Top kwaliteit, prachtige afwerking

Wij zijn weer zeer tevreden met Wanders Kozijnen. Vriendelijk personeel dat enorm doorwerkt en netjes werkt. Alles voldoet precies zoals we het hadden gehoopt. Al bij de akkoord offerte was de montagedatum bekend. Erg prettig. En ook die datum zijn de kozijnen geplaatst. Dat dhr Wanders 6 weken vooraf nog even contact opnam hoe het met ons ging en of de kozijnen in productie konden worden genomen vonden we zeer netjes. Zeker nu in deze gekke tijd. Ook achteraf werden wij gebeld, of alles naar wens was. Geen aanbetaling hoeven doen. Zeer tevreden. Dat alles in eigen beheer is, vinden wij ook erg prettig. Eigenaar meet zelf in, eigen personeel doet montage en ook de productie hebben ze in eigen hand. Inmiddels hebben we alle kozijnen van Wanders. Mochten we ooit verhuizen en we hebben kozijnen nodig dan weten wij waar we zijn moeten :)

Prachtige kozijnen met zorg geplaatst

Het team van fa. Wanders heeft onze nieuwe kunststof kozijnen in enkele uren vakkundig geplaatst. Er werd nauwkeurig gewerkt, rommel werd direct opgeruimd en ook werd voorkomen dat onze buren overlast van de werkzaamheden zouden ondervinden. Vriendelijke en beleefde monteurs. Het resultaat is prachtig, netjes afgewerkt aan binnen- en buitenzijde en is comfortabel omdat het de warmte goed binnen houdt. Kortom: aanbevelenswaardig.

Goed en vakkundig geplaatst

Zeer klant vriendelijk en en mooie uitstraling en montage zeer goed.

Perfecte kwaliteit materialen, door vakkundige mensen secuur geplaatst!

Ongeveer 10 jaar geleden voor het eerst door de firma Wanders een gedeelte van het huis voorzien van kunstof kozijnen van het merk Rehau. nu 10 jaar later moest er nog een achterdeur vervangen worden door kunstof tevens een voorkamerraam beiden voorzien van "tripple" glas...... super geluid en warmte isolerend en wederom perfect geplaatst!! Het feit dat Dhr. Wanders naderhand persoonlijk opbelt om te horen of alles naar tevredenheid is verlopen zegt ook veel over de manier van werken van dit bedrijf!

Professioneel bedrijf

Komt de afspraken na, kennis van zaken en vriendelijk personeel zowel in de winkels als de monteurs op locatie en alles netjes geplaatst en afgewerkt.

Fantastische firma, betrouwbaar! Chapeau.

Firma Wanders heeft ons huis voorzien van kunststof kozijnen, voor- en achterdeur. Komen altijd hun afspraken naar. Fijne en betrouwbare monteurs.

Netjes en vakwerk

Vriendelijke vakbekwame monteurs, monteren een prachtige voordeur. Een perfect vervolg op de montage van al onze slaapkamerkozijnen.

Zeer goed in alles

Top kwaliteit en uitvoering.

Door Corona iets langer moeten wachten voor levering en uitvoering. Maar het wachten is het waard geweest. Top kwaliteit en in een half dagje perfecte en nette uitvoering door monteurs van Wanders.

Kozijnen van zeer goede kwaliteit die zeer kundig en netjes geplaatst zijn!

Bij het uitkiezen van de kozijnen kregen wij goede en deskundige uitleg. Met het plaatsen werd er netjes gewerkt alle kozijnen zitten er perfect en netjes afgewerkt in! Nadat ze klaar waren hebben ze alles netjes opgeruimd en bezemschoon achter gelaten. Wij zijn zeer tevreden!

Zeer goede kwaliteit en netjes gewerkt

Wanders heeft heel mooi werk afgeleverd en netjes gewerkt. Top kwaliteit en is zeer betrouwbaar. Denken graag met je mee. Raad iedereen aan om hier zijn kozijnen en/of deuren te laten bestellen!

In één woord.....TOP.....

Het hele huis door de firma Wanders laten voorzien van kunststof ramen , deuren en schuifpui. In de kleuren en uitvoeringen zoals het er in de bouw ook ooit is ingezet (van hout). Geen kieren van een cm tussen kozijnen en bakstennen wat word opgevuld met foamtape zoals ik vaak zie wanneer ik bij andere huizen kijk, maar alles mooi strak in de opening gemonteerd. Dan bieden de ramen opengings mogelijkheden waar men bij Nederlandse bedrijven nog nooit van had gehoord. De schuifpui kan je met een pinkbeweging open duwen, loopt wel heel soepel. Kortom een stukje vakwerk waarvan de Nederlandse bedrijven die ik nog meer over de vloer heb gehad voor een offerte nog iets van kunnen leren. (Van 1 bedrijf in almere buiten moet ik na 2 jaar nog een offerte ontvangen) de werklui zijn stipt om 7 uur in de ochtend aanwezig, dekken alles af om beschadigingen te voorkomen, zorgen dan het afval wordt afgevoerd in een vuilcontainer en maken na afloop alles zo goed als mogelijk netjes schoon. En dan iets over de prijs....omdat ik het samen liet doen met de overbuurman kregen we beiden 10% korting op de offerte, want het scheelde hun ook weer extra kosten. De offerte was beduidend aantrekkelijker als die van de Nederlandse bedrijven. En het mooiste van als was nog wel dat er geen aanbetaling hoefde te worden gedaan, maar pas betaald hoefde te worden als de klus er op zat en alles naar wens was. Bij de offertes van Nederlandse bedrijven waren bij allen forse aanbetaling bedragen vereist. En zo blijkt toch maar weer.....Deutsche grundlichkeit und qualitat..... Wie het resultaat wil aanschouwen, u bent welkom in Almere haven, stuur een mail naar [email protected]

Ben zeer tevreden.

Alles zeer netjes gemonteerd klasse.

Super materialen en bekwaam personeel. Werken netjes en ruimen alles op voor ze gaan. Heel erg blij met het eindresultaat. Zeker aan te raden als je nieuwe kwaliteit kozijnen wilt.

Ik beoordeel Wanders als zeer goed

Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk de monteurs zijn goede vakmensen en leveren goed en net werk af, ook komen ze hun afspraken na. Bij het plaatsen is een ruit beschadigd en deze word binnen een week vervangen. Ook het eerste gesprek heb ik als zeer plezierig ervaren. Het is ook leuk om naar Kleve te rijden en daar de deuren en kozijnen te bekijken dit is goed om een indruk te krijgen voor de kleuren die je kiest. Ik kan deze firma zeer aanbevelen.

Prima werk afgeleverd.

De afspraken zijn goed nagekomen. De kwaliteit van de producten en van het uitvoeringswerk waren prima. Ik kan het eenieder aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan.

Vol lof over het verlichte werk

Na een desillusie met Nederlandse firma via vrienden aan firma Wanders gekomen. Zeer positief, goed meedenken en prima geleverd werk

Mooie kozijnen voor uitstekende prijs

Wij zijn zeer tevreden over de firma Wanders. Wij zijn al jaren klant. Mooie kozijnen, in ons geval met triple glas.

geweldig.......

Zeer mooi werk afgeleverd,profesioneel en vakkundig. Ook de mannen waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ga zeker mijn vrienden en kennissen de firma wanders aanbevelen. Nogmaals bedankt Firma Wanders ,wij zijn er heeeel blij mee.

Geweldig!

Het is precies geworden zoals we hadden gehoopt. Prachtig kunststof materiaal en deskundige medewerkers. Er is een knap staaltje werk geleverd. Het slaapkamerraam & buiten(voor)deur zijn vakkundig geplaatst door vriendelijke mensen. De oude spullen zijn afgevoerd en alles werd keurig opgeruimd. Niets te wensen over. De firma Wanders verdient een dikke pluim!

Topbedrijf

Niets dan lof voor de firma Wanders wat ons betreft. Van begin tot eind erg goed geholpen en er werd goed meegedacht. Maar het belangrijkste is dat ze gewoon een topproduct maken, leveren en installeren. Hoge kwaliteit voor een erg nette prijs. We hebben nu voor trippelglas gekozen in onze raamkozijnen en merken direct al verschil in geluid en koudoorslag (in positieve zin). We willen in de toekomst nog meer kozijnen vervangen en wij hoeven nergens anders meer heen dan naar de firma Wanders!

Voelt als een nieuwe woning

Prima ervaring met en geweldig resultaat. Schitterend kozijnen. Werkzaamheden perfect uitgevoerd, keurig volgens de gemaakte afspraken én zéér netjes. Een aanrader voor iedereen die vervanging van zijn kozijnen overweegt.

Goede kwaliteit en vriendelijkheid

Wij hebben in 2018 met drie huizen op het rijtje de ramen en soms ook voordeuren laten vervangen door kunstof met triplle glas. Vanaf offerte traject tot uiteindelijke uitvoering liep alles soepel. Recentelijk hebben wij ook nog een nieuwe schuifpui laten plaatsen. De mannen die het komen plaatsen zijn harde werkers en vakmensen. Materialen zijn van prima Duitse kwaliteit en de prijs van het geheel, daar zitten meeste Nederlandse bedrijven stuk boven.

vakmensen en kwaliteit.

Prima advies. Komen afspraken na. Keurige afwerking.

Zeer goed werk afgeleverd in 1 dag voor 6 ramen.

Mijn ervaring met Wanders kozijnen is; Wanders heeft sowieso een meerwaarde omdat men standaard werkt met triple-glas wat in Nederland nog niet helemaal "gewoon" is. Wat nog niet afgedekt was werd afgedekt tegen het vuil en stof, kozijnen netjes gemonteerd, zien er ook degelijk uit. Oude materialen werden afgevoerd/meegenomen en de stofzuiger ging ook door de ruimtes. Wij zeer tevreden met dit werk!

Postbus 77863

1070LL Amsterdam