Er is heel adequaat omgegaan met mijn aanvraag, hele snelle afhandeling, binnen een week mocht ik al een auto uitzoeken. Super tevreden!
goede ervaring met aflevering. weinig contact na bestelling. tijd voor meerdere vestigingen. meer keuze vrijheid in kleur en model zou fijn zijn
Prettige service je krijgt genoeg tijd om ff rond te kijken
Met de werknemer van uw bedrijf te weinig overleg gehad m.b.t. informatie over gang van zaken en mogelijkheden. Moest zelf met van alles komen. Betrokkene was niet pro-actief en flexibel. Zoals bij aflevering, ophalen station, TomTom vergeten, gebruiksaanwizjng auto. Bij de aflevering stond de auto geheel ingeparkeerd, was bovendien verzopen vanwege het vele malen parkeren. Als bedrijf zou ik de af te leveren auto vrij zetten zodat de klant gewoon weg kan rijden. Doordat ik geheel in geparkeerd stond en de auto verzopen was en bovendien geheel nieuw voor mij maakte ik schade en dat voor het eerst in elf jaar. Dit heeft mij 295,00 Euro gekost op een andere parkeer situatie zou dit niet gebeurd zijn. Als goed bedrijf zou ik als tegemoetkoming 150,00Euro heel reeel vinden. Verder nog een opmerking, ik ben door de RDWper brief op geattendeerd dat ik niet verzekerd zou zijn. Hoe kan dit. Zoals u leest ben ik niet echt tevreden. Ondanks dat zal ik uw bedrijf toch aanbevelen. Ik ga ervan uit dat u mijn opmerkingen serieus neemt.
Ik heb op 13-5 een Fiat Panda opgehaald in Soest, ter lease. De Tank was half leeg. Bij afleveren hoort een volle tank benzine vind ik. Service is tot nu toe goed. Ik was niet op de hoogte dat het onderhoud in Soest moet plaatsvinden, wel een belangrijk gegeven aangezien ik bijna 2 uur moet rijden hiervoor. Dat had beter kunnen worden geinformeerd. Verder alles duidelijk.
Prettige ervaring met Thomas Leeuwis. Aangezien ik van duidelijkheid hou raad ik aan als jullie met een allin tarief adverteren dat je dan ook echt een allin tarief aanbieden. In de advertentie staat een allin tarief doch bij berekening komt daar extra kosten boven op. Je kan beter die kosten inclusief maken en deze aftrekken van het allin tarief. Vriendelijke groet, Peter
goed geregeld allemaal
Super service met snelle reactiesnelheid en alles van a tot z in de puntjes goed geregeld.
Ben prima in eerste instantie door mn rijpma geholpen Aflevering door de heer buijze Wat we niet leuk vonden dat die elke keer wegliep Een keer ben ik hem zelf gaan opzoeken Hij had het ook wel heel druk moet ik zeggen Toen we bij de auto waren vroegen we of hij iets kon uitleggen over de auto Toen zij hij staat allemaal in het boekje Vond ik jammer Want ik weet niet wat ik moet doen als ik bv een lekke band krijg of zoiets Samengevat beetje weinig service Verder wel tevreden Ik vind de auto niet mooi gespoten,veel stof in de lak
De vriendelijkheid en attentie van de medewerkers is zeer aangenaam.
zeer goed geholpen door de verkoper en je rijd al snel in je nieuwe auto ook een hele mooie Showroom ben ook blij dat ik voor yourlease gekozen heb.
Voor mij was dit een hele prettige eerste ervaring met een leaseauto. De auto is snel opgeleverd en de medewerkers zijn altijd goed bereikbaar. Ik ben voornamelijk door Sipke en Thomas geholpen en die twee verdienen een groot compliment voor hun klantvriendelijkheid. Bedankt heren!
Dit is de eerste keer dat wij met private lease aan de slag zijn gegaan, het eerste telefonisch contact met Your Lease was al erg prettig na goede uitleg in de auto gestapt en op naar Soest daar aangekomen er vriendelijk ontvangen en wij kregen ook de tijd om eerst zelf even rustig rond te kijken. daarna is ons koffie aangeboden en een mooie rustige maar gezellige bar omgeving, na enkel minuten werden wij door een van de medewerkers keurig te woord gestaan en heeft hij alles netjes uitgelegd over de werking van het leasen. Daarna hebben wij de aanvraag ingediend en zijn wij weer naar huis gegaan. De maandag erop werden wij netjes terug gebeld dat alles akkoord was en wij de op donderdag 9binnen 3 dagen) al de nieuwe auto konden ophalen. Ook bij de aflevering is keurig de tijd genomen om alles nogmaals door te nemen en alle documenten af te handelen, daarna zeer tevreden met de nieuwe aanwinst weer naar huis. Al met al voor ons de eerste keer bij Your Lease in zee maar wij zijn aangenaam verrast over de service en bereidwilligheid en het meedenken, wij zijn erg tevreden.
Alles verliep prima, alleen bij aflevering van de auto zat de trekhaak er niet onder. Passende oplossing is geboden doordat de auto opgehaald wordt en er vervangend vervoer aangeboden wordt. Super! Op deze manier houd je tevreden klanten. Ook de dame in de koffiecorner verdient een pluim! Ze vraagt constant of we al geholpen worden. Bovendien is de koffie erg lekker!
Sinds kort rijd ik in een auto via Yourlease. Ik ben tevreden over de service en de afhandeling van het opleveren van de auto. Tijdens mijn bezoek in de showroom ben ik vriendelijk geholpen door Jeroen Buijze. Fijn om in de showroom het aanbod aan auto's te kunnen zien, het geeft je een goed beeld van jouw toekomstige auto.
Door mijn dochter,die zich goed voorbereidt had over de auto en over jour Lease en dat met mij doornam.En tot volle tevredenheid samen het besluit nam om de auto te Leasen,en in zee te gaan met Your Lease.
Snel accuraat, geduldig bij het kiezen van een leaseauto.
Prima service. 26-02 alles aangevraagd, en een week later reed ik rond. Enige tip die ik eventueel wil geven, is dat er nogal haastig door de contracten wordt gegaan in mijn ogen. Misschien wat meer uitleg erover geven is wel op zijn plaats.
Koningsweg 14
3762EC Soest
Yourlease is de meest flexibele aanbieder van Private Lease in Nederland met een grote voorraad. Klanten kunnen dus na financiële acceptatie altijd snel rijden. Ons bedrijf is laagdrempelig voor klanten en bezoekers en is 7 dagen per week open. Ook hebben hebben een eigen showroom in het midden van Nederland. Naast consumenten bieden wij ook (flexibele) leaseoplossingen voor bedrijven.