Snel in handelen luisteren wat je wilt en het ook doen alles netjes verzorgd
Als heel prettig en persoonlijk ervaren.
Geweldige begeleiding in een droevige periode . Dank aan met name de jonge medewerker Wouter die een bijzondere positieve indruk achterliet. Mooi was het!!
De manier waarop wij zijn begeleid door Wouter en zijn mensen was van een zeer professsioneel niveau en gelijktijdig zo menselijk dat wij ondanks het grote verdriet het hele proces als prettig hebben ervaren. Chapeau Wouter!
In alles zeer tevreden. De hele afhandeling na het overlijden is perfect verzorgd.
Ik heb goede ervaring gemakt!Respectvol!En dat find ik belangrijk!
Goede service en begeleiding
We hebben ondanks de moeilijke tijd die het verlies van onze moeder met zich meebracht, de samenwerking met Peter Pubben als zeer aangenaam ervaren.
Wij zijn zeer tevreden.
Wij zijn vol lof over uw firma en met name over mevrouw Wamelink
Dank jullie wel voor de goede zorg en bereikbaarheid. Ook de afwikkeling met verzekeringen goed en snel verlopen.
Helemaal perfect
Destijds heeft Agelink de uitvaart van mijn opa verzorgt. Wij hebben enorme steun gehad aan Agelink, met name Wouter Groenleer. Het afscheid was alles zoals opa dat gewild zou hebben. door het mooie afscheid hebben wij het goed kunnen afsluiten. Nogmaals hartelijk dank daarvoor.
goede begeleiding en alles goed verlopen
Heel veel dank aan Ellen Wamelink en haar team was perfect.
Alles is gewoon goed verlopen. Wat me wel opvalt: 6 jaar geleden hebben we een vrijwel gelijke uitvaart gehad door Agelink maar nu blijkt de nota 30% hoger uit te komen dan toen.
De uitvaart van onze moeder is mede door de respectvolle, liefdevolle begeleiding van Peter Pubben van Agelink Uitvaart een mooie herinnering geworden, die wij koesteren. Het was fijn dit samen met jullie voor onze moeder te kunnen doen. Bedankt allemaal.
Professioneel, goede adviezen en begeleiding, alles goed geregeld volgens afspraken, kosten zijn binnen de offerte gebleven. Complimenten!
alles perfect en volgens wens geregeld bij de uitvaart van mijn Moeder, en beveel zeker Agelink uitvaartzorg aan.
Wouter heeft ons Supper geholpen met het beglijden van oma naar haar laatste rustplaats we zijn hem daar ook dankbaar voor Jullie geven net dat beedje meer bij een uitvaart dat maakt jullie zo goed
We hebben de begeleiding als zeer positief ervaren. De rust waarin alles werd gedaan was fijn. Het overzicht bewaren en meedenken.
Zeer naar wens verlopen.
We zijn erg tevreden zoveel respect en begripvol zoals jullie met mijn vader en mijn moeder en ons zijn omgegaan . In een woord super! Dank jullie wel voor de goede zorgen!
Wouter Groenleer heeft het voor ons perfect gedaan. Ondersteuning waar nodig, niet opdringerig. Komt met ideeen maar laat je zo vrij als mogelijk in de keuzes omtrent de uitvaart. Probeert op al je vragen antwoord te geven. Volgende keer weer Agelink Uitvaartzorg
Vol lof perfect geregeld
Terborgseweg 126