Bij Gebittenmaker is de klant koning!!

No Nonsense,,wachttijd kort,altijd bereikbaar.

Toppers

Gebeld kon gelijk komen,en kon erop wachten. Service net voor het weekend.

Prima geholpen door een man met duidelijk verstand van zaken.

Zie de zin hier boven.

Geweldig hoe snel ik geholpen ben

Geweldig hoe snel ik geholpen ben

Reparatie aan boven gebit

Mijn boven gebit zat scheur in kon niet eten op donderdag tandarts geweest die heeft gebeld kon vrijdag ochtend gelijk terecht en kon wachten binnen 1 uurtje klaar kon gelijk alles weer eten Was al keer eerder geweest voor boven en onder gebit was door iemand anders gemaakt maar zat niet goed en paste niet de gebittenmaker heeft het restend en zat gelijk goed en geen klachten van gehad Super vriendelijk en je kunt er altijd snel terecht echt aan te raden want ze maken het heel goed zou geen ander meer willen voor mijn gebit

Helemaal geweldig

Snelle service, Vriendelijk geholpen. Alles word gedaan om je gebit zo snel mogelijk weer gemaakt te krijgen. Uitleg over je gebit, wat is er stuk, kan het nog gemaakt, is het tijd voor een nieuw gebit. Ben zo blij dat als je belt je heel snel kan komen, en het gebit zo snel mogelijk gemaakt word. Dank u wel dat u altijd de tijd voor mij neemt.

Makkelijk bereikbaar

Goede en snelle service

Geweldig kundig vriendelijk en snel.

Ben al langere tijd bekend met dit bedrijf. Ik ben altijd zeer correct en vlot geholpen.

Snel geholpen, goede kwaliteit

Direct na doorverwijzing van mijn tandarts kon ik terecht. Na een uurtje wachten was mijn prothese perfect gerepareerd.

Super geholpen

Vrijdag gebit gebroken en kon op zaterdag gelijk terecht super geholpen

TOP

Je kan altijd zo snel mogelijk komen. Zelfs in het weekend. Heel vriendelijke tandarts. Neemt alle tijd als je iets wil vragen.

Geweldig goed

Goed geholpen en snel

Ik kon snel terecht super vriendelijke mensen in één woord super

Erg fijn

Er fijn geholpen en ook fijn dat je gelijk kunt komen

Prima en snel geholpen

G0ed en snel geholpen

snel en goed

direct geholpen

Prima en snel geholpen

Zeer behulpzaam op elk moment van de week als je prothese stuk is.

Zeer behulpzaam op elk moment van de week, als je prothese stuk is. Men heeft begrip voor een patiënt.

Goede en nette service. Goed en snel geholpen

Ben zeer tevreden over de service en zeker over de vakkennis. Raad iedereen met een tandprothese voor reparatie en hulp om contact op te nemen met de gebittenmaker

Ok

Goede service, snel geholpen, goed resultaat.

Heel tevreden!

Ik had een acuut probleem. En dat werd binnen de kortste keren perfect opgelost. Hulde en geweldig gedaan!

Helemaal goed

Echt goed

voortreffelijk werk en service

's morgens gebeld, 's middags gerepareerd

Vriendelijk snel

Heel goed

Snel en goed geholpen

In een dag alles afgewerkt en geen klachten erna….tot nu toe!

Berg en Dalseweg 52

6522BM Nijmegen