Flexibel en efficiënt

Ik zocht een korte lease voor 6 maanden omdat ik later op het jaar naar het buitenland vertrok. Yourlease was het enige bedrijf dat dit voor een schappelijke prijs aanbood. De hele procedure was enorm snel en efficiënt.

• Aflevering

Heel goed geholpen door de medewerkers

Door dat de een wagen niet gemaakt kon worden hadden we snel weer een andere auto

Prima your lease

Zeker tevreden met your lease zelfs met fout in communicatie met het contract direct opgepakt en tot compromi gekomen.

• Aflevering

Prima auto voor een prima lease prijs.

Ik ben over het algemeen tevreden over de service en de auto. Bij het ophalen van de auto werd ik netjes opgehaald door een medewerker van jullie van het treinstation. Toch vind ik het wachten in een grote ruimte wanneer je eenmaal binnen bent wat onpersoonlijk en ik voelde me een beetje op de grote hoop gegooid. Verder aardige en kundige adviseur, die wel wat tijdsdruk ervaarde.

• Aflevering

Na jaren klant nog steeds zeer tevreden over de geweldige service!

Goede en deskundige mensen die je altijd met een glimlach te woord staan.

• Aflevering N.v.t.

Erg fijn geholpen door de mensen van Your Lease! Persoonlijke service, geduld om dingen uit te leggen en veel keuze. Bieden de auto die past bij wensen ipv duurste optie. Ook toen ik na ophalen nog wat kleine beschadigingen vond werd dit goed afgehandeld. En met de auto ben ik hartstikke tevreden.

• Aflevering

Goede service, klantvriendelijk, en geven duidelijke antwoorden op al je vragen.

Ik ben blij hoe ik geholpen ben, snel een contract op kunnen stellen, klantvriendelijk, altijd welkom, goede sfeer, duidelijke communicatie. Geen negatieve punten. Zeker een aanrader!

• Aflevering

Goede en snelle service van oriëntatie tot aflevering

Fijn contact en snelle reacties over de offerte, contract en aflevering. Er wordt meegedacht. Contact met de afdeling onderhoud verloopt zeer moeilijk en komen afspraken niet na.

Zorgeloos!

Fijne auto, goede service en vriendelijke medewerkers. Altijd goed en snel geholpen. Lease erg fijn, nergens omkijken naar! Super blij!

Goede hulp, snelle service

Zeer vlot een auto gevonden naar keuze die we snel weer konden ophalen!

• Aflevering

Hele goede en persoonlijke service.

Vanaf het eerste contact een persoonlijke aanpak. Uitnodigend en meedenkend. Huiselijke sfeer in Soest.

Super!

Dit was mijn eerste echte auto. Nadat ik alle juiste documenten had ingevuld was het al snel duidelijk wat de bedoeling was. Ik heb al gauw een mooie auto gevonden die binnen het budget was. Ik moest wel helaas naar Soest rijden (dat was voor mij anderhalf uur vanuit thuis), terwijl ik van iemand heb gehoord die ook hier leased dat het gebracht zou worden. Maar als dat het enige min puntje is ben ik voor de rest zeker tervreden. Na een jaar kan ik nog steeds heerlijk rijden.

• Aflevering

Hele goede, duidelijke en vlotte service.

Ik had snel een private-lease auto nodig. Na een telefonisch gesprek werd ik gelijk op de goede weg geholpen en zelfs nog een keer teruggebeld of het lukte. Binnen 2 weken kon ik de auto rijden en was alles keurig geregeld. Hele goede, duidelijke en vlotte service.

LOL hebben in autorijden

Door yourlease vind ik autorijden weer leuk. Geen angst meer voor lampjes die gaan branden op mijn dashboard, met de dure reparatie die daaraan verbonden was. Alle onderhoud wordt netjes gedaan en als ik aangeef dat bijvoorbeeld de ruitenwissers het raam niet meer goed schoon wissen vervangen ze die probleemloos. De leaseprijs is heel marktconform. Ik ben echt blij dat ik Lease.

Fantastisch

Elke keer weer een fantastische deal en nu ook weer grandioos geholpen betreft mijn overstap naar een elektrische auto ! Wel bestickerd deze keer , maar so what ! Reclame maken doe ik graag voor Yourlease.

Snel en goed geregeld !

Een nieuwe auto op basis van short lease binnen een aantal weken aangevraagd, geregeld en geleverd. Ook inleveren ging heel soepel en gemakkelijk. Aanrader!

• Aflevering

Autorijden is feest als je bij You Lease bent geweest!

Mijn eerste (eigen) Lease contact bij Your Lease, en ik ben alleen maar positief! Kan geen enkel nadeel bedenken tot nu toe! Super vriendelijk geholpen en een hele goede duidelijke en eerlijke service! Een zeer tevreden klant hebben zij erbij met mij.

• Aflevering

perfect! niks te klagen, zeer goede service

Ik heb nu sinds 9 maanden een prive lease auto via yourlease. vanaf het eerste contact tot levering ging het perfect. Aftercare is ook pro actief. En als ik vragen heb worden die snel beantwoord. Ik wil niet anders

Pas 1 keer iets ervaren

Ik heb pas 1 keer een ervaring opgedaan met jullie en dat was omdat mijn Toyota naar de apk keuring moest. Ik heb hier een goede ervaring mee. Mijn auto werd netjes opgehaald en volgens afspraak teruggebracht. Ben hier zeer te spreken over.

Helder en duidelijk

Geen verborgen zaken , komen precies na wat zij beloven .Servicebeurten of problemen met de auto worden direct verholpen , Zeer vriendelijk personeel tot aan de koffieruimte aan toe , je kunt daar alles verkrijgen van koffie tot een glaasje fris als je zit te wachten tot de auto in orde wordt gemaakt .. Kortom Yourlease ga zo door , met deze onderscheidende zaken in verhouding met andere lease maatschappijen, en geloof me ik weet waar ik over praat ..Voor mij nooit meer iets anders .. Een zeer tevreden klant

• Aflevering

Your lease is een goed gesneerde machine

Vanaf mijn eerste telefonisch contact vooe een offerte, de aflevering van de auto tot heden heeft het geweldige team van Yourlease klaargestaan om mij als klant een full service te geven. Chapeau en ga zo door.

Heel goed

Goede klantenservice, duidelijk

• Aflevering

In alles snel, adequaat en compleet.

Hassle free experience

The whole experience from visiting the website and choosing a car to the final visit to the showroom to pickup the war was wonderful for me. My contact personal was extremally humble and helpful and guided me step by step for the whole process.

• Would you recommend us? Yes

Denken altijd in oplossingen

Vriendelijk in de omgang en snel in hun reacties.

Koningsweg 14

3762EC Soest

Over Your Lease

Yourlease is de meest flexibele aanbieder van Private Lease in Nederland met een grote voorraad. Klanten kunnen dus na financiële acceptatie altijd snel rijden. Ons bedrijf is laagdrempelig voor klanten en bezoekers en is 7 dagen per week open. Ook hebben hebben een eigen showroom in het midden van Nederland. Naast consumenten bieden wij ook (flexibele) leaseoplossingen voor bedrijven.