En daardoor rij ik al 3 maanden in een prachtige fiat 500!
Ik heb prima ervaring gehad met Yourlease. Vanaf het allereerste contact tot aan de afhandeling van mijn leaseovereenkomst, heb ik niets dan positieve ervaringen gehad. Yourlease bood een uitgebreid assortiment voertuigen waaruit ik kon kiezen. Daar zat gelukkig een auto tussen die bij mijn budget past.
Op het begin wat communicatie dat niet helemaal duidelijk was, maar dit heeft Yourlease goed opgelost door zelf te bellen en dit te bespreken. Uiteindelijk ook goed opgelost door hun flexibiliteit en meedenken. Mooie showroom en gastvrij.
Originele beoordeling
Lease medewerkers zijn niet congruent aan hetgeen ze zeggen en communicatie met de administratie afdeling loopt ook totaal langs elkaar heen. Bellen niet wanneer ze dat beloven, sturen geen offerte wanneer dat is aangevraagd, sturen geen verdere instructies bij schade melding en ga zo door. Ohja, zijn na 1715 uur niet meer bereikbaar terwijl er toch echt 1730 staat. Je moe overal zelf achteraan gaan en zelfs dan is gehoor krijgen dus niet vanzelfsprekend. Jammer, want er zijn ook goede punten maar dke worden teniet gedaan door bovenstaande.
Altijd een gevoel van thuiskomen als ik bij Your lease de showroom binnen loop eens kijken of ze me ook het gevoel van vakantie kunnen geven door een weekendje weg .
Ik ben zeer tevreden. Onderhoud kan ik laten doen bij mijn lokale Vakgarage en op vragen wordt sne en adequaat gereageerd.
Ervaring met yourlease was en is gewoon goed! Heerlijke auto! Het gemak in je autootje te stappen en geen omkijken naar verzekering of motorrijtuigbelasting. Mooi autootje gekozen, rijdt heerlijk zit heerlijk en ziet er mooi uit! Absoluut goede keus! Hulp en advies van een aardige jongeman gekregen.
Heel blij met de lease van onze Toyota Aygo X. We zijn heel goed geholpen, al onze vragen werden snel en correct beantwoord. Service en prijs zijn prima, een absolute aanrader dus!
Ik ben enorm goed geholpen door djorden. Hij heeft de tijd genomen om te kijken wat voor mij het beste uitkomt. Ook met vragen achteraf stond hij direct voor me klaar. Goeie scherpe tarieven. Zeker een aanrader
Wij zijn zeer blij met yourlease. Snelle afhandeling, makkelijk te bereiken! Ze zijn klantvriendelijk, goede service en denken met je mee!
I had to lease a car 4 years ago as a flexible lease since I was new in the Netherlands and my contract that time is only for 1 year. It was all a smooth experience from the time I went to their location to check a car, test drive the car and get the approval for the lease car. I didn't expect I could go far to 4 years on the lease car but it was really convenient, from maintenance to repairs and even return. When I return their lease car, I bought a car from them as well. Good one!
Met mijn 1ste keer een lease auto aangevraagd bij hun, ze nemen snel contact op zijn vriendelijk beantwoorde al je vragen ik had er nogal veel haha. Eenmaal in de showroom word er alles uitgelegd aan je over het contract ze nemen de tijd voor je. Toen we bij de auto aankwamen helpen ze je leggen ze je alles uit lopen de rond de auto voor eventuele schades. Achteraf werden de vloermatten opgestuurd nieuwe en een boekje van de auto allemaal netjes opgestuurd. Dus kortom ik heb een hele plezierige ervaring gehad bij hun is zeker een aanrader.
Ik wilde einde maart een auto leasen en had veel vragen. Deze vragen werden allemaal zonder probleem en netjes beantwoord. Het ophalen van de auto, de betalingen loopt allemaal super. Ben zeer tevreden
Goede informatie correcte afhandeling.
Zeer goede service. Fijne locatie om te wachten wanneer mijn auto een inderhoudsbeurt krijgt. Auto voldoet aan de verwachtingen en ook toen mijn contract afliep, was het geen probleem om deze te verlengen.
Erg prettige communicatie. Als je een vraag hebt krijg je snel antwoord. Alles was snel geregeld en binnen 1,5 week kon ik mijn auto al ophalen. Heel erg prettig in vergelijking met andere bedrijven waarbij de wachttijd/levertijd 6-9 weken was. Al met al, een prettige ervaring!
Van te voren goed en duidelijke informatie gekregen. Tijdens het proces prima op de hoogte gehouden en mijn vragen werden snel en adequaat beantwoord. Bij het ophalen van de auto door vriendelijke medewerkers geholpen. De auto rijdt super. Kortom; zeer tevreden en blij.
Op zoek naar private lease opties min of meer bij toeval via internet terechtgekomen bij Your Lease. Your Lease reageerde zeer snel en adequaat op mijn vraag naar het leasen van een specifieke auto. Pluspunt ten opzichte van andere leasebedrijven is dat Your Lease flexibele contracten aanbiedt, startend vanaf 12 maanden. De kredietaanvraag werd nog dezelfde dag in gang gezet en al na 2 dagen gehonoreerd. Kortom, in nauwelijks een week tijd werd ik de trotse 'bezitter' van een Peugeot 108.
Mylo was onze verkoper die ons netjes en goed geholpen heeft met het uitzoeken van onze nieuwe Kia Picanto GT Line. Otto heeft de aflevering prima afgehandeld. Zijn zeer tevreden met onze nieuwste aanwinst en kan dit autobedrijf iedereen aanbevelen. Veel keuzes en dat tegen betaalbare prijzen.
Ik had interesse in een Toyota Aygo X. Ik mocht niet komen kijken. Men vroeg mij om eerst een private lease aanvraag in te dienen. Pas als deze goedgekeurd was kon ik een proefrit inplannen. Reserveren mocht ik ook niet. Dat vond ik allemaal heel vreemd. Uiteindelijk toch maar besloten de private lease aanvraag in gang te zetten. Dat is best wel wat werk. Ik heb continu naar de auto geïnformeerd en aantal keren te horen gekregen dat de auto nog beschikbaar was. Toen ik uiteindelijk op maandag de goedkeuring binnen had heb ik meteen gebeld om de auto te reserveren. Dat kon echter niet. Ik moest wachten op een reactie van de verkoper. De aanvraag was toegewezen aan een verkoper die er maandag niet was. Op dinsdag heb ik na veel aandringen te horen gekregen dat de auto verkocht was. Een uur daarvoor stond deze nog op de site. Op deze manier ga je niet met een klant om. Had dan eerlijk gezegd dat de auto al gereserveerd was door een andere klant. Had mij de moeite van een hele private aanvraag bespaard. Na mijn eerste negatieve review werd ik gebeld en stelde men voor om voor een alternatief te zorgen. Ook met een aantrekkelijke looptijd. Dat kon ik wel waarderen. Daarom heb ik de review aangepast. Van 1 naar 2 sterren.
Goedendag Servé, Bedankt voor het nemen van uw tijd voor het schrijven van deze review. Het klopt inderdaad dat wij voorafgaande de financiële toetsing geen auto kunnen reserveren, dit omdat wij bijzonder veel aanvragen ontvangen, maar helaas niet alles goed wordt gekeurd. Wij kunnen dan ook niet voor al deze net zulke enthousiaste mensen een auto reserveren gezien we dan weinig beschikbaar over houden voor de klant met wel deze financiële goedkeuring. De proefrit vooraf zal dan ook weinig zin hebben gezien het helaas kan voorkomen dat de auto in de tussentijd van de toetsing verkocht wordt, waarop u nogmaals langs zou moeten komen om te kijken naar alsnog een alternatief. In uw geval heeft de financiële toetsing dan ook iets langer geduurd dan normaal. In dit tijdsbestek is helaas de auto naar wens verkocht, en dat was al tijdens uw aanvraag. Wij bellen op dat moment niet de klanten wie voor die auto een aanvraag hebben gedaan omdat veel klanten later nog wisselen van auto naar wens, en wij altijd een alternatief of oplossing kunnen bieden. Wij snappen deze teleurstelling natuurlijk ook, en zodoende dat ik u ook direct gebeld heb om onze werkwijze nogmaals uit te leggen. Daarbij heb ik ook direct aangegeven dat wij graag met u meekijken naar een oplossing, dit namelijk door te kijken naar een alternatief, of door het inkopen van de auto naar wens. Dan zou de auto nog steeds sneller geleverd worden dan de door u benoemde concurrent, en voor dezelfde maandpremie als waar uw aanvraag op gedaan was. Helaas mocht dit niet meer baten en is de keuze elders gemaakt. Nogmaals bedankt, en mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen vernemen wij dat uiteraard graag. Dan helpen wij u alsnog aan de juiste auto naar wens met daarbij het juiste tarief! Met vriendelijke groet, Patrick Veldhuizen Yourlease
Originele beoordeling
Mijn ervaring met dit bedrijf is ronduit slecht. Er stond een auto te koop die ik graag wilde leasen. Langskomen mocht niet. Een proefrit ook niet. Ik moest eerst een hele private lease aanvraag doen. Dat is aardig wat werk. Toen de aanvraag rond was wilde ik langskomen. Maar dat kon nog steeds niet. Op mijn herhaaldelijke verzoek om de auto te reserveren werd niet geantwoord. Pas toen ik bleef aandringen werd de auto van de site gehaald en kreeg ik te horen dat de auto nèt was verkocht. Uiteraard. Die auto was gewoon een lokkertje. Het vermelde kenteken bestond ook niet bij de RDW. Kortom, slecht bereikbaar bedrijf dat werkt met lok auto’s is mijn vermoeden. Ze jagen je vervolgens de hele lease aanvraag doen zodat ze je kunnen binnenhalen met een alternatief. Bij welk bedrijf mag je de auto niet komen bekijken. Het is geen zuivere koek wat ze ook beweren. Het is uiteraard mijn ervaring en mijn eigen mening. Doe er mee wat je wilt.
Mylho heeft mij duidelijk van de mogelijkheden op de hoogte gebracht . Meedenkend kwamen wij uit op een leuke occasion lease auto. M’n eerste lease auto is een feit .Blij mee! Complimenten Yourlease voor het vriendelijke contact
Eenjarig lease gehad, alles goed verlopen, nooit geen problemen en na inleveren gelijk alles netjes afgehandeld.
Originele beoordeling
Ik heb sinds kort geen werk meer en mag niet meer rijden door de slaap apneu, en ik heb de diagnose ASS gekregen. Meerdere malen contact gehad. Er wordt niet geluisterd, ze blijven maar volhouden dat ik pech heb en 4 jaar moet doorbetalen. Of ik moet 9000 euro betalen voor een polo van 2018. Echt jammer.. nooit heeft iemand aangegeven dat als je geen werk meer hebt je dan toch door moet betalen. Dat hoorde ik achteraf. Het gaat alleen om het geld by yourlease en niet om de mens.
Beste meneer van der Pool Wij willen nogmaals aangeven dat we het echt heel vervelend vinden dat u problemen heeft met uw gezondheid en niet kunt werken. Bij Yourlease bieden we verschillende flexibiliteitsmogelijkheden bij bepaalde type auto’s, maar kan er ook een protectieplan worden afgesloten. Dit zijn allemaal keuzes die onze klanten vooraf kunnen maken. Komen klanten in problemen dan kijken wij natuurlijk altijd mee hoe wij het redelijk kunnen houden. Het is daarom wel vervelend dat u het ervaart alsof wij niet naar de mens kijken en enkel naar slechte reviews. Wij hadden wellicht beter ons best kunnen doen om u hierover een fijner gevoel te geven. Bij een vast contract is de afkoopsom volgens contract een 40% van de resterende termijnen. Via de mail hebben wij u diverse aanbiedingen gedaan zodat we zo snel mogelijk uw maandelijkse lasten kunnen stoppen, en toch proberen dit ook voor u zo goed mogelijk op te lossen. Wij wensen u verder natuurlijk veel succes en sterkte toe met uw gezondheid. Met vriendelijke groet, Patrick Veldhuizen Yourlease Adviseur
Ik heb gedurende 20 jaar niet meer achter achter het stuur gezeten. Gedurende 30jaar geen eigen auto meer gehad, wel in de 1e 10 jaar van de 30 jaar in de auto gereden van een collega, vriend, broer. Maar de laatste 20 jaar niet meer. Hij vroeg naar de reden van de aankoop,(Ik had nu het geld.( Door pensioen en AOW). Ik heb 2x een proeftest gedaan, bij de ANWB en de rijinstructuur zei, ga jij de weg maar op. En ik heb m'n rij bewijs. We hebben meer tijd voor een auto, onze kinderen wonen ver bij OV vandaan en ik doe vrijwiiligerswerk op30 km.
Ik ben zeer tevreden hoe mijn contact met Mylho Doppenberg is gegaan! Mylho is fijne en meedenkend adviseur, die veel voor jouw wilt en proberen te doen. Complimenten naar hem, hij heeft in een korte tijd een auto naar mijn wensen weten te vinden, de auto die in de showroom stond was niet meer beschikbaar. Contact met Mylho gehad die ging, nadat hij terug kwam van zijn vakantie, meteen aan de slag en zocht mijn wens auto. In een korte tijd van 6 a 7 weken heeft Mylho mijn wens auto ingekocht. Mijn 2de lease auto is een feit! Ik geniet van een auto die ik zo graag wilde hebben, dankzij Mylho!!
De verkopers zijn snel bij het verkopen van auto’s en/of lease contracten maar de service daarna is zeer slecht. Lange wachttijden zowel bij service voor auto als bij het inleveren van de auto bij beëindigen leasecontract. Een auto van 8 jaar auto kan wel eens een krasje hebben of een velg die tegen de stoeprand is gekomen. Alles wordt met de loep bekeken en gelijk opmerking gemaakt. Bij gratie Gods erkend men alleen een wieldop door van 45 euro voor stukje plastic van 10 euro. Het gezegde gaat ook bij dit bedrijf op. Goedkoop is duurkoop. Voortaan weer naar een dealer die wel service verleent.
Beste meneer Boing, Bedankt voor de diverse goede cijfers welke u Yourlease heeft gegeven, met name de 10 voor onze showroom! De totaalscore is helaas minder. Hier heb ik u ook telefonisch over gesproken na het plaatsen van uw review. In dit gesprek gaf u aan dat het om de totaalservice ging van Yourlease. Dat u bijv. bij het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt 2 uur moest wachten in onze luxe pub waar u gratis koffie krijgt. En dat u het gek en vervelend vond geen gratis vervangend vervoer te krijgen voor deze 2 uur, iets wat niet in uw contract staat gezien dit na 72 uur natuurlijk wel het geval is. Het wachten op moment van inname, door de drukte van mijn collega kan inderdaad vervelend zijn. m.b.t. de schade hebben wij ook contact gehad. Het gaat ons niet om het geld en de € 45,- die hiervoor berekend wordt voor de schade aan de wieldop. Zoals ik u heb uitgelegd gaat het ons erom dat de auto hierna weer de showroom in moet en dit niet kan met een dermate beschadigde wieldop. De andere wieldop was minder beschadigd, en met de andere gebruikerssporen gevonden op de auto is hier dan ook niets voor berekend! Dit volgens de normen van ons innameprotocol. Wel willen wij u natuurlijk veel plezier wensen met uw eventueel nieuwe leaseauto! Met vriendelijke groet, Patrick Veldhuizen Yourlease Adviseur
Via het internet contact gezocht en vanaf dat moment direct goed geholpen door Mylho. Fijn en duidelijk contact met veel ruimte voor vragen en advies.
Koningsweg 14
3762EC Soest
Yourlease is de meest flexibele aanbieder van Private Lease in Nederland met een grote voorraad. Klanten kunnen dus na financiële acceptatie altijd snel rijden. Ons bedrijf is laagdrempelig voor klanten en bezoekers en is 7 dagen per week open. Ook hebben hebben een eigen showroom in het midden van Nederland. Naast consumenten bieden wij ook (flexibele) leaseoplossingen voor bedrijven.