Goede begeleiding, respectvolle benadering en mooi resultaat.

In een voor ons zeer verdrietige en stressvolle tijd zijn wij door Weerstand heel goed begeleid bij het uitzoeken van een grafmonument voor onze vader. Er was heel veel mogelijk en opmerkingen werden meteen verwerkt. Het uiteindelijke resultaat voldoet helemaal aan onze wensen. Alles werd heel snel en vakkundig geregeld.

Goede service, betrokken en kundige medewerkers

Hoewel de aanleiding erg verdrietig was, zijn we erg goed geholpen door de mensen van Weerstand. Ze hadden alle tijd en we konden op ons gemak iets uitzoeken waar we ons allemaal goed bij voelden. Ook de service en communicatie was erg goed.

Uitstekende begeleiding bij het kiezen van een grafmonument.

Er werd ruimschoots de tijd genomen om een goede keuze te maken. Ook het verzorgen en het plaatsen van het grafmonument is tot grote tevredenheid gebeurd. Aanbevolen!

We zijn respectvol en zorgvuldig begeleid bij het samenstellen van een gedenksteen.

We zijn als gezin warm ontvangen en er werd alle tijd genomen om tot een ontwerp voor een passende en betekenisvolle gedenksteen te komen.

Een net bedrijf met duidelijke communicatie

Ervaring zeer positief, alles duidelijk doorgenomen zowel op het bedrijf bij het uitzoek van de steen+afdekplaat als op de dag bij het plaatsen van het monument op de begraafplaats. Als familie zeer tevreden vanaf het begin tot eind.

professioneel en betrokken

Firma Weerstand heeft mooi grafmonument afgeleverd en geplaatst precies zoals bedoeld

De samenwerking met de firma Weerstand is goed verlopen. De levering van het monument liet ,naar mijn mening wat lang op zich wachten. Kreeg goede uitleg waarom het wat langer duurde. Het eindresultaat is volledig naar wens .

heel goed,ook fijn dat er regelmatig een mail kwam hoe ver ze waren

heel goed dat je steeds op de hoogte was van het verloop

top

Goed geluisterd, mooi op tijd en betrekkelijk vlot gegaan allemaal. Dank hiervoor

Zeer goed naar ons geluisterd wat onze wensen waren . En zeer keurig uitgevoerd .

Mooi werk en prettig geholpen

Mooi werk en prettig geholpen

ik ben goed geholpenik ben een paar keer geweest en ze doen het zo als ik het in mijn hoofd had en simon heeft goed uitgetekend op computerdaarvoor hartelijk dank dirkje den dulk

ervaring bij dit bedrijf was prettig met persoonlijke benadering

Prima geholpen en goede adviezen gegeven. alles verliep zoals afgesproken

positief,steen mooi afgewerkt.

Hier vond ik de steen die er voor mijn gevoel er meteen uitsprong wat betreft uitbeelding, we wilden een steen die nog niet zo vaak geplaatst is en dat is geluk Alleen jammer dat hij eerst scheef lag, maar dat is goed opgelost. Nogmaals dank voor alles

je word ontzettend goed geholpen

je word er goed geholpen ,ze luisteren naar je wensen,en geven zelf ook goed advies.

personeel is vriendelijk en behulpzaam en denken met je mee.

We zijn heel goed geholpen,en kregen goed advies in de dingen die voor ons onbekend zijn. Fijne ervaring ,waar het eigenlijk moeilijk is omdat je een goede steen wilt uitzoeken ,die blijvend is, en omdat je weet dat deze steen voor je dierbare is,die je mist,en toch een mooie gedenksteen wilt geven. Bedankt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede ervaringen en deskundig advies gekregen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede advisering. Heel goed gesprek waarin heel duidelijke werd uitgelegd en daarna wisten we waar we aan toe waren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Netjes en fijn geholpen. Bedankt voor de fijne samenwerking tot nu toe

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Er werd tijd genomen, meegedacht, gelijk via de computer zichtbaar gemaakt, met veel liefde en geduld en het kon zoals we het hadden bedacht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles keurig verzorgd, en afgehandeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn op een prettige manier geholpen. Alle tijd en meedenkend. We zijn heel blij met het resultaat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn heel goed geholpen. Heel geduldig en respectvol is er geluisterd naar onze wensen. Daardoor is er een mooi grafmonument geplaatst.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn geweldig geholpen. Veel geduld opgebracht maar het resultaat is ernaar!

We zijn deskundig geholpen