Nette werkpersoneel.
In één woord: geweldig!
Duidelijke afspraken, tijdige melding wanneer ze langskomen. Bereid om mee te denken en vrijwillig iets extra te leveren. Zeer tevreden.
wij zijn dik tevreden
Meerdere malen moeten aangeven, dat men stukken vergeet. Voorlaatste keer iets gemeld, zou hersteld worden. Vandaag geweest, niets verbeterd.
Het gaat steeds beter na een slechte start en hoop dat ze zo door gaan
ben er blij mee! geen onkruid meer ziet er altijd netjes uit.
De communicatie kan wat beter, er wordt nauwelijks 1 dag vantevoren aangegeven dat er onkruid zal worden verwijderd en dat komt af en toe niet goed uit. Bijvoorbeeld 3 dagen vantevoren melden zou een verbetering zijn.
Zeer klantvriendelijke medewerkers!
Is goed
Goeie service komen langs op afgesproken dag ruimen op had ik veel eerder moeten weten en doen ik raad het iedereen aan.
Wij zijn tevreden met geleverde wekzaamheden
Uw medewerkers zijn terzake deskundig en zijn zeker in de omgang en communicatie zeer correct. Onze complimenten hiervoor. Wij wensen u en al uw medewerkers fijne feestdagen en een voorspoedig en gezond 2017.
Ik ben onder de indruk van de prijs / kwaliteit
Jaren eerder aan moeten beginnen.
Tuincentrum/Hoveniers Rokkeveen voldoet ruimschoots aan mijn wensen. Enthousiast !!
Prima.
Ik ben heel tevreden, ik heb totaal geen last meer van onkruid!
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer