Een geweldig , klantvriendelijk en professioneel auto herstelbedrijf !

Onze Volvo S80 met schade op dinsdag gebracht, Een nieuwe leen auto ter beschikking gekregen. Op vrijdag onze Volvo weer op kunnen halen. Werkelijk alles tot in details gerepareerd , ongelovelijk! Wij zijn super blij , met het team Paul Hol . Hartelijk Dank !!! Fam Tjong - De Louw

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer professioneel herstel- en spuitwerk. Uitstekende service en afhandeling.

Prima geregeld !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima en zeer snelle afhandeling van de schade. Duidelijke communicatie over hoe alles in z'n werk gaat en wat de te doorlopen stappen gaan worden. De schade is vakkundig gerepareerd. Top service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De pijn van schade aan de auto werd direct verzacht door het professionele ontvangst en de perfecte afhandeling van de schade reparatie. Alles werd voor me geregeld, kreeg keurig vervangend vervoer en kon mijn auto binnen enkele dagen volledig hersteld weer op gaan halen. Hier begrijpt men echt wat dienstverlening en optimale klantgerichtheid is.

Mandenmakerstraat 2

5405 BJ Uden