Top service
tevreden
De heren van EDJ en Joosten Afbouw hebben bij ons een zeer mooie badkamer neergezet. Zij hebben ons met raad en daad geholpen onze wens te vervullen. Enige kanttekeningen zijn in de details, b.v.: De douchestang was niet goed genoeg vastgedraaid, en lekte bij het douchen, maar 2 slagen met een baco heeft dit probleem verholpen. Afwerkingsplaatjes lagen los in de kast, maar als gezegd: dit zijn details. Hak- en breekvwerk was netjes met zeer weinig schade (7 cm binnenmuurtjes), leidingen zijn netjes verplaatst, elektriciteit was netjes en professioneel opgepakt. De betegeling is super gemaakt, en de afbouw met veel zorgvuldigheid gedaan. Voor het kitwerk is een kitspecialist gevraagd en gekomen hetgeen in de voorafgestelde prijs was opgenomen. Al met al is het een zeer goede samenwerking geweest.
onze nieuwe wasmachinetoevoerkraan was in een wip gefixt.
Wij zijn zeer tevreden met onze installateur. Ik hoop dat EDL en wij nog lang plezier van elkaar mogen hebben.
Ik ben tevreden met de service.
Ik ben heel tevreden. Badkamer is goed gedaan.
Hoi Eric, je bent een topper!
Snel en adequaat opgelost
Snelle respons, eerlijk advies en prima vakwerk.
Snel en deskundig problemen opgelost daarbij steeds duidelijk uitleg gevend wat er is gebeurd
Zoekt U iemand voor loodgieterswerk Eric Dekker is hier in ijzer sterk Door klussen door hem bij ons gedaan Bevelen wij hem bij u van harte aan.
Prettige sfeer. Snelle oplossingen Klus goed geklaard
Super service, snel en goed!
Eric is een vakman en prettig in de omgang. Werkt snel en goed. Daardoor heeft hij het druk dus moet je soms wachten tot dat hij tijd heeft. Maar hij is het wachten waard.
bedankt voor u reactie
we zijn hier zeer tevreden hoe hij heeft g ewerkt en om is gegaan met bepaalde situaties! ons dank ervoor
Erik heeft bij ons een prachtige badkamer gemaakt samen met Mike van Joosten afbouw het zijn 2 vakmannen. Als je een goed advies wilt en een mooie badkamer is dit een echte aanrader !!!! Top !!
Zeker verstand van gaskachels en geisers top.
bedankt voor u reactie gr eric
Schoenerstraat 23
5237PD 's-hertogenbosch