prettige omgang

Fijne en goede begeleiding in een prettige omgeving

Niets op aan te merken

Goede en fijne begeleiding Goede communicatie

Wij zijn heel erg tevreden

Wij hebben een graafsteen bij jullie besteld en zijn heel erg tevreden.

Zeer professioneel bedrijf

Weerstand heeft alle tijd genomen om samen met ons een gedenksteen te vinden en te ontwerpen. Het plaatsen van de steen is zeer netjes gedaan.

Ze hebben het goed gedaan, ze komen hun beloften na.

Professionele begeleiding met de keuze mooi programma om te zien hoe het wordt .

Een prachtige, passende grafsteen voor J.J. Frinsel

Ik ben dankbaar voor de wijze waarop de firma Weerstand de grafsteen voor mijn vader heeft verzorgd. Dat zij hem gekend hebben, zal ertoe bij gedragen hebben dat het resultaat heel goed paste bij wie mijn vader was. We zijn dankbaar voor de service.

We zijn super tevreden met de service en het eind resultaat!

Vanaf het eerste moment zijn we super goed geholpen. Ze hebben alle tijd voor ons genomen en zijn heel transparant geweest in het hele proces. Kortom super vriendelijk super goed geholpen. Het eindproduct hartstikke mooi.

Erg goed geadviseerd.

Vriendelijke ontvangst, prachtige producten, duidelijke voorbeelden, ruimschoots tijd genomen, kortom zeer aan te bevelen.

Uitstekend!

we zijn uitstekend geholpen en alles was naar wens!

Keurig bedrijf

Ruime keuze, we zijn goed geholpen een aanrader!

Heel fijn meedenkend, en goed verzorgd.

De ervaring van ons is, dat hoe onzeker we ook waren, samen met jullie tot een geweldige creatie kwamen, waarvan we zeker weten dat het de smaak van onze zoon uitstraald.

Jong, energiek team

Meelevend, meeluisteren en adviserend. Ik heb het gesprek, de afhandeling zeer positief ervaren.

Goed beleefd en zeer net bedrijf

Onze ervaring is zeer deskundig net en professioneel personeel erg beleefd en zeer vriendelijk goede hulp kijken mee met je wensen alles is bespreekbaar en zeer nette aflevering van het grafwerk

Medewerkers van uw bedrijf zijn betrokken en staan te allen tijde klaar!

Een hele steun en ter zake kundig!

Er is veel inzet getoond om het er zo uit te laten zie zoals wij het wilden. Top!

Wij wilden een bepaalde afbeelding met veel zwart en wit op de steen en dat hebben ze eerst op een "rest stukje" steen uit geprobeerd voor ons zodat wij het resultaat goed konden beoordelen. Bedankt voor deze extra inzet!

Keurig !

Heel goed.

Heel erg geduldig en behulpzaam met het uitzoeken van de grafsteen

We werden ontvangen met koffie en het mooie vond ik dat het voor ons werd getekend op de computer. Met de definitieve afronding was er geduld en begrip en ook goede tips. Een mail op de dag dat ze de steen gingen plaatsen. Een verdrietige gebeurtenis maar was een prettige manier van samen iets uitzoeken waar je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. gr corry hadders

De vakmensen van Weerstand weet waar ze het over hebben

Goed luisterend oor, correct geholpen. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Koop in den vreemde niet, wat uw eigen dorp u biedt.

Zeer goed vakkundig advies , begeleiding , einduitvoering en afsluiting, super!!!

Door goed luisteren, gauw tot de juiste keuze gekomen, helemaal naar wens en uitvoering, een prachtige herinnerings gedenksteen aan onze dierbaren.Een bedrijf dat met hart en ziel samenwerkt met hun cliënten!

Een hele goede ervaring miste alleen even een belletje dat de steen geplaatst was.

Hele goede ervaring en alles is naar wens maar had graag even melding gekregen dat de steen was geplaatst dat moest ik via via horen.

Goede samenwerking.

Dag, Er was een goede samenwerking en het resultaat is naar wens. Het is mooi geworden. Dank hiervoor namens ons allen. Fam. van der Veen.

vriendelijk en corect

goede voorlichting en alles op rijd volgens de afspraken uitgevoerd

Mooie steen uitgezocht, netjes geholpen, op scherm te zien wat mogelijk is, en hoe het er uitziet. Goed geplaatst. Erg tevreden.

goed geholpen

goed geholpen van begin tot eind