Geweldig feestje gehad

De koffie kwam een beetje moeilijk op gang, daarna ging het prima. Het was heel gezellig, bediening was toen goed en de sharing dinner was heerlijk een dikke 10. En de borrelplank is ook een aanrader, ook een 10. We hebben een hele fijne middag gehad met ons gezin, voor 40 jarig jubileum. Bedankt

• Reden van je bezoek 40 jarig jubileum

Een mooi verjaardags feestje gehad

Welkom was heel leuk en attent voor mijn moeder, persoonlijk felicitatie door personeel en door het bord bij de ingang. Dit stelde ze heel erg op prijs. Barbecue was ook goed verzorgd. Achterkleinkinderen van haar hebben genoten van de binnenspeeltuin en springkussen. De ruimte was gezellig voor het feestje. Kortom we hebben een leuke middag gehad.

• Reden van je bezoek 94e verjaardag van moeder

Alles was top geregeld

Super zoals altijd. Alles gaat in overleg, lunch is lekker, en even een bootje varen mag niet ontbreken. Dikke vette aanrader.

• Reden van je bezoek Teamdag

Top geregeld fantastisch en heerlijk eten

Wij hebben een fantastisch feestje gehad. Het was erg gezellig het eten was geweldig lekker. We komen zeker nog een keer terug.

• Reden van je bezoek Familie feestje

Een gezellige locatie voor een feestje

Een knusse locatie met veel mogelijkheden om een dagdeel te vullen voor jong en oud. Het personeel is vriendelijk en loodst je zo door je feestelijke dag. We hebben allemaal genoten en de tijd ging veel te snel. Bedankt Mölke!

• Reden van je bezoek Verjaardag 70 jaar

We hebben een heel gezellige middag gehad met vlotte en vriendelijke bediening.

Leuke middag. Alleen de ingang was even zoeken...onduidelijk.

• Reden van je bezoek Feestje verjaardag

Leuk, maar niet voor herhaling vatbaar

Al met al leuk voor een teamuitje van de voetbal of een vrijgezellenfeest. Voor ons helaas niet voor herhaling vatbaar. Jammer.

• Bereikbaarheid (telefoon/e-mail) van ons team
  • Reden van je bezoek Een keer iets anders en mooi dichtbij

Mooie locatie met klantvriendelijk personeel

Fijne mensen, duidelijke communicatie in overleg veel mogelijk. Mooie locatie met prima eten.

Leuk vriendenfeestje gehad

Wij hebben verschillende activiteiten gedaan waaronder buggy rijden, bowlen en Fins huishe. Alles was super goed georganiseerd en we kregen goede uitleg. Vriendelijke medewerkers… Telefonisch contact vooraf soms wat chaotisch. De één wist niet vd ander. Maar gelukkig allemaal goed gekomen.

• Reden van je bezoek Vrienden feest

Eten was goed, maar het kon beter.

Ik vond het leuk om te zien dat wij in een vierkant zaten. Hier had ik ook om gevraagd. Toch waren en veel dingen die niet klopten. We misten echt een aantal producten die wel online stonden. Pas na een paar keer vragen stond het meeste op tafel. Helaas kwam kipdijvlees er niet bij. Dit was erg jammer, want ik had ook vrienden die liever geen varkensvlees eten. Kipdijvlees was niet ingekocht. Ook werd er moeilijk gedaan over het bijvullen van het vlees, terwijl mij dit wel was toegezegd. Ook het start drankje was met alcohol. Dat is natuurlijk niet erg, maar er was ook iemand zwanger. Een ander drankje voor haar was al best moeilijk. Verder was het eten wel prima. Later gingen wij ook nog bowlen. De groepen naast ons hadden het volle uur, maar wij kregen minder minuten. Hier is gelukkig wel in de kosten rekening mee gehouden.

• Reden van je bezoek Uitje vrienden

Het was een fijn feest

In het begin liep het wat traag qua drinken, maar toen de gasten door hadden dat ze het zelf moesten halen, verliep het prima Het eten was lekker, genoeg variatie Het hele gezelschap was tevreden

• Sfeer en inrichting van onze locatie
  • Wat vond je van onze activiteiten N.v.t.
  • Reden van je bezoek Feest

Het feestje was gezellig

De bediening liep niet helemaal op rolletjes Tijdens het serveren van het eten ging het niet helemaal goed De kindermenu's werden al uitgeserveerd terwijl de rest behoorlijk lang moest wachten Tip zorg dat je de juiste mensen op de juiste plek hebt,er ontbreekt een leiding van hogerhand

• Reden van je bezoek Verjaardag

Het is een prachtige locatie en heerlijk gegeten

Voor herhaling vatbaar

• Sfeer en inrichting van onze locatie
  • Wat vond je van onze activiteiten N.v.t.
  • Reden van je bezoek 50 jarig huwelijk

Super gezellig en goed georganiseerd.

Alles was goed gepland en alles stond op tijd klaar binnen het programma. Gewoon Top!!!

• Bereikbaarheid (telefoon/e-mail) van ons team
  • Reden van je bezoek personeelsfeest

Een gezellig familie feestje gevierd.

We hebben een geslaagde middag gehad. Goed verzorgd en aardig en behulpzaam personeel.

• Reden van je bezoek Familie feestje

23 mannen genoten van hun uitje !!

Met 23 mannen van onze kerk op stap in 7 huisjes met hottup, wat een feest. Enorm genoten van de gastvrijheid van het personeel, we werden overal heen begeleid. De buffetten waren heerlijk. De fluisterboot door het mooie weer geweldig. Ook de huurfietsen waren van prima kwaliteit. Conclusie: GEWELDIG

• Reden van je bezoek Mannenuitje

Alles klopte, en de zon scheen ook nog.

Jullie hadden het prima voor elkaar, iedereen ging met een fijn gevoel naar huis.

• Bereikbaarheid (telefoon/e-mail) van ons team
  • Reden van je bezoek familiedag

De bediening moest eerst op gang komen

Bestelling was opgenomen en ze kwamen de helft maar brengen. Er achter aan gegaan hebben ze een nieuwe bestelling opgenomen. Dus waarschijnlijk hebben we de eerste 4 biertjes er gewoon bij betaald zonder te hebben gehad. Het steengrillen viel ons ook tegen. Op sommige platen duurde het heel lang voor het vlees een beetje bruin werd. En de muziek stond heel hard. Is even uit geweest toen we er om vroegen . Maar moest weer aan toen er andere gasten kwamen.

• Wat vond je van onze activiteiten
  • Bereikbaarheid (telefoon/e-mail) van ons team N.v.t.
  • Reden van je bezoek Verjaardag

Gezellige locatie met veel mogelijkheden

Samen met een groep van 40 personen (collega's en gezinnen) hebben wij een heerlijke dag bij Mölke gehad. Van de ochtend tot de avond was een volledige programma verzorgd, inclusief varen met sloepen, rijden met buggy en elektrische scooters, kanoeën, speeltuin en bowlen. En afsluitend een prima bbq met elkaar. De organisatie was goed voor elkaar en flexibel om op de dag zelf nog wat aan te passen.

• Reden van je bezoek Familiedag met collega's

Fantastisch event gehad met de young-businessclub

Wij hebben met de young-business club een festival-style vrijdagmiddag/avond event gehad, waarbij we werden ontvangen met een bubbeltje, een uur hebben gevaren met drankjes aan boord en daarna een heerlijke bbq ter afsluiting. Dit alles met live muziek! Het was super georganiseerd, hartelijk dank!

• Reden van je bezoek Business event

Onze vrijwilligers hebben genoten van een gezellig programma met uitstekend eten!

Als dank voor hun inzet organiseren we jaarlijks een gezellige dag voor onze vrijwilligers. Een vaartocht met 6 Reggesloepen was prachtig. Helaas lag er veel drijfvuil, veroorzaakt door maaiboten. Daar kan Mölke uiteraard niets aan doen. Het zorgde af en toe voor veel hilariteit. Na afloop hebben we genoten van een heerlijke uitgebreid koud en warm buffet en een exclusief dessertbuffet. De vele lovende reacties gaven aan dat iedereen een heerlijke topdag heeft gehad.

• Reden van je bezoek Vrijwilligersdag

Leuke activiteiten, organisatie rommelig

We hadden er veel zin in, de locatie is natuurlijk geweldig! ik had 3 luxe sloepen geboekt voor ons personeelsfeest. Bij aanmelden bij de receptie, leek het alsof degene er niets van wist, wat niet heel welkom voelde. Als groep betalen we best een groot bedrag, ik zou dan sochtends met elkaar de agenda evalueren en zorgen dat de groep goed welkom geheten wordt. Bij de boten aangekomen stond er eerst niemand. Vervolgens kregen we te horen dat we andere boten mee zouden kregen. dit heb ik niet geaccepteerd, en hebben we zelf de kussens van de sloepen opgehaald. vervolgens bleek 1 sloep ook nog niet te werken. Vervolgens 1,5u bowlen met onbeperkt drankarrangement en bittergarnituur. Personeel was heel vriendelijk, maar wij hadden het idee dat er onderbezetting was. Degene was regelmatig weg achter de bar (waar ze zelf niets aan kan doen waarschijnlijk), waardoor we zelf maar zijn gaan tappen tussendoor. Wel heel gezellig gehad. Bbq was goed voor elkaar!

• Reden van je bezoek Bedrijfsfeest

Gezellig ontmoeten aan en op De Regge

Goed verzorgd, mooie omgeving, leuk restaurant.

• Reden van je bezoek Jaarlijks uitstapje oud collega’s

Slecht geregeld

Slecht geregeld ,betreft activiteiten. Banden lek,ketting van fietsen. Fietstrein liep niet moest geduwd worden om terug te komen bij de licatie .afspraken werden niet nagekomen .en

• Reden van je bezoek Personeelsuitje

Waardevol

Met de hele familie een langweekend met elkaar optrekken in gezelligheid en vieren van jubileum en verjaardagen. Jammer dat de bemiddeling voor de fotograaf heeft gefaald.

• Bereikbaarheid (telefoon/e-mail) van ons team
  • Reden van je bezoek huwelijksjubileum

Molendijk 107

7466 PD Zuna