Respectvol

Onze ervaring met Agelink en in het bijzonder met Miranda is in één woord geweldig. De begeleiding was van begin tot eind professioneel en respectvol met persoonlijke aandacht voor ons allen. Miranda is een betrokken, professioneel, warm en lief mens. Zo fijn dat er iemand is tijdens deze periode die de taken uit handen neemt en weet wat er allemaal moet gebeuren. Zij was onze houvast. Heel veel dank!

• Totale begeleiding van de uitvaart

Het was van begin tot eind perfect geregeld.

Aandacht, respectvol en warm

Vanaf het eerste contact was het gevoel goed. Vanaf het eerste tot het laatste contact voelden wij ons gesteund. Er was alle ruimte voor onze eigen inbreng, maar ook aandacht voor ons verdriet. Zelfs op de factuur was nog een persoonlijke noot aangebracht. Wij kijken met een warm gevoel terug op de uitvaart van onze moeder en de fijne contacten met Miranda.

deskundig en empathisch

De begeleiding was van het begin af aan professioneel en meelevend. Alle afspraken zijn vlekkeloos nagekomen. Een uitvaart die een indrukwekkend was en een mooie herinnering nalaat.

• Totale begeleiding van de uitvaart

Agelink heeft de uitvaart van onze moeder correct en respectvol verzorgd.

Er werd goed naar onze wensen geluisterd. We ontvingen goede adviezen en alle afspraken zijn nagekomen.

• Totale begeleiding van de uitvaart

respectvolle benadering, geluisterd naar ons

Zeer prettig contact met medewerkers van Agelink, alles in goed overleg, goede afstemming, fijn dat Agelink met ons mee dacht in zo'n ingrijpende tijd.

Professioneel en deskundig

De uitvaartverzorger was er op momenten dat hij nodig was Had aandacht voor ons en bood aan dat wij hem mochten bellen wanneer wij dat nodig vonden Hij was tijdens de uitvaart en de koffietafel aanwezig zonder op te vallen Alles was tot in de puntjes geregeld Niets moest en veel kon

betrokken, betrouwbaar en professioneel

Een prettige benadering zonder overdreven drama, maar met betrokkenheid en respect. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Alles verliep soepel en werd haast onzichtbaar voor ons geregeld. De uitvaart begeleidster was voor ons een enorme steun en toeverlaat tijdens die moeilijke dagen, maar vooral ook tijdens de uitvaart. En wat was onze moeder mooi en goed verzorgd! Hier waren duidelijk professionals aan het werk geweest.

Goed, zeer positief.

Gewoon uitstekend

Dit was de tweede ervaring met Agelink voor onze familie. Miranda is echt top. De opvang was er ook meteen. Miranda was ook heel lief en bood hulp aan als het mij even tegen zat. Al onze wensen worden gerespekteerd en uitgevoerd. Prima verzorgd.

vakkundig

We zijn er goed en vakkundig doorheen geloodst ,alles tot in de puntjes en wensen vervuld,zodat er een waardig afscheid kon plaats vinden,

• Totale begeleiding van de uitvaart

Begripvolle manier van de uitvaartzorg

Onze uitvaartverzorgster heeft de hele week met ons meegedacht en bemiddeld. Goed gevoel aan overgehouden.

Gewoon goed

Fijne begeleiding bij de crematie.

• Totale begeleiding van de uitvaart

goed, professioneel en weten wat er van hun wordt verwacht.

Mijn ervaring met Agelink is goed bevallen. er wordt meegedacht en veel wordt uit handen genomen.

• Totale begeleiding van de uitvaart

Goed contact en duidelijke afspraken mee kunnen maken

Voor een alleenstaand familielid in Doetinchem kwamen we na het overlijden voor een dilemma te staan wat voor uitvaart ze gewenst zou hebben. Door de medewerker van Agelink zijn we erg goed te woord gestaan en geholpen met deze opgave. Ze heeft heel goed onze wensen kunnen omzetten naar de juiste uitvaart passend bij de bij de overledene. De afspraken die we vooraf gemaakt hebben over de uitvaart zijn precies zo uitgevoerd als we besproken hadden. Goede begeleiding en de ontvangst in het rouwcentrum hebben we als goed en gepast ervaren.

Onze ervaring was zeer goed.

onze ervaring was zeer goed.

Goede service en vriendelijke benadering en mooie opbaring.

Zoals van tevoren verwacht een verzorgde uitvaart van mijn broer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima geregeld, alleen jammer dat als jaartal 2018 stond vermeld op de rouwkaart, hetgeen 2019 moest zijn. Het viel gelukkig nauwelijks op.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De totale begeleiding was prima. De begeleider luisterde naar onze wensen, dat was heel fijn. Daarvoor onze hartelijke dank!

De hulp was goed , direct en respectvol . Onze wensen zijn goed uitgevoerd

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

het was heel goed een goed gevoel bij dat ouder mooi afschijnt gehard

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer betrokken medewerkers, warm en persoonlijk contact, veel ruimte voor eigen regie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goeie ervaring met agelink gehad ze denken met je mee. Sta je goed bij.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettige hulp en begeleiding gehad van Miranda van der Zee-bloem Vanaf het moment dat ze samen met haar collega, mijn vader op kwam halen bij Antonia Terborg, tot aan haar laatste groet na de uitvaart van mijn vader, heb ik alle contact met Miranda, maar ook met haar collega's, als zeer prettig ervaren. Uiterst professioneel. En Miranda kon ons ( mijn moeder en mijzelf ) goed inschatten. Zelfs aan mijn dochtertje werd gedacht. Zeer attent!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fa. Agelink werkt bij elk contactmoment met fijne integere medewerkers die goed aanvoelen wat de familie wel en niet voor ogen heeft. Combi vrouw+man bij het thuis opbaren en uitvaart is zeer prettig. Keuze opties worden rustig en persoonlijk toegelicht in ook voor ouderen begrijpelijke en verstaanbare taal. Meerijden in de rouwauto heeft mijn moeder als zeer waardevol ervaren. Met Miranda vd Zee troffen wij een empathisch begeleidster met toewijding en doortastend optreden tijdens de dienst en alle voorbereidingen w.o. mooie map met rouwkaarten, helder tijdpad van door familie aan te leveren informatie, foto print service en fotolijst. Maximale ontzorging.

Terborgseweg 126

7005 BD Doetinchem