Vanaf begin goed contact met verkoper. Goede communicatie en prettige sfeer tijdens gesprekken. Bij aflevering wat tekortkomingen geconstateerd. Maar deze zijn zeer snel op een prima manier hersteld.
Originele beoordeling
Aflevering lang tevoren bekend. Auto niet klaar. Zonneklep niet vervangen. Geen reservesleutel. Slecht schoongemaakt. Geen hoedenplank. Dag na aflevering dat batterij van sleutel leeg is. Slechte aflevering.
Goed en snel gecommuniceerd en meedenkend.al met al een goede ervaring
Goede service en fijn te woord gestaan. Auto rijd goed en als je vragen hebt staan ze voor je klaar.
Het verliep allemaal heel soepel, en de auto ziet er keurig uit! Aanrader!!!
heb mijn auto online geleased, en de auto opgehaald, de auto ziet er net zo uit als op de afbeelding, ik ben netjes en correct behandeld, en goed begeleid door een medewerker, en is alles netjes uitgelegd. Ook het ophalen van de auto ging heel goed, netjes behandeld en alles is correct gegaan, de auto bevalt goed en ben dus ook heel blij
We zijn zeer tevreden zeer netjes geholpen enjulie namen de tijd voor vragen
Hele fijne medewerkers.
Gewoon goed
als je wegrijd vind ik dat je een uitleg moet krijgen van dasboardetc
Alleen ervaring met de levering van de auto, was erg goed, vriendelijk personeel!
Super snelle reacties en vervolgens was de lease snel geregeld en kon ik zo wegrijden :)
Na mijn originele aanvraag erg blij met deze firma, gekozen voor een 3 jaarlijks contract voor een bedrag van €661 per maand. Snel na de aanvraag belde Mylho dat er een nieuw accupakket onder de auto zou komen en, omdat dit nog onder de garantie van de auto viel en dit Yourlease niks zou kosten, hierdoor de levering van de auto vertraagd zou zijn met ongeveer anderhalve maand. Na anderhalve maand radiostilte heb ik uiteindelijk zelf contact opgenomen, en kreeg ik het bericht dat mijn maandelijks bedrag met 70 euro verhoogd zou worden naar €731 met als enige reden dat Yourlease er zo meer aan zou verdienen... Binnen enkele minuten had ik ook de verhoogde offerte in mijn mailbox, waarna ik heb gereageerd dat het van mijn kant niet doorging. Lang verhaal kort, bij een bedrijf wat zo met (potentiële) klanten omgaat zou ik geen auto leasen.
Beste meneer Kamp, Bedankt voor de review en ons eerdere telefonische gesprek. Wij hebben elkaar vorige week ook gesproken over de prijsverhoging en naar aanleiding daarvan heb ik de offerte gestuurd om te bevestigen wat ik aan de telefoon verteld heb. Aan de telefoon heb ik verteld dat het maandbedrag met €70,- verhoogd is, omdat wij anders niet uitkomen met de prijs. Niet omdat wij meer willen verdienen hierop maar omdat wij anders verlies maken. Die prijs was dan ook niet marktconform, en aantoonbaar onjuist en helaas hebben wij dit te laat gezien. Zelfs voor de huidige prijs is het een enorm scherpe aanbieding! Dit wordt elders niet aangeboden. In het begin hebben we contact gehad over de accu en had ik aangegeven dat dit tot eind september zou kunnen duren, en misschien zelfs nog langer. Maar daarbij had u aangegeven dat dat geen probleem was. De auto is deze week binnen gekomen en naar aanleiding daarvan heb ik u direct gebeld, dit mede met de prijswijziging welke mij toen pas bekend gemaakt werd. In de eerder gestuurde offerte(s) staat ook aangegeven dat deze offertes onder voorbehoud van prijswijzigingen zijn. Op dat moment was er ook nog geen contract getekend. Uiteraard begrijpen wij dat dit verschil aanzienlijk en niet gewenst was, zodoende hebben wij toch gekeken om nog iets voor u te betekenen m.b.t bijv. een andere auto maar dit hoefde niet meer. Ook dit begrijpen wij. Wij hadden graag de auto aan u geleverd, of geholpen bij het vinden van een andere auto. Toch wensen wij u veel succes met de zoektocht naar een nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Mylho Doppenberg Lease Adviseur
De aanvraag is goed en snel verlopen, de aflevering is netjes uitgevoerd
Een betaalbare wijze om aan je mobiliteit gehoortest geven.
Yourlease doet meerdere beloftes die ze niet kunnen nakomen, daarnaast zijn ze niet oplossingsgericht. - ik zou binnen 3 dagen kunnen rijden, maak er maar 2 maanden van. - extra sleutel zou besteld worden nooit iets van gehoord; - afspraak om de auto op te halen werd twee keer verzet (2 uur van te voren) en als de auto dan geleverd werd moest je 2 uur in de showroom wachten omdat de auto nog gepoetst moest worden; - de auto zou dus gepoetst geleverd worden maar was niet netjes gepoetst; - de voetmatten zijn besteld maar nooit geleverd. Als je dan een mail stuurt met de feedback hierboven bieden ze een poets beurt aan, waarvan je auto dus niet schoon word. Zelfs onder deze pagina staat letterlijk: “klanten kunnen na financiële verplichtingen altijd snel rijden” onzin, financiële gedeelte was binnen een week geregeld en daarna 1,5 maand moeten wachten.
Beste meneer Lansink, Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. U heeft ons natuurlijk al eerder gemaild, waar wij een mooie reactie met oplossing op hebben gegeven en wij hebben helaas niks meer van u mogen vernemen. U geeft aan 2 maanden te hebben moeten wachten, dit is niet correct, uw aanvraag is binnengekomen op 11-06-2024, de toetsing is gestart op 14-06 waarop deze op 18-06 is goedgekeurd. Op 10-07 heeft u uw nieuwe leaseauto mogen ophalen, wat dus in een tijdsbestek van 1 maand is geregeld van 1e contact tot aflevering. Dit vinden wij ook nog steeds te lang, maar helaas zijn wij ook afhankelijk van de werkplaats wie in verband met personeelstekort en de vakantiedrukte de eerder geadverteerde 48 uur niet meer haalde. Dit hebben we destijds dan ook verwijderd van de website. Tevens zijn wij aan de telefoon direct transparant geweest dat dit 3 à 4 weken zou duren, dus dit was u al eerder bekend. Wij hebben u op de dag van de aflevering langer dan 2 uur van tevoren gebeld met de vraag of u later wilde komen omdat de poetsafdeling het niet zou redden. Uiteraard is het vervelend dat u heeft moeten wachten, ook dit gaf u in uw eerdere mail aan dat het om 1 uur ging wat ook was in plaats van de nu door u benoemde 2 uur. Hier hebben wij ook in ons eerder gestuurde mail onze excuses voor aangeboden. Wij hebben u daarbij wel een oplossing aangeboden door namelijk de auto opnieuw te laten poetsen, en dan uiteraard goed. En voor het uur wachten hebben we aangeboden u de brandstoffactuur à € 40,- te crediteren wat naar ons inzien erg netjes was. Dat u nog niks heeft vernomen van de sleutel en matten is natuurlijk wel kwalijk en zullen wij met het magazijn bespreken en laten opsturen. Bovenstaand aanbod staat nog steeds open, dus mocht u hier gebruik van willen maken vernemen we dit graag. Toch wensen wij u veel plezier van uw leaseauto. Met vriendelijke groet, Patrick Veldhuizen
Mijn ervaring met yourlease is tot nu toe heel fijn verlopen. Nadat ik de auto had opgehaald kreeg ik meteen onderweg een melding dat er iets mis was. Meteen pechhulp gebeld en ik kon terug naar de garage. Het probleem is uiteindelijk opgelost. Goede en open communicatie met yourlease.
Vriendelijke medewerkers die duidelijk uitleg geven over het contract dat je wil afsluiten!
Vanaf het eerste contact werd alles goed en snel geregeld. Bij aflevering duidelijke uitleg en er werd alle tijd genomen om vragen te beantwoorden. Wij gaan vier jaar van deze auto genieten en weten dan zeker your lease te vinden voor de volgende auto!
ze doen precies wat jé verwacht van een lease voertuig . makkelijk en snel geregeld.
Duidelijk in de communicatie en klaar voor alle vragen die we hadden.
Via Yourlease heb ik een auto abonnement afgesloten voor een VW Up. Ze hebben een ruim aanbod van onder andere kleine goedkope occasion auto's die je als een soort short lease kan afsluiten. Ik ben vriendelijk en goed geholpen. Ik rij nu een paar weken in de auto en nog steeds heel blij.
Ondertusssn twee maanden bij yourlease. Binnen 2 weken zat ik in mijn nieuwe auto. De auto is zeer verzorgd afgeleverd. Of het nou aan de balie is, telefonisch of mail, De klantenservice is top. Snelle reactie, goed geholpen en uiterst vriendelijk personeel
Vlotte en snelle afhandeling, en vriendelijke medewerkers
Zorgeloos auto rijden voor een schappelijke prijs en goede service
Binnen korte tijd op een professionele manier geholpen en ben van alle benodigde info voorzien, vanaf het begin tot eind van het proces.
Koningsweg 14
3762EC Soest
Yourlease is de meest flexibele aanbieder van Private Lease in Nederland met een grote voorraad. Klanten kunnen dus na financiële acceptatie altijd snel rijden. Ons bedrijf is laagdrempelig voor klanten en bezoekers en is 7 dagen per week open. Ook hebben hebben een eigen showroom in het midden van Nederland. Naast consumenten bieden wij ook (flexibele) leaseoplossingen voor bedrijven.