Onjuiste informatie mbt chippen

Er is voor het chippen verteld dat er geen bijkomende kosten meer zouden komen. Helaas blijkt dit niet waar te zijn.

Fijne praktijk...onze hond koopa had een versteende plasbuisleiding. Euthanasie was zeer waarschijnlijk...dankzij Diana en Simon werd onze hond gered door middel van een operatie met een ingewikkelde omleiding voor het plassen...maar het werd een groot succes. Grote dank.❤️❤️❤️

Fijne praktijk, met een zorgzaam en een vriendelijk team.

Na jaren onze hond ( Grote Münsterlander ) Kas ziek te zijn geweest, hebben we afgelopen 27 november 2020 afscheid van Kas moeten nemen op bijna 11 jarige leeftijd. Ik wil Dierenarts Marleen hartelijk bedanken voor haar inzet voor Kas . Ook voor mijn vorige twee ( Flatcoated's ) honden een dierenarts in hart en nieren. Marleen bedankt!!!

een ware ramp

niet netjes behandelt in paniek moment met mijn hond

• Vestiging: Ulft
  • Dierensoort: Hond "Kas"

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een goede praktijk met een vriendelijk/zorgzaam team.

• Hygiëne en netheid
  • Dierensoort: 2 honden (labs)

4 sterren: goede service, goed behandeld

mijn dieren hebben door de juiste keuze van behandelen en advies een hoge leeftijd bereikt.Bij bezoek aan de praktijk een vertrouwd gevoel.

• Vestiging: Ulft
  • Dierensoort: katten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg te vreden. Ik wijs ook altijd door naar jullie. Als ik een over bezorgheid heb, dan stellen jullie mij gerust. ( het gaat toch over je liefste hond) Ik heb het gevoel dat jullie dat ook serieus nemen. Dank voor de goede zorgen over mijn dieren de afgelopen jaren. groetjes Loes

• Vestiging: Aalten
  • Dierensoort: honden