Goed en een goed advies
Plezierig zaken doen, prijs kwaliteit is in evenwicht, moet wel zelf wakker blijven en offertes en opdrachten goed controleren en nakijken
Betere uitleg over de houtnerf. Dat senioren dat ook begrijpen.
Zeer tervreden over het geleverde en het contact. Een extra pluim voor de monteurs voor hun nette manier van werken en de correcte afwerking.
Montage niet te strak plannen, de monteurs hadden kort pauze. Er wordt goed opgeruimd en vakwerk geleverd!!!
2 Kozijnen paste niet helemaal goed omdat er niet aan de buitenzijde ingemeten is. Monteurs hebben dit kunnen oplossen.
Door een verkeerd kozijn is een tijdelijke noodwand geplaatst. Dit is verder zeer goed opgelost.
Complimenten voor de monteur , tot in de puntjes afgewerkt. Mbt inmeten, als iets stuk gemaakt wordt, melden bij de werkgever.
Administratieve nazorg /vragen achteraf is zwakste punt.
Complimenten voor de mannen die de kozijnen geplaatst hebben. Hun wijze van werken verdient alle lof.
Prima contact, prima afspraken, prima levering
Bij de verkoop had duidelijker verteld mogen worden dat de scharnieren in het wit zouden zijn. Echter wordt dit nu keurig opgelost. Eindconclusie is dat we heel erg tevreden zijn over het geleverde product.
Harstikke tevreden over afspraken maken, nakomen van afspraken. Correct personeel op de verkoopafdeling, namen klant serieus, wordt geluisterd. Personeel voor inmeten correct, juiste mentaliteit en houding. Personeel montage correct, juiste mentaliteit en houding. Ik ben dik tevreden.
Bedankt voor het meedenken in mogelijkheden. We zijn erg blij dat we zaken hebben gedaan met Pascal ramen en deuren. Een bedrijf dat afspraken nakomt en op een goede manier communiceerd. Dat kunnen er niet veel zeggen. Top bedrijf!
complimenten aan monteur joost hij heeft keurig afgemonteerd werk geleverd in offerte aanvraag ca half jaar geleden moest ik veel eigen initiatief nemen wegen geen/onvoldoende reactie op vragen via mail. Wellicht is dit een punt van aandacht.
Ga zo door we zijn heel tevreden met het prachtige eindresultaat. Fam Peters Deurne
Prima !!
Zeer vriendelijke mensen. Heel fijn bedrijf.
We zijn vol lof over Pascal en zullen daar waar mogelijk het bedrijf sterk aanbevelen.
Mijn vraag is of een deur die rechtsdraaiend is of dat eventueel linksdraaiend kan zijn ik zie wel een email verschijnen. Dank u
nvt