Super goed

Ik heb 2 jaar een auto geleased via Yourlease. Super goede ervaring. Alles gaat makkelijk en snel. Top!

Top service!

Toen ik voor m'n eerste lease auto online zat te zoeken, kwam ik al snel bij Yourlease uit.. Ik ben daar dan ook erg blij mee! Zeer ruime voorraad en alles was snel geregeld. Otto heeft mij ook zeer goed geholpen, van het helpen bij m'n auto keuze tot de rest van het contact, hartstikke bedankt daarvoor!

goede begeleiding

na eerst wat onduidelijkheid en ik het contact heb verbroken kwam de goedkeuring van EDR binnen en heb ik toch besloten de auto te leasen. Verdere contacten zijn tot volle tevredenheid gebeurd en ben ik zeer content met de auto waar ik nu in rijd

Nette snelle service

Het is handig om van te voren een afspraak te maken en geef van te voren door welke auto('s) je wilt bekijken. Wij zijn erg goed en vriendelijk geholpen door Otto. Erg blij met ons autootje.

Top service

Klantgericht en zeer vriendelijk

Wij waren op zoek naar een auto voor private lease en vonden op de website van autobedrijf Smeeing de auto die wij in gedachten hadden. Nadat we daarover gemaild hadden, werd er snel contact met ons gemaakt. Het contact was persoonlijk, vriendelijk en vlot. Vandaag zijn wij in onze mooie auto weggereden, heel fijn!

• Aanbod N.v.t.
  • Showroom N.v.t.
  • Aflevering

Prima deal, snel geholpen en prettig contact

Ik was op zoek naar een private lease mogelijkheid waarbij ik tussentijds kan opzeggen. Ik wilde daarnaast graag mijn huidige auto inruilen. Bij yourlease is dit mogelijk. Ik ben snel en goed geholpen, wat geleid heeft tot een prima deal. Het contact verliep steeds heel prettig. Ik ben dan ook een tevreden klant.

• Aflevering

Ontzettend vriendelijk en snel geholpen

Heel goed geholpen door Otto. Ontzettend vriendelijk en alles is mega snel geregeld.

Prettig en soepel

Ondanks de enorme drukte heeft Otto alle tijd voor je, dat is erg fijn en komt betrokken over.

Zeer prettig

Was zeer prettig en een persoonlijk gesprek.

• Aflevering

Warm ontvangst en super geregeld

Vanochtend onze nieuwe auto opgehaald bij YourLease. Warm ontvangst, goede uitleg en we konden snel met onze nieuwe auto de weg op

Goede en snelle service

Zeer tevreden! Gisteren mijn auto opgehaald. Beste lease aanbod die ik online kon vinden en zeer flexibel.

• Aflevering

Goed en supersnel geholpen!

Op dinsdag kwam ik in de showroom kijken, de woensdag in de week daarna reed ik weg in mijn nieuwe Hyundai i10! Uitstekend geholpen door Mylho. Hij was heel vriendelijk, geduldig en bereidwillig. Heb verschillende auto’s bekeken en 2 proefritjes gemaakt. Niets was te veel! Heel prettig, dankjewel Mylho!

• Aflevering

Warm welkom en fijne communicatie dankzij Djorden!

Onwijs blij dat we uiteindelijk bij Yourlease terecht zijn gekomen. Het moment dat je de ‘pub’ binnen stapt krijg je een warm welkom. Wij hadden geluk dat we ook nog eens een topper van een verkoper hadden. Djorden heeft ons super fijn geholpen en advies gegeven. Een week later konden we onze auto ophalen. Ik kijk uit naar de aankomende 5 jaar waarin we van onze auto kunnen genieten en de verdere service van Yourlease.

Fantastisch

Goedemorgen klantenservice, ivm communicatie goed en duidelijk, afspraken worden goed nagekomen door de verkoopkanalen, klant wordt gerustgesteld, goed vertrouwen, verkoper zoekt naar juiste mogelijkheden om een auto te kunnen leasen zeker in voordeel van de klant klantvriendelijk, geduld met vragen van de klant!

Fantastisch

Ik ben goed te spreken over de service van Your Lease.Auto smeeing ,was in de 5 jaar tijd dat ik mijn fiat 500 heb geleased,altijd zeer klantvriendelijk en goede service.De auto heeft me altijd overal gebracht,ik kon zorgeloos op pad. Voor mij was Soest erg ver weg,daarom heb ik er nu voor gekozen om dichterbij te gaan leasen.Maar ze zijn heel klantvriendelijk en denken graag met je mee.

• Aflevering

Na telefonisch een afspraak te hebben gemaakt zijn we komen proefrijden.... Verkoper keurig op tijd...... Leuke goedlachse verkoper... auto stond klaar.... We zijn voor onze tweede yourlease auto gegaan... Verkoper is dol op n biertje en ham kaas zoutjes in zijn vrije tijd.....(leuk om te geven als je de auto haalt, hebben wij ook gedaan ) Deze topper heet... DJORDEN....( ECHT N GEWELDIG MENS )

• Aflevering

Fijn, snel en vriendelijk geholpen

Wij hebben hele goede ervaringen gehad met yourlease. Alles was snel geregeld en er werd goed meegedacht. Mylho heeft ons fijn geholpen en was erg vriendelijk!

Super snel en duidelijk

Binnen twee weken proefrit en de juiste auto kunnen leasen. Snel, duidelijk en goed bereikbaar topper mylho

Goede klantvriendelijke ervaring

Goed kontakt en snel schakelen

Snel en deskundig

Na over en weer whatsapp berichten te hebben verstuurd, hebben wij onze documenten opgestuurd. Binnen 1 week was het volledige proces van aanvraag tot goedkeuring afgehandeld. Super goed geholpen door Mylho. Ik beveel Yourlease zeker aan.

• Showroom N.v.t.
  • Aflevering

Mylho je bent een topper! Bedankt voor de goede service en het meedenken.

Geweldig!

We hadden al snel een afspraak kunnen maken met Djorden om een nieuwe auto uit te zoeken. Hele leuke en kundige kerel trouwens! Al snel hadden we de perfecte auto voor ons en konden we hem de week erop al komen halen. Super geregeld dus!

Duidelijke en goede hulp

Hij heeft mij goed geholpen met het uitzoeken van een passende auto. Daarbij is alles snel en soepel gegaan.

• Aflevering

Hij heeft ons heel goed geholpen hield rekening metonymia wensen en was duidelijk over de voorwaarden.

Koningsweg 14

3762EC Soest

Over Your Lease

Yourlease is de meest flexibele aanbieder van Private Lease in Nederland met een grote voorraad. Klanten kunnen dus na financiële acceptatie altijd snel rijden. Ons bedrijf is laagdrempelig voor klanten en bezoekers en is 7 dagen per week open. Ook hebben hebben een eigen showroom in het midden van Nederland. Naast consumenten bieden wij ook (flexibele) leaseoplossingen voor bedrijven.