Een hele fijnen ervaring om mee te maken.

Vak mensen die op tijd aankomen en na de informatie hoe wij het wilde hebben aan de slag gaan. Ook tijdens het werk je uitleg geven van het hoe en waarom ze dingen zo doen.

Leveren goed werk; zeer tevreden

Vakwerk met een super service

Wanders levert geen half werk. Alles is nauwkeurig ingemeten, super netjes geplaatst en tot in de puntjes afgewerkt. De communicatie verliep duidelijk, de mannen verschenen netjes op de afgesproken dag en alles was binnen de afgesproken termijn geplaatst. Er werd zelfs elke dag na afloop gestofzuigd. Eén deurelement ontbreekt nog, maar hierover zijn duidelijke afspraken gemaakt en er is een goede tijdelijke oplossing. En het allerbelangrijkste, het ziet er prachtig uit! Goede kwaliteit kozijnen met houtlook en glas met de hoogste isolatiewaarde. Plus inbraakbestendig volgens de strengere Duitse normen. Klasse!

Na lang wachten 12 mnd was het wachten waard , zeer tevreden.

Vakkundig werk geleverd,

Prima kwaliteit kozijnen en top afwerking

Aardige mensen die erg spraakzaam zijn en hard werken. Ze leveren kwaliteit en vragen tussendoor of we tevreden zijn over de werkzaamheden.

Harde werkers

Goede service, kozijnen waren snel geplaatst. Alles is keurig schoon achter gelaten. Ik ben erg tevreden.

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!

Heb via mond op mond reclame contact opgenomen met de firma Wanders. Er volgde een prettig gesprek. Het advies was relevant. De aangegeven datum van plaatsing is aangehouden. Prettige installateurs, met duidelijke kennis van zaken. De reeds aanwezige rolluiken zijn er netjes afgehaald en weer opgehangen. De manier van uiteindelijke afwerking is zodanig dat er geen herstelwerkzaamheden nodig zijn binnenshuis. Het is allemaal erg netjes en secuur afgewerkt, opgeruimd en afgevoerd. Kortom: alles naar volle tevredenheid!

Ik ben van enkel glas aluminium naar kunstof gegaan 3dubbel glas,boven is alles al 12jaar geleden gedaan door wanders,opnieuw afspraak gemaakt peter is komen meten,afgelopen week is alles geplaatst,we zijn zeer zeer tevreden,alles netjes afgewerkt,pluim voor de uitvoerders van niets iets moois gemaakt,Bedankt nog.

Word echt mooi afgeleverd

Zijn echte vak mensen wij zijn er blij mee

Zeer goede ervaring met de firma Wanders

Kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen. Plaatsing conform afspraak In 3 dagen tijd hele klus geklaard, keurige plaatsing met perfecte afwerking zowel binnen als buiten. Hoeft nagenoeg niks bij te werken . Keurige werknemers die ook de moeite nemen om alles te stofzuigen nadat ze klaar zijn. Kan deze firma aan iedereen aanraden.

Professioneel

Wij zijn erg tevreden over Wanders. Klantvriendelijk, professioneel en verrichten geweldig vakkundig werk. Ook handelen ze kleine mankementen o.i.d. snel en vakkundig af.

Mooie kozijnen

De medewerker werken goed ruimen de rotzooi op denken alles netjes af.

Top van oriëntatie in de showroom tot en met de plaatsing.

Na 30 jaar trouwe dienst was onze schuifpui aan vervanging toe. Na op internet gezocht te hebben en na info te hebben ingewonnen bij mensen die al kunststofkozijnen hadden besloten om bij Wanders te gaan kijken in Kleef. Tijdens de COVID beperkingen ging alles wat voorzichtiger maar ook in de showroom werd alle tijd genomen om alle mogelijkheden uit te leggen. We werden gewaarschuwd voor de oplopende levertijden (wederom met dank aan Covid). Maar we hadden inmiddels zoveel vertrouwen in Wanders dat we de order plaatsten. Het inmeten gebeurde door de heer Wanders zelf en we kregen ook bij het inmeten wederom nuttige adviezen. Het plaatsen verliep uitstekend. Drie fantastische vakmensen die vakwerk leverden en alles netjes achterlieten en de oude schuifpui afvoerden. De afwerking was keurig. De werkdag na plaatsing nog een belletje van de eigenaar of alles naar tevredenheid was gegaan. Echt topservice. Dit bedrijf raad ik van harte aan!

Fantastische ervaring en een heel goed bedrijf.

Wij hebben zeer goede ervaring met dit bedrijf gehad. Afspraken werden nagekomen. Afwerking was heel goed. Al met al, zeer betrouwbaar en degelijk ik raad Wanders zeker aan!!!

Meer dan tevreden

Wanders is een bedrijf dat zijn afspraken nakomt. De monteurs zijn zeer netjes, flexibel en precies. Deze mensen hebben een professionaliteit waar je U tegen zegt. Onze deuren en kozijnen zijn geplaatst en afgewerkt op een zeer nette manier. Wij kunnen Wanders dan ook ten zeerste aanraden aan een ieder die zijn/haar kozijnen e/o deuren gaat vervangen voor kunstof. De kwaliteit van de kozijnen is zonder meer robuust te noemen en dragen 3 laags gals zonder problemen.

Van begin tot eind zeer vakkundig bedrijf!

Zeer vakkundig bedrijf en kwalitatief goede producten. Nette afwerking van het geheel, wij zijn zeer tevreden. In ons eerste huis alle kozijnen laten plaatsen door Wanders, nu in ons nieuwe huis wederom weer Wanders. Een aanrader!

Netjes en snel gewerkt !

Aardige monteurs. Goed werk geleverd. Mooi materiaal. Dus heel tevreden

Kwalitatief hoogwaardig product door vakmensen geplaatst

In 1 dag nieuwe kozijnen in de woonkamer en nieuwe voordeur geplaatst. Alles keurig afgewerkt en schoon achter gelaten. Vakkundige, vriendelijke monteurs. Top kwaliteit net zoals alle andere kozijnen die eerder geplaatst zijn door Wanders.

Alles is prima gegaan en ook top afgewerkt.

Vakkundig uitgevoerd door vriendelijke mensen. Aandacht voor spullen in de ruimte. Zo ver mogelijk zaken afgedekt. Werkzaamheden snel en efficiënt uitgevoerd. Kortom, geen klachten. Kozijn paste ook prima, dus alles is ook goed gemeten.

Prachtig resultaat, vakwerk

Zeer tevreden met renovatie dakkapel. Gebruikte materialen, vervangen raam en bekleden dakkapel, uitstekend

10 nieuwe ramen en voordeur, voorzien van kunststof kozijnen en netjes uitgevoerd

Mijn ervaring met Wanders is het volgende: A. Alles goed kunnen bespreken vooraf en geen aanbetaling. B. De gesloopte materialen worden allemaal meegenomen. C. Er is één redelijke prijs incl. BTW, inclusief het genoemde in B. D. Er werd netjes en vakkundig gewerkt.

Betrouwbaar komen afspraken na.

Betrouwbaar, je kunt afspraken met ze maken. Meedenkend, meewerkend. Dus een zeer tevreden klant.

Top bedrijf met top-producten en top medewerkers, een aanrader!

Enkele jaren geleden hebben wij de eerste contacten gelegd met de firma Wanders uit Kleve, die waren zeer positief te noemen. Het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen met triple-glas en het vervangen van onze voordeur, is perfect gedaan door de medewerkers van Wanders. Recent is een kozijn in onze woonkamer vervangen met een geïntegreerd rolluik, boven onze verwachtingen! Wij kunnen Wanders iedereen aanbevelen.

Mooie nette kozijnen. Zit er strak in.

Bij het aankomen van de mannen, komen ze binnen, stellen zich netjes voor. En beginnen met wat ze moeten doen. Had gevraagd of ze boven de bestaande kunststof kozijnen opnieuw wilde kitten, omdat de oude kit losliet. (Deze kozijnen waren niet geplaatst door Wanders) zonder moeite werd dat meegenomen. Ook vroegen ze mij of ze wat kit moesten achterlaten voor de raam plinten, die later pas aangebracht worden ivm verbouwing. Ze denken goed mee. Ook nog gevraagd of ze voor onze bestaande screen een nieuw gat willen boren, en dat is ook netjes gedaan. Ze hadden op de voordeur voordat het geleverd werd, een mini deukje gevonden in het materiaal, dat is netjes gecommuniceerd naar ons, en of we een nieuw deur wilden, of korting op de bestaande deur. Ivm deadline hebben we gekozen voor de korting, en na het plaatsen van de deur, valt het kleine deukje niet op. Al met al een hele goede ervaring, en zal ze zeker aanbevelen.

Ihr seid Spitze!!!

Wat een kwaliteit, niet alleen qua kozijnen en ramen. Maar ook het geleverde werk, demontage en montage, is van top kwaliteit. Niks op aan te merken. Zal Wanders zeker aanbevelen in mijn naaste omgeving.

Postbus 77863

1070LL Amsterdam