Top kwaliteit

vanaf het eerste contact tot en met het afwerken van de laatste loodjes (letterlijk), prima ervaring met dit bedrijf.

Vriendelijke benadering. Deskundig personeel, alles netjes afgehandeld.

Goed advies met een goede afwerking

Ben heel goed en fijn voorgelicht. En de uitvoering is ook zo zoals jullie zeggen. Goed werk, degelijke en nette kozijnen met een goede afwerking. Helaas met hier en daar wat schade dus moet toch nog even zelf aan de gang. Maar dat is dan het risico van een renovatie. Had ook iets meer van de projectbegeleider verwacht. (Bvb een nacontrole)

Echt helemaal top van begin tot eind.

Tijdens de kennismaking met Paul, hadden wij al snel meteen een gevoel van dit is het! Het voelde super vetrouwd en er werdt goed geluisterd naar onze wensen, vervolgens kregen we daar een mooi bijpassend advies over. Mensen geven soms aan dat er haast geen contact meer plaats vindt na de getekende offerte tot aan montage. Ik zou zelf denken geen nieuw is goed nieuws! Verder was de dag van montage top verlopen, vakmannen waren mooi op tijd en heel netjes! ( ben de namen vergeten:( natuurlijk koffie aangeboden en na een halfdagje was het al weer gepiept en het resultaat mag er wezen!!! Gezien ons projectje nog voorloppig niet ten einde is komende jaren, mogen zij zeker hiervoor terugkomen!!!

Net bedrijf met duidelijke communicatie

Ik ben heel tevreden over dit bedrijf.

Het zijn degelijke en mooie kozijnen, ramen en deuren. Zeer profecioneel geplaats en goed afgewerkt.

Het hele traject, van eerste bezoek aan showroom tot uitzwaaien van de monteur verliep prima!

Gewoon goed werk geleverd, open en eerlijke communicatie, netjes gewerkt.

Goed. Communicatie over het terugkomen kan beter. Alles super netjes afgewerkt.

leveren kwaliteit en komen afspraken na voor een goede prijs kwaliteits verhouding!

Mijn ervaring is erg prettig. Vanaf het kennismakingsgesprek werd ons alles duidelijk uitgelegd en het hele proces tot aan het plaatsen is dan ook soepel verlopen. Als ik vragen had werden deze goed en duidelijk beantwoord. Zeker een aanrader om voor hier voor top kozijnen te kiezen.

Dik tevreden!

Fijn geholpen in de showroom. Volgens planning een afspraak voor de plaatsing. Aardige monteurs die meedachten en alles netjes geplaatst hebben. Wij zijn blij :)

Toppers van Pascal

Pascal ramen en deuren, echt een aanrader Vanaf het eerste bezoek bij Pascal(verkoper Paul), waren wij het eens dat wij bij Pascal zouden kopen. Paul heeft ons professioneel voorzien van alle informatie en daar waar nodig de offerte meerdere malen naar tevredenheid aangepast. De aangename verrassing kwam op de eerste dag van montage door Randy en Joost deze jonge professionele mannen hebben alles in perfectie afgewerkt. Onze verwachtingen waren hoog maar Joost en Randy hebben deze verwachtingen ruimschoots overtroffen alles is tot in de kleinste details perfect afgewerkt niets is over het hoofd gezien door Randy en Joost. Een grote pluim voor Randy en Joost en voor alle medewerkers van Pascal. Ons huis heeft een prachtige uitstraling hierdoor gekregen. Wij zijn voor 200% tevreden. Een echte aanrader voor degenen die ramen en deuren willen aanschaffen! Ons advies ga regelrecht naar Pascal Ramen en Deuren te Deurne

Pascal ramen en deuren: een aanrader!

Vanaf het bezoek aan de showroom (verkoper Paul), de afspraken daarna (Werner) en de montage (Joost en Randy): niets dan lof voor alle mensen van Pascal ramen en deuren. Paul nam alle tijd om ons te informeren op een deskundige en hoffelijke manier. Dat gaf ons een heel plezierige indruk van het bedrijf. Daarna hadden we wat pech met een extern ingehuurd bedrijf, maar Werner heeft dit op een professionele en klantvriendelijke manier opgelost. De monteurs Joost en Randy waren heel vriendelijk en deskundig. Ze wisten bovendien in een flink tempo de klus te klaren. Er was onderling een goede taakverdeling. Ook naderhand was alles mooi opgeruimd. Conclusie: een echt team, goede communicatie en heel fatsoenlijk naar de klanten. Uit ervaring weten we dat dit geen vanzelfsprekendheid is! Een echte aanrader voor degenen die ramen en deuren willen aanschaffen!

Een mooie voordeur naar wens

Van ontwerp tot plaatsing prettig ervaren. Nalevering extra slot werd meteen in gang gezet.

Top service en plaatsing va onze kozijnen. Flexibiliteit can planning (Werner) is gewelidig!

Mooie kozijnen, vriendelijk personeel

Pascal heeft mooie kozijnen, horen en rolluiken geleverd. Alles ging volgens afspraak. Er moest nog iets nageleverd worden. Helaas duurde dit wat langer en werd dit een aantal keer uitgesteld. Hier werden we goed van op de hoogte gehouden. Vriendelijke, vakkundige mannen die de kozijnen kwamen plaatsen.

Met trots werden de producten en mogelijkheden gepresenteerd en daar kregen we een goed gevoel bij. Alle mogelijkheden en onmogelijkheden werden goed besproken en uiteindelijk de keuze gemaakt voor een aluminium hef- schuifpui. De levering en plaatsing zijn volgens afspraak verlopen en we zijn erg tevreden met het resultaat. Zeer zeker een aanrader

Prima geadviseerd en deur staat perfect aan het huis en netjes afgewerkt

Prima geadviseerd en deur staat perfect aan het huis en netjes afgewerkt

Prima. Verkoop beter dan uitvoering

Ik trof een ervaren gedegen verkoper. Ze bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding, gezien in offertestadium. Kozijnen zijn mooi. Op maat geleverd. De uitvoering was prima. Geen grote problemen. De werkhouding was minder.... veel en lange pauzes. Kozijnen en glas niet schoon achtergelaten. Dat vind ik jammer.... mannen zijn mijn inziens 1 werkdag ipv 2 waard.

Wij zijn heel tevreden over Pascal ramen en deuren

Vanaf het eerste moment dat wij bij het bedrijf binnen kwamen hadden wij al een goed gevoel. Klantvriendelijk ontvangen en ruim meedenkend. Ook voor het inmeten en de montage hebben wij alleen maar lof. Rustig werken en oplossingsgericht. Aandachtspuntje / opbouwende kritiek: De kozijnen en ruiten waren heel erg smerig. Misschien als service een schoonmaakbeurt

Van koop tot plaatsing een geweldige ervaring, en afspraak is afspraak.

Geen loze beloftes Pascal Ramen en Deuren zijn er wanneer ze er moeten zijn.

Geweldige service

4 jaar geleden door dit bedrijf alle aluminium kozijnen en deuren laten plaatsen alsmede hordeuren. Na een ongelukkige val door 1 van de hordeuren, gebeld. De volgende dag al een zeer bekwame monteur op de stoep, die de hordeur binnen no time weer in elkaar heeft gezet. Een dikke pluim voor de service en snelle reactie!

Goede ervaring , er is volop mee gedacht met onze wensen

Onze nieuwe deur is nu 8 cm smaller dan onze vorige.(wat ik niet verwacht/in de gaten heb gehad . Dat vind ik eigenlijk een minpuntje. Dwz het kozijn profiel is breder denk ik maar ik denk dat het ook vanuit binnen geplaatst had kunnen worden, helemaal op de oude plek van het kozijn. Dat had een paar cm gescheeld maar geen 8

keurig werk door vakmensen afgeleverd

De werkzaamheden die door Randy en Joost uitgevoerd worden geven duidelijk hun vakmanschap aan. Bijzonder prettig in de omgang.

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Wij zijn heel vriendelijk geholpen door de medewerker in de showroom. Hij heeft ons alles goed uitgelegd en laten zien wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens is de deur bij ons ingemeten en gezet. Bij beide momenten ook super vriendelijk en vakkundig geholpen.

Kwalitatief goed en service goed!

Fijne showroom met duidelijke uitleg. Misschien niet de goedkoopste maar een eerlijke prijs met kwalitatief een goed product. Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel! En dat waarderen wij als klant ten zeerste.

Vuurijzer 9

5753SV Deurne