Hoewel het vrij lang duurde voordat ik een offerte ontving en er een afspraak voor de werkzaamheden was gemaakt, ben ik meer dan tevreden over de uitvoering van het werk en het resultaat. Tweemaal werkzaamheden door Pascal Ramen en Deuren laten uitvoeren, tweemaal uitstekend gedaan door Joost en Randy!
Door Giel Vervoort ingefluisterd zijn we bij Pascal deuren en ramen terechtgekomen bij Tom en vanaf die dag was duidelijk dat we bij jullie in goede handen zijn e dat is voor de volle 100% waargemaakt.
Prima tevredenheid betreffende de materialen en montage. Contact verliep af en toe wel stroefjes, doordat we met bepaalde mensen te maken hadden die op bepaalde dagen slecht of niet bereikbaar waren. Ook werden we af en toe niet teruggebeld. (een aantal keer ook weer wel) Contact via e-mail mag wat mij betreft wel een heel stuk beter. doordat we beide overdag moeten werken is telefonisch contact niet altijd mogelijk en daarbij bied een email voor ons de uitkomst. Verder erg tevreden met de kozijnen en ramen en we hopen hiermee voor een lange periode plezier van te hebben. Ook fijn dat jullie intern iemand hebben die de subsidie mee heeft verzorgd die gelukkig (we moesten rekening houden dat het potje bijna op was) was goedgekeurd door de overheid. Aankomende week nemen we nog contact met jullie op mbt. een cylinderslot met draaiknop die besteld is en die we nog tegoed hebben.
alles is perfekt gegaan
zeer prettig zaken doen, afspraak is afspraak en goede kwaliteit en perfecte service zeer tevreden
We zijn zeer tevreden. Ook de 2 mannen die kwamen monteren. Al werken ze een half jaar bij jullie ze wisten precies wat ze deden en hadden goede kennis en uitleg richting ons. Ga ervoor dat Peter blijft (helaas gaat Marc jullie verlaten)!
Op alle fronten 100% tevreden
Goede uitleg van mogelijkheden. Overzichtelijke showroom. Er is goed naar onze wensen geluisterd. Vakkundige plaatsing door ervaren ingehuurde krachten. We zijn erg tevreden over het resultaat.
Hebben vorig jaar een voordeur laten plaatsen
Over het algemeen een goede indruk van het bedrijf. Levertijd was wat langer dan verwacht waar helaas ook geen terugkoppeling over is geweest. Maar goed we hadden geen haast. Het inmeten van 3 screentjes is niet geheel vlekkeloos verlopen. Van de 3 kon er een gehangen worden de andere twee moesten aangepast worden. Uiteindelijk zijn we zeer tevreden over de geleverde producten. Een echte meerwaarde voor het huis. Zeker de Tahoma Box van Somfy is een aanbeveling. Alles te regelen via je tablet, telefoon of pc waar ook ter wereld je bent.
Jammer dat ik zelf drie keer moest bellen, maar toen eenmaal de offerte er was liep alles prima.Alle lof voor de mannen die de horren kwamen plaatsen,ze liepen meteen de draai-kiep ramen na zodat ze weer prima open en dicht gaan.Helemaal Top!!
Als er dingen nog niet compleet of kapot zijn mag er wel wat meer informatie komen over de oplossing
Helaas een flinke menselijke inmeetfout gemaakt, gelukkig wel binnen een week nieuwe kozijnen geleverd en probleem opgelost. Hierdoor helaas wel vertraging opgelopen op de gehele planning. Na nog een telefoontje te hebben gepleegd een paar dagen erna ook de buitenzijde keurig afgewerkt.
Beste, Bedankt voor uw reactie. Helaas kan er iets mis gaan tijdens het inmeten en is het uiteraard erg vervelend dat dit tot een vertraging geleid heeft. Echter vind ik het fijn om te lezen dat het binnen 1 week opgelost is met een keurige afwerking. Veel plezier met uw aankoop!
Ik vind de afspraken maken slecht en de offerte ook. Ik kan niet zien wat het raam kost en wat de screen b.v..
Beste, Wij kiezen vaak voor een totaalprijs, dit omdat het alles omvattend is en er geen onduidelijkheid is wat eventueel bij elkaar opgeteld dient te worden door de klant (u) zelf. Uiteraard zijn specificaties op te vragen. Ik vind het fijn om te lezen dat hetgeen u gekregen heeft voldoet aan uw verwachtingen en beoordeeld wordt met een 9. Veel plezier met uw aankoop!
Rolluiken geplaatst, 1 is niet in orde. Heb 2x gebeld, zou worden teruggebeld. Is nog steeds niet gebeurd. Verder prima, maar slechte service maakt dat ik niet zou aanbevelen
Geachte heer, Spijtig om te horen dat u niet teruggebeld bent. Ik zal intern kijken wat er mis is gegaan en zal er voor zorgen dat u vandaag gebeld wordt om het probleem op te lossen.
Dat de planner even de klant belt als ze niet komen. Dan wacht de klant niet voor niets.
Je krijgt eerlijk advies, proberen je niet het duurste aan te smeren.
Ik ben ontevreden over het bedrijf dat de rolluiken geplaatst heeft. Ze hangen netjes, daarover valt niets te zeggen. Maar op ik vind nadat de rolluiken hingen, kitresten op de terrasvloer, kitresten op de schakelaar van de lamp en kitresten op de ramen. Daarnaast liggen er schroeven (ik heb gezien dat deze vanuit de hand op de grond vielen) en sigarettenpeuken in onze tuin. En als ze gevraagd hadden of we buiten een stopcontact hadden, hadden ze niet binnen een stopcontact hoeven te gebruiken en vervolgens de achterdeur open te laten (omdat deze niet meer dichtkon ivm de kabel). Toch jammer van het stoken bij een graad of 4,5. DaarnaAst vergaten ze een trap, dat we gelukkig tijdig zagen. Toen ze wegwaren bleek er ook nog een hamer te liggen.
Beste, Bedankt voor uw feedback. Ik heb ondertussen de opdracht erbij gezocht en ga de betreffende monteurs hiermee confronteren. Voor het monteren van rolluiken en zonwering huren we momenteel externe monteurs in. Dit ivm de vele montagegevallen door de hagelschades. Dit is uiteraard geen excuus, want het blijft onze verantwoordelijkheid.