen, aan om het bij Coby Rouwendal te doen. Je kunt de machine in de winkel uitproberen, krijgt goed advies en goede service. En een onderhoudsbeurt wordt ook in de winkel gedaan. Wens iedereen veel plezier van en met haar/ zijn machine. Groet van Hanny

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na het aanschaffen van mijn derde naaimachine en een bulk ervaring, heb ik de kennismaking workshop gedaan. Ik ben erg enthousiast. Weer veel handige en praktische vaardigheden geleerd. Mijn creaties gaan nog mooier worden. Super, dit had ik. Iet willen missen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben heel goed geholpen toen een nieuwe naaimachine zocht. Er is een breed assortiment en op basis van mijn wensen en de mogelijkheid om het even uit te proberen heb ik een hele mooie machine gevonden met de voor mij juiste prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast heb ik een workshop gevolgd waar ik veel van heb opgestoken. Het was een ontspannen gezellig en leerzame middag.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Beste klanten service en Cobie kan heel goed multitasking. Was ik echt verrast hoe het allemaal ging. Ik kan iedereen aanbevelen Cobie op te zoeken. Toppie!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De les na aankoop was zeer nuttig en werd op een ontspannen manier gegeven. Ook is er ruimte voor extra instructie als daar behoefte aan is . Ik ben erg blij met mijn nieuwe machine!😊

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ervaar een prettige omgang, geduldige en duidelijke uitleg in geval van vragen, grote bereidheid bij hulp en een aangename benadering Dank daarvoor, ik kom zeer graag terug

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

uitleg is goed, heel veel geleerd. Alles wordt rustig en geduldig uitgelegd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijke rustige manier van benadering naar de klant. Goed luisterend naar wens van klant. Prettig bij aanschaf naaimachine de persoonlijke workshop die je aangeboden wordt. Deze heb ik gevolgd en hiervan veel van geleerd. TOP.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Net een nieuwe naaimachine en vanmorgen ben ik wegwijs gemaakt. Veel geleerd prima geholpen. Ik kan weer aan de slag. Bedankt Coby en Gerda

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige omgeving, eerlijk advies, kundige uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer tevreden. alle afspraken werden nagekomen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

alles was supersnel in huis. Ik had nog een vraag over mijn bestelling en werd zeer correct te woord gestaan. Heel fijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eindelijk een lock-machine! Heel erg goed advies. Op een prettige manier in gesprek over mijn wensen,mijn doelen en mijn ervaring. En natuurlijk ook mijn budget... heel erg plezierig! De twee workshops over het gebruik en de mogelijkheden van de machine zijn echt een aanrader. Ze geeft erg goed les! Ik ben heel erg tevreden over het pakket product/service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb onlangs een Brother naaimachine aangeschaft. Cobi geeft goede informatie en adviezen. Bij aankoop wordt een gratis workshop aangeboden, wat zeer uniek is. Cobi heeft heel veel geduld en heeft ruim 2 uur tijd aan mij besteed. Ik heb een hele gezellige en leerzame middag gehad. Kan het echt iedereen aanbevelen. Cobi bedankt ik geef je een dikke 10.

Stationsstraat 138

7311MJ Apeldoorn