Uitstekende service, ik kon meteen komen na problemen met de prothese.

Uitstekende service, ik kon meteen komen na problemen met de prothese.

Snel en goed geholpen.

Ik ben snel en goed geholpen met mijn probleem. Duidelijke uitleg over het waarom en het hoe. Ik zal dan ook eenieder adviseren om een probleem met de Prothese bij Jullie te laten herstellen.

Maziachvili

Dank u well alle medewerkers van de Gebittenmakers.Jullie zijn professionals. Ik wens jullie maken betere kamer vor klanten.Ik wens Geluukige jaar wisseling. Dank u.

Snel en goed

Snelle service ongeacht tijdstip of dag

Fijne service en snel en vriendelijk

Snel en goed gemaakt

Snel en goed

Ik werd snel en goed geholpen

Fijne ontvangst, goed werk geleverd.

Na afspraak gemaakt te hebben kon ik snel terecht. Een prettige ontvangst waarna ik snel geholpen werd. Ik kon op de reparatie wachten wat prettig was. De reparatie was prima uitgevoerd dus ik was er blij mee. Vriendelijke groet, Sjaak

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk ontvangen met koffie. Ze hebben het netjes geregeld en keurig op afspraak. Toen ik thuis kwam was ik toch niet tevreden Ik ben terug geweest en hebben me goed geholpen. Ik ben tevreden naar huis gegaan. Bedankt groeten Inge Cornielje

Snelle en klantvriendelijk service!

Snelle en klantvriendelijk service, de klant is daar de koning!

Goede communicatie en doen wat beloofd wordt

Laagdrempelig

De wachtruimte bij de gebittenmaker is vreselijk. 2 stoeltjes in de gang waar iedereen constant langs je loopt en waar het heel de tijd erg rumoerig is. Ik kreeg wel koffie aangeboden.

Goed netjes en keurig geholpen op de zondag

Vriendelijke man die me geholpen heeft, Lekker bakkie koffie gehad op de vroege zondag morgen om 0800 uur. En om effe over half negen liep al weer naar buiten met een goed keurig en netjes gerepareerde prothese

Topklasse

Ik kon direct terecht. Gebit klaar terwijl U wacht.

De klacht is prima verholpen.

Ben tevreden over behandeling, Alleen vindt ik het minder prettig om in de hal te moeten wachten zonder het gebit in.Misschien een wachtkamer creëren!!!!!

Klasse. Direct geholpen. Kwalitatief perfect.

Snelle en vakkundige reparatie

Snelle en vakkundige reparatie

We mochten meteen komen. Echt fijn voor het weekend

Top gebitmaker

Ik zat zondag avond met een groot probleem en de gebittenmaker heeft mij uitstekend en super snel geholpen

Fantastisch,

Super fijn dat je gewoon na een telefoontje direct terecht kan. Heel vriendelijke mensen. En je kan er gewoon op wachten, heel fijn, Ik ben er heel tevreden over.

Prima en snel geregeld

Mijn moeder is 101, ondanks hoorapparaat slechthorend en haar kinderen moeten dus veel voor haar regelen. Toen ze vertelde dat haar gebitsprothese (plaatje) gebroken was meteen gebeld en ik kon meteen terecht. Ter plekke moest ik een klein uur wachten maar dat had ik er graag voor over. Mijn moeder was ontzettend blij dat het zo snel was opgelost. Onze dank aan de gebittenmaker!

Snel en correct

Je kunt er altijd terecht

Weekend service , super jo go

Goede service, vriendelijke mensen, prima geholpen in het weekend, chapeau

Fantastisch goed en zeer vriendelijk geholpen.

Op vrijdagavond, zeer vriendelijk, professioneel en geruststellend geholpen.

meteen geholpen in het weekend

Prima en snel geholpen

Wederom een hele goede ervaring met de gebittenmaker, na een breuk van mijn prothese kon ik snel terecht en werd deze gemaakt en ik kon er op wachten. TOP!

Berg en Dalseweg 52

6522BM Nijmegen