Snel geholpen

Gebroken gebit, gebeld, half uuf later afspraak, en daarna al na 1 uur gereed. Verbeterpunt: deel mee wat de kosten (zullen) zijn met min/plus afwijkingspercentage 10%

Gelijk weer een mond vol tanden

Keurig netjes en snel geholpen

Zéér tevreden en dankbaar

Ik heb op zondagmorgen een beroep moeten doen op de medewerker van De Gebittenmaker omdat er een barst in mijn bovengebit was ontstaan. Deze reparatie werd zéér deskundig uitgevoerd en was bovendien snel klaar. Ik kan er nu hopelijk weer een paar maanden tegen, maar zal snel een nieuwe prothese laten maken door: ... de Gebittenmaker.

Alleen maar goeds.

Mijn protest was gebroken en zelfs op zondag kon ik meteen komen!! Ik was heel blij natuurlijk. Geweldig gemaakt. Zeer tevreden!

Slecht

Mijn indruk van de praktijk is chaotisch. Wachtenden zitten in de hal, waar welgeteld 3 stoelen staan, zonder optie van leesvoer om de tijd te doden. Technici doorkruisen de hal met onbekende bestemming. In de receptie zit niemand, en als er iemand zit is de deur meestal op slot. Maar het meest verontrustende: het gaatje in mijn protese werd gemaakt, maar was dezelfde avond alweer stuk. Dure business, met een eigen risico van €375. Nog een keer maken? Nou nee maar. Tja, werd mij verteld, mijn tanden staan verkeerd, en daar lag het aan. Die staan m'n leven lang al verkeerd zonder dat er gaten vallen. Gelukkig zijn er meer gebittenmakers in Nijmegen.

Mijn gebit was gebroken en ze hebben dezelfde dag deze gerepareerd. Dank hiervoor. Zodat ik toch naar de verjaardag van mijn moeder kon gaan.. Helemaal geweldig

Ik kon gelijk terecht en kon gelukkig wachten dus met een tevreden smile weer naar buiten

Ik ben ze dankbaar . Super goed geholpen en binnen een uur konden wij verder met de vakantie

Super geweldig

Dat ik op zaterdag avond nog terecht kon is in één woord super geweldig Hopelijk komen er in de toekomt meer die in het weekend je gebid kunnen maken Heel dankbaar

Goede services

Bellen tijdafspraak en klaar terwijl je wacht super

Werd goed geholpen

Fantastisch geholpen .op zaterdag kon ik gelijk terecht. Vriendelijkheid en .eerlijkheid .dit stelde mij gelijk gerust. Binnen uurtje stond ik weer stralend buiten. De volgende dag .kon ik met een gerust hart .naar mijn BBQ Heel erg bedankt ,voor deze snelle service .

Snel en vakkundig geholpen

Snelle service bij reparatie. Zit weer goed en ziet er ook weer goed uit.

Prima service ,vakwerk

Even bellen, dan komen .en oplossen!

goede ervaring

mijn ervaring was goed

afgelopen week een tand in mijn gebit laten zit weer los

[k moet morgen 8-6-2021 toch terug om een nieuwe prothese aan te meten en dan geef ik dan meteen door

Helaas, zojuist wederom op dezelfde plaats gebroken, graag zsm een afspraak, 0624975572

Ik was tevreden maar dat is voor korte duur, op dezelfde plek wederom gebroken Graag zsm een afspraak Groet R. van Lavieren 0624975572

zie hier onder

Heel vlot een afspraak kunnen maken en zeer goede behandeling

Was snel kon binnen 24 uur terecht en is keurig gerepareerd

Prima bedrijf

Prima bedrijf vakmensen

PERFECKT

ZEER GOED

Goede - snelle en vakkundige afhandeling van het probleem.

Goede-snelle en vakkundige afhandeling van het probleem.

Geweldige service

Vriendelijk profesioneel super lief