Super snel gebit weer inorde.

Vakkundig

Zeer vriendelijk allemaal, als je ze belt dat je een probleem met je plaatje hebt/gebroken hebt kan je zeer snel komen ga zo door.

goed!

Snel, vriendelijk en met geduld (ik ben bejaard) geholpen. Was een prettige ervaring.

Staat altijd voor je klaar, zelfs weekend!!!!!

Altijd keurig geholpen, zeebeer tevreden.

Redder in nood

Zul je zien, eind van de zaterdagmiddag breekt mijn prothese in 2 stukken. Ik voelde me doodongelukkig. Kwam via internet uit bij De Gebittenmaker. Het was bijna 17 uur, sluitingstijd. Toch mocht ik komen en om kwart over 18 uur liep ik als een gelukkig mens weer naar buiten. Een fantastische behandeling!

Vakmensen

Heel goed bedrijf vriendelijke mensen en mijn gebit ziet er weer goed uit !!!!!!

Ze helpen je gelijk binnrn 1 uur was me gebit gemaakt top .

zeer goed

alles naar wens verlopen.

vriendelijk,correct, en vlot geholpen.

Telefonische afspraak gemaakt,kon op heel korte termijn terecht. Ik werd volgens bovenstaande geholpen. Prima toch!

zeer vakkundig geholpen

zeer vakkundig geholpen

Geweldig mooi gebit.

Goede service en vakkundigheid !

Na uitleg van het probleem ben ik op ontrolr geweest en 3 dagen later is het probleem opgelost.

Zeer vakkundig, en altijd beschikbaar.

Kan meteen terecht, en uur later sta je weer met een mond vol tanden. Gewoon top.

Deskundig en super vriendelijk.

'sMorgens gebeld en kon in de middag al terecht. Uurtje wachten onder het genot van een kopje koffie. Zeer vrirndelijk en deskundig geholpen. Toppers!

Werd snel en goed geholpen

Heel fijn en vriendelijk

Bellen en je kan gelijk komen

Word goed geholpen en vriendelijke mensen

Snel geholpen

‘‘s morgens gebeld, binnen 3 uur geholpen. Bedankt hoor

Prima geholpen!

Prima resultaat

Goede service, en dat je gelijk te recht kan, maar dat je het gebit uit moet doen waar iedereen bij zit vind ik toch minder, dat zou beter kunnen, een beetje privé mag wel. Verder prima.

Supergelukkig

Snel en goed... en supervriendelijk

Fijn en snel geholpen

De dag na de kerst dus 27 december 2024 bij gebittenmaker geweest,supernetjes gemaakt.Het enigste minpuntje,t was een gewone vrijdag,na de kerst,het was er best druk,we moesten €30,- contant afrekenen,de rekening van de tanden werd naar de zorgverzekering gestuurd.Heb dit van meerdere mensen terug gehoord.

Vriendelijk

Erg vriendelijk, behulpzaam. Snel geholpen. Zeer tevreden

Fijn bedrijf

Een hele goede vlotte service met kundige medewerkers. Ik heb alleen maar goede woorden.

Bij Gebittenmaker is de klant koning!!

No Nonsense,,wachttijd kort,altijd bereikbaar.

Toppers

Gebeld kon gelijk komen,en kon erop wachten. Service net voor het weekend.

Berg en Dalseweg 52

6522BM Nijmegen