4 sterren: goede service, goed behandeld

- 1e ontvangst receptie: prima, juiste toon en bejegening klant - Keuze: prima - Verkoopproces: prima, maar je moet wel goed weten wat je wilt - ambiance waarin de koop wordt gesloten (pub): Verkooptechnisch hele slimme zet. 1 tip: yourlease adm medewerker die het contract moest accrediteren, daar moet je achteraan mailen. Procesoverdracht adm/contractafdeling terug naar afd verkoop moest 2x een zetje van mij als klant krijgen, anders ligt t stil. En aangezien we niet naast de deur wonen; ff goed doorvragen over de afleverdatum.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zie boven; Pieter deed het uitstekend!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hadden snel een auto nodig voor maximaal 1 jaar. Prima en snel geregeld door Maarten Weijland, waarvoor hartelijke dank. Eigenlijk geen minpunten, slechts een klein bezwaar: De website laat je geloven dat je (bijna) alle auto's kunt leasen voor 1 jaar, maar dat blijkt niet waar. Alleen de Opel Karl kon voor die korte termijn geleased worden ! Niet onze 1e keus, maar uiteindelijk toch zeer tevreden met de gehele afhandeling !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel klantvriendelijk en groot aanbod in de showroom

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer goed geholpen van begin tot eind! Wij hadden een voorkeur voor een kortere looptijd vanwege onzekerheid contractverlenging werkgever en vandaar de keuze op de yourlease "188 abonnement". Speciale dank aan Sipke (en uiteraard het management) die de urgentie van onze situatie begreep en ons daarin tegemoet is gekomen!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

graag zou ik willen om het jaarlijkse onderhoud bij een garage in mijn omgeving gezien ik liever niet over de drukke wegen rijd comunicatie over de betalingen bijv wanneer de afschrijvingen plaats vinden mogen duidelijker vr gr cj poelman

4 sterren: goede service, goed behandeld

Soms wat happeringen na email en telefonisch contact, uiteindelijk wel allemaal heldere afspraken kunnen maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg tevreden over de doorlooptijd. Ik ben wel blij dat ik me verdiept heb in contracten en opties, want ze willen vooral snel laten tekenen. De communicatie kan beter. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd: ik heb bijvoorbeeld nog steeds geen verzekeringsvoorwaarden ontvangen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend en vriendelijk geholpen en vooraf veel duidelijkheid over mogelijkheden en prijs ontvangen. De showroom met alle merken en modellen duidelijk en overzichtelijk. Ook via de website eenvoudig het maandbedrag te berekenen, waarbij duidelijk is dat als je minder schadevrije jaren hebt je meer betaald, zelfde geldt voor meer kilometers. Afhandeling ging redelijk vlot, en men nam echt de tijd voor me. Ik zou eenieder Yourlease aanbevelen als je private lease overweegt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

onduidelijkheden bij afsluiten van lease contract, andere prijs dan van te voren afgesproken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben fantastisch geholpen vanaf het begin tot het eind! En simpel en duidelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag het contract getekend en binnenkort de auto ophalen. Tot nu toe een topservice!

• Aflevering N.v.t.

2 sterren: slechter dan verwacht

Zonder overleg is mijn vorige slechte beoordeling weggehaald. Hieruit kan je de conclusie trekken dat het gemiddelde cijfer voor Yourlease niet objectief kan noemen. De oplevering van de auto verliep heel slecht, bv boekjes ontbraken, trekhaak plaatsen verliep belabberd en kopie van contract werd niet opgestuurd.

• Totaal oordeel
  • Tijd tussen aanvraag en contact N.v.t.
  • Deskundigheid en advies N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat je hem moet ophalen en dat je voor service beurt ook naar goesting moet. Allemaal extra kilometers dat is jammer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ging allemaal wat te snel hier tekenen daar tekenen zo hier sleuten en op pleuren... Twee maanden borg oke nergens kunnen terug vinden... Hele korte antworden in mail verkeer nagenoeg geen uitleg . Wordt in de supermarkt vriendelijker geholpen. Geen uitleg gehad over de auto. Niks verteld over benzine verbruik ,,, smart for four 2015 mag je verwachten zuinig te rijden maar een op tien is slecht te noemen.Als ik dat geweten had ik een andere auto genomen.... Kreeg het gevoel van minderwaardigheid .Me vrouw zij het ook al gelijk toen we weg reden wat raar zeg hier sleutel en wegwezen.Erg jammer dit alles.Had geen fanfare verwacht maar beetje uitlegen hoe en wat was fijn geweest.eerste keer dat je een auto lease ....

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afhandeling prima maar heb de navigatie nog niet ontvangen die gepresenteerd werdt bij de opel karl

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een beste showroom met gratis koffie en veel aanbod. Van Seat Mii tot Audi Q7 sport. Alle auto's staan open dus je kunt ze van binnen en buiten goed bekijken en gelijk even voelen hoe die zit. In eerste instantie was er bij de aflevering iets verkeerd gegaan, dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Dit is echter keurig opgepakt en opgelost en een week later had ik de juiste auto onder m'n kont.

2 sterren: slechter dan verwacht

• Tijd tussen aanvraag en contact
  • Deskundigheid en advies N.v.t.
  • Aanbod N.v.t.
  • Showroom N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service en aanbod. 60 maanden leasecontract is langer dan concurrentie. Kan ik pas later beoordelen of dit bezwaarlijk is. Verwacht dit overigens niet

Koningsweg 14

3762EC Soest

Over Your Lease

Yourlease is de meest flexibele aanbieder van Private Lease in Nederland met een grote voorraad. Klanten kunnen dus na financiële acceptatie altijd snel rijden. Ons bedrijf is laagdrempelig voor klanten en bezoekers en is 7 dagen per week open. Ook hebben hebben een eigen showroom in het midden van Nederland. Naast consumenten bieden wij ook (flexibele) leaseoplossingen voor bedrijven.