Mijn ervaring is super met Yourlease! Geen zorgen, geen onderhoudskosten, verzekeringen en wegenbelasting. 1 bedrag voor de gehele auto per maand!
Ik wist in het begin niet of het mij zou lukken om een auto te leasen, maar door de snelle service en mailcontact ben ik blij dat ik het toch door heb gezet. Het contact tussen mij en de medewerkers ervaar ik als goed. Contact is goed en duidelijk en als je met een vraag zit, krijg je ook snel antwoord terug op je mail. Je hoeft geen dagen te wachten!!! Yourlease is een aanrader, je hebt verschillende auto’s waar je uit kan kiezen en wat in jou budget past. Je hebt zekerheid en een bezoek bij de garage is zo gepiept en snel geregeld. De levering is ook snel geregeld en de deskundigheid is on point! Vriendelijke medewerkers, geen narigheid alleen positief erover. Ben zelf niet naar de showroom geweest, kon zo een auto kiezen die beschikbaar was. Het kantoor is ook mooi ingericht en je voelt je welkom daar. Ik ben super blij en ga hier zeker mee door. Een aanrader!
Dit is mijn eerste ervaring met private lease. De medewerkers namen ruim de tijd om mij in te lichten over de vele mogelijkheden. Zij waren vriendelijk en zeker niet 'opdringerig'. Ik had al het nodige vooreerk gedaan en YourLease kwam verreweg als voordeligst uit de bus. Al met al ben ik een zeer tevreden klant, die met veel plezier en zorgeloos over 's lands wegen toert.
Vriendelijke ontvangst- en bediening
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Yourlease. Natuurlijk is het aanbod ruim en de prijs redelijk, maar wat er voor mij echt uitspringt, is de klantgerichtheid en de snelheid van reageren. Vanaf het eerste contact werd er snel en duidelijk gereageerd op mijn vragen en verzoeken. Geen lange wachttijden of onduidelijke antwoorden – het team achter Yourlease is professioneel, vriendelijk en staat echt voor je klaar. De "etalage" van Yourlease – het aanbod en de voorwaarden – is aantrekkelijk, maar het zijn de mensen en de service erachter die het verschil maken. Het gevoel dat je als klant serieus genomen wordt en dat er snel en efficiënt gehandeld wordt, maakt het hele proces een stuk prettiger. Al met al een aanrader voor wie niet alleen een goede deal zoekt, maar ook waarde hecht aan uitstekende service en directe communicatie!
Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en snelle en goede service
Vanaf de aanvraag tot aan de levering alles heel duidelijk, goed en snel geregeld.
Bij de aanvraag die dezelfde dag goedgekeurd werd, moesten we zelf 2 dagen bellen wanneer we wat zouden horen. Om te voorkomen dat potentiële klanten afhaken, zou ik in ieder geval pro actief contant opnemen. Je merkt dat het al met al best een groot bedrijf is met verschillende takken van sport. Iedereen is overigens ontzettend vriendelijk. Maar wellicht kan de interne communicatie wat beter. Onze ervaring over het daadwerkelijke contact is positief. Dus wat ons betreft puntjes op de i. Geen idee of jullie er wat mee kunnen, maar hoe dan ook veel succes van onze kant.
Mijn ervaring is prima,er zijn geen problemen en tot nu toe heb ik niet hoeven bellen en ervaar ik alles goed. Geen klachten.
Alles verliep naar wens, snel en deskundig geholpen.
Dit is de 2e keer dat ik voor yourlease heb gekozen. Geen vraag is gek bij hen. Ze nemen de tijd en kijken naar je wensen. E-mail en telefonisch contact verloopt altijd goed. Ik raad ze zeker aan.
Mijn vrouw had een prachtige Citroën C1, waarin ze helaas werd aangereden. Met wat extra inspanning van YourLease, had mijn vrouw binnen een week weer een andere prachtige C1. Snel en goed geregeld.
Ik vond het een fijne service. Er was niet direct iets negatiefs om op aan te merken. De flexibiliteit om een auto op te halen was niet super flexibel, maar het was te doen. Wel vond ik het jammer dat de auto die ik in eerste instantie had gekozen, verkocht was. De auto die ik nu heb is iets duurder, maar ook daar hebben ze in meegedacht.
Zeer behulpzaam en meedenkend met jou juiste keuze! Super tevreden!
Hele vriendelijke mensen, duidelijke uitleg gekregen en echt goed geholpen. Onwijs blij met mijn fiat!!
De service is goed, af en toe mis ik wel enige toelichting. Met name over eigen risico, bijstandsverzekering e.d. Dan de eerste keer het innen van de factuur, heel snel erna de tweede factuur.
Eerst online en telefonisch contact gehad om informatie in te winnen, bij beide goede info gekregen over wat voor mij de beste lease zou zijn. Ik rij nu een aantal weken met een goed gevoel in een heerlijke lease auto.
Van aanvraag tot levering super geholpen Heel tevreden
Geen zorgen kan zonder problemen rijden
Snel en perfect geregeld top
Super netjes en snel geregeld. Ook goede contract via de mail
Ik kan yourlease aan iedereen aanbevelen. Super vriendelijk personeel en binnen een week reden we in onze nieuwe auto! Top service.
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Yourlease.nl Via mail en telefonisch ben ik zeer tevreden over. Toen ik de auto op kwam halen voelde ik mee ook welkom bij het ophaal punt en ben heel vriendelijk geholpen door iemand van Yourlease.nl
Als er iets is of niet goed gaat of juist wel dan wordt je prima geholpen
Koningsweg 14
3762EC Soest
Yourlease is de meest flexibele aanbieder van Private Lease in Nederland met een grote voorraad. Klanten kunnen dus na financiële acceptatie altijd snel rijden. Ons bedrijf is laagdrempelig voor klanten en bezoekers en is 7 dagen per week open. Ook hebben hebben een eigen showroom in het midden van Nederland. Naast consumenten bieden wij ook (flexibele) leaseoplossingen voor bedrijven.