Wij gaan met plezier er heen.
Kwaliteitslui werken daar.
Ik heb alleen een gehoortest gehad, prettig, goede voorlichting en advies
Van het begin af prima behandeld en juiste adviezen en service. Met neemt de tijd voor een betrouwbaar en juist advies.
Prettig en klant vriendelijk
wordt altijd goed en correct geholpen.
Vanaf gehoortest tot aan hoortoestel alleen maar goede ervaringen gehad.
ga zo door
geen moeite is er te veel om het goed te doen...!!!
Hoortoestellen na 1 jaar noodzakelijk onderhoud(storing). Door ziekte nauwelijks mogelijk aan/bij de winkel kunnen komen. Perfecte service aan huis. Eerste bezoek leverde een goed functioneren van hoortoestellen op,Tweede bezoek leverde een verfijning van funcioneren op. Uitstekend werk.
Gewoon goed verhaal en goede service.
goed tot zeer goed
zeer tevreden en vooral ook de manier van behandeling rustig en adequaat
Prettige ontvangst.Duidelijke informatie en goede service.
Jammer dat het draadje / oordopje niet goed aansluit in het rechteroor Verder ben ik tevreden.
Vriendelijke en goede service plezier ontvangst.
Ik heb alles als goed ervaren en geen klachten. De apparaatjes doen het goed.
hoewel ik niets aan te merken heb, heb ik negens gegeven. oorzaak is, dat alleen de test is gedaan en ik verder geen ervaring heb en ook nog geen gehoorhulp draag. komt er aan, maar het is nog niet erg genoeg.
Binnen een jaar was het draadje naar het microfoontje gebroken, ondanks zeer voorzichtig gebruik. De vervanging was nog gratis, maar zou eigenlijk 65 euro moeten kosten
Prettig en deskundig geholpen bij het aanmeten van een hoortoestel. Er werd tijd voor genomen. Goede uitleg gehad.
Goede service, snelle levertijd, fijn product!
Deskundige mensen en goede hoortoestellen; veel service.
Netjes en vlot en correct behandeld . (goed)
Dankzij Fonique kan ik weer meer verstaan dan ik ooit verwacht had. De apparaten die ik nu heb (en waarschijnlijk ligt dat nog meer aan de afstelling dan aan de apparaten zelf) zijn vele malen beter dan die ik eerder via een andere audicien had. Klantvriendelijkheid staat bij Fonique hoog in het vaandel.