Goeie en snelle service

En daardoor rij ik al 3 maanden in een prachtige fiat 500!

• Aflevering

Uitstekende service en voldoende keuze.

Ik heb prima ervaring gehad met Yourlease. Vanaf het allereerste contact tot aan de afhandeling van mijn leaseovereenkomst, heb ik niets dan positieve ervaringen gehad. Yourlease bood een uitgebreid assortiment voertuigen waaruit ik kon kiezen. Daar zat gelukkig een auto tussen die bij mijn budget past.

Flexibele afhandeling

Op het begin wat communicatie dat niet helemaal duidelijk was, maar dit heeft Yourlease goed opgelost door zelf te bellen en dit te bespreken. Uiteindelijk ook goed opgelost door hun flexibiliteit en meedenken. Mooie showroom en gastvrij.

• Aflevering

Niks te klagen betrouwbaar , weet waar je aan toe bent

Altijd een gevoel van thuiskomen als ik bij Your lease de showroom binnen loop eens kijken of ze me ook het gevoel van vakantie kunnen geven door een weekendje weg .

• Aflevering

Goede service en snelle reactie

Ik ben zeer tevreden. Onderhoud kan ik laten doen bij mijn lokale Vakgarage en op vragen wordt sne en adequaat gereageerd.

Zorgloos op weg!

Ervaring met yourlease was en is gewoon goed! Heerlijke auto! Het gemak in je autootje te stappen en geen omkijken naar verzekering of motorrijtuigbelasting. Mooi autootje gekozen, rijdt heerlijk zit heerlijk en ziet er mooi uit! Absoluut goede keus! Hulp en advies van een aardige jongeman gekregen.

• Aflevering

Goede auto, prettige communicatie en scherpe prijs

Heel blij met de lease van onze Toyota Aygo X. We zijn heel goed geholpen, al onze vragen werden snel en correct beantwoord. Service en prijs zijn prima, een absolute aanrader dus!

Yourlease fijne leasemaatschappij

Ik ben enorm goed geholpen door djorden. Hij heeft de tijd genomen om te kijken wat voor mij het beste uitkomt. Ook met vragen achteraf stond hij direct voor me klaar. Goeie scherpe tarieven. Zeker een aanrader

Een echt aanrader!!!

Wij zijn zeer blij met yourlease. Snelle afhandeling, makkelijk te bereiken! Ze zijn klantvriendelijk, goede service en denken met je mee!

• Aflevering

It was a smooth experience!

I had to lease a car 4 years ago as a flexible lease since I was new in the Netherlands and my contract that time is only for 1 year. It was all a smooth experience from the time I went to their location to check a car, test drive the car and get the approval for the lease car. I didn't expect I could go far to 4 years on the lease car but it was really convenient, from maintenance to repairs and even return. When I return their lease car, I bought a car from them as well. Good one!

• Would you recommend us? Yes

Super zaak

Met mijn 1ste keer een lease auto aangevraagd bij hun, ze nemen snel contact op zijn vriendelijk beantwoorde al je vragen ik had er nogal veel haha. Eenmaal in de showroom word er alles uitgelegd aan je over het contract ze nemen de tijd voor je. Toen we bij de auto aankwamen helpen ze je leggen ze je alles uit lopen de rond de auto voor eventuele schades. Achteraf werden de vloermatten opgestuurd nieuwe en een boekje van de auto allemaal netjes opgestuurd. Dus kortom ik heb een hele plezierige ervaring gehad bij hun is zeker een aanrader.

• Aflevering

Professionele werkwijze, persoonlijk contact.

Ik wilde einde maart een auto leasen en had veel vragen. Deze vragen werden allemaal zonder probleem en netjes beantwoord. Het ophalen van de auto, de betalingen loopt allemaal super. Ben zeer tevreden

perfect

Goede informatie correcte afhandeling.

Altijd goedgeholpen

Zeer goede service. Fijne locatie om te wachten wanneer mijn auto een inderhoudsbeurt krijgt. Auto voldoet aan de verwachtingen en ook toen mijn contract afliep, was het geen probleem om deze te verlengen.

Super service

Erg prettige communicatie. Als je een vraag hebt krijg je snel antwoord. Alles was snel geregeld en binnen 1,5 week kon ik mijn auto al ophalen. Heel erg prettig in vergelijking met andere bedrijven waarbij de wachttijd/levertijd 6-9 weken was. Al met al, een prettige ervaring!

Zeer tevreden en blij.

Van te voren goed en duidelijke informatie gekregen. Tijdens het proces prima op de hoogte gehouden en mijn vragen werden snel en adequaat beantwoord. Bij het ophalen van de auto door vriendelijke medewerkers geholpen. De auto rijdt super. Kortom; zeer tevreden en blij.

• Aflevering

Verrassend, zowel door autokeuze als leasemogelijkheden

Op zoek naar private lease opties min of meer bij toeval via internet terechtgekomen bij Your Lease. Your Lease reageerde zeer snel en adequaat op mijn vraag naar het leasen van een specifieke auto. Pluspunt ten opzichte van andere leasebedrijven is dat Your Lease flexibele contracten aanbiedt, startend vanaf 12 maanden. De kredietaanvraag werd nog dezelfde dag in gang gezet en al na 2 dagen gehonoreerd. Kortom, in nauwelijks een week tijd werd ik de trotse 'bezitter' van een Peugeot 108.

• Aflevering

Prima adres voor een lease auto en tevens goede afhandeling!

Mylo was onze verkoper die ons netjes en goed geholpen heeft met het uitzoeken van onze nieuwe Kia Picanto GT Line. Otto heeft de aflevering prima afgehandeld. Zijn zeer tevreden met onze nieuwste aanwinst en kan dit autobedrijf iedereen aanbevelen. Veel keuzes en dat tegen betaalbare prijzen.

• Aflevering

Helaas auto verkocht tijdens lopende aanvraag

Ik had interesse in een Toyota Aygo X. Ik mocht niet komen kijken. Men vroeg mij om eerst een private lease aanvraag in te dienen. Pas als deze goedgekeurd was kon ik een proefrit inplannen. Reserveren mocht ik ook niet. Dat vond ik allemaal heel vreemd. Uiteindelijk toch maar besloten de private lease aanvraag in gang te zetten. Dat is best wel wat werk. Ik heb continu naar de auto geïnformeerd en aantal keren te horen gekregen dat de auto nog beschikbaar was. Toen ik uiteindelijk op maandag de goedkeuring binnen had heb ik meteen gebeld om de auto te reserveren. Dat kon echter niet. Ik moest wachten op een reactie van de verkoper. De aanvraag was toegewezen aan een verkoper die er maandag niet was. Op dinsdag heb ik na veel aandringen te horen gekregen dat de auto verkocht was. Een uur daarvoor stond deze nog op de site. Op deze manier ga je niet met een klant om. Had dan eerlijk gezegd dat de auto al gereserveerd was door een andere klant. Had mij de moeite van een hele private aanvraag bespaard. Na mijn eerste negatieve review werd ik gebeld en stelde men voor om voor een alternatief te zorgen. Ook met een aantrekkelijke looptijd. Dat kon ik wel waarderen. Daarom heb ik de review aangepast. Van 1 naar 2 sterren.

• Tijd tussen aanvraag en contact
  • Deskundigheid en advies N.v.t.
  • Aflevering N.v.t.

Vriendelijk contact met Mylho Doppenberg ,snelle feedback en duidelijk.

Mylho heeft mij duidelijk van de mogelijkheden op de hoogte gebracht . Meedenkend kwamen wij uit op een leuke occasion lease auto. M’n eerste lease auto is een feit .Blij mee! Complimenten Yourlease voor het vriendelijke contact

Perfecte lease van 1 jaar

Eenjarig lease gehad, alles goed verlopen, nooit geen problemen en na inleveren gelijk alles netjes afgehandeld.

• Aflevering

Prima en kundige verkoper.

Ik heb gedurende 20 jaar niet meer achter achter het stuur gezeten. Gedurende 30jaar geen eigen auto meer gehad, wel in de 1e 10 jaar van de 30 jaar in de auto gereden van een collega, vriend, broer. Maar de laatste 20 jaar niet meer. Hij vroeg naar de reden van de aankoop,(Ik had nu het geld.( Door pensioen en AOW). Ik heb 2x een proeftest gedaan, bij de ANWB en de rijinstructuur zei, ga jij de weg maar op. En ik heb m'n rij bewijs. We hebben meer tijd voor een auto, onze kinderen wonen ver bij OV vandaan en ik doe vrijwiiligerswerk op30 km.

• Tijd tussen aanvraag en contact N.v.t.

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden hoe mijn contact met Mylho Doppenberg is gegaan! Mylho is fijne en meedenkend adviseur, die veel voor jouw wilt en proberen te doen. Complimenten naar hem, hij heeft in een korte tijd een auto naar mijn wensen weten te vinden, de auto die in de showroom stond was niet meer beschikbaar. Contact met Mylho gehad die ging, nadat hij terug kwam van zijn vakantie, meteen aan de slag en zocht mijn wens auto. In een korte tijd van 6 a 7 weken heeft Mylho mijn wens auto ingekocht. Mijn 2de lease auto is een feit! Ik geniet van een auto die ik zo graag wilde hebben, dankzij Mylho!!

• Aflevering

Waardeloos in service. Alleen geld verdienen

De verkopers zijn snel bij het verkopen van auto’s en/of lease contracten maar de service daarna is zeer slecht. Lange wachttijden zowel bij service voor auto als bij het inleveren van de auto bij beëindigen leasecontract. Een auto van 8 jaar auto kan wel eens een krasje hebben of een velg die tegen de stoeprand is gekomen. Alles wordt met de loep bekeken en gelijk opmerking gemaakt. Bij gratie Gods erkend men alleen een wieldop door van 45 euro voor stukje plastic van 10 euro. Het gezegde gaat ook bij dit bedrijf op. Goedkoop is duurkoop. Voortaan weer naar een dealer die wel service verleent.

• Aflevering

Goed geholpen en fijn contact

Via het internet contact gezocht en vanaf dat moment direct goed geholpen door Mylho. Fijn en duidelijk contact met veel ruimte voor vragen en advies.

• Aanbod N.v.t.

Koningsweg 14

3762EC Soest

Over Your Lease

Yourlease is de meest flexibele aanbieder van Private Lease in Nederland met een grote voorraad. Klanten kunnen dus na financiële acceptatie altijd snel rijden. Ons bedrijf is laagdrempelig voor klanten en bezoekers en is 7 dagen per week open. Ook hebben hebben een eigen showroom in het midden van Nederland. Naast consumenten bieden wij ook (flexibele) leaseoplossingen voor bedrijven.