Klantgericht-/ en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij dit mooie bedrijf!!

In telegramstijl: Klantgericht Klantvriendelijkheid Zeer snelle service

Snel en vakkundig geholpen

Ik kon gelukkig snel terecht en ben vakkundig geholpen.

Snel en vakkundig geholpen, terwijl ik niet.eens een patiënt van hen was. Dus zeer tevreden.

Zie voornoemd

Supersnelle service

Ik kon heel snel terecht in het weekend voor ik zelf aan mijn dienst moest beginnen. Geweldig!

Klantvriendelijk.

Ik werd vriendelijk ontvangen, te woord gestaan en behandeld.

Snelle en correcte reperatie

Zeer positief en prima service

Prima geholpen

Misschien tijdens het wachten is mischien een wachtruimte met een koffieautomaat handig. Ben zelf prima geholpen ,en wens allen een voorspoedig 2021

Snelle en goede afhandeli g van mijn probleem met deskundige oplossing!

Ik werd gelijk geholpen Netjes behandeld Fijn dat jullie mijn zo snel konden helpen To team

Snel en vakkundig 100% tevreden

Donderdag morgen gebeld, 11.00 uur afspraak en na 35 minuten wachten stond ik weer buiten

Geweldige service

Net voor het weekend brak een stukje van mijn frame af. Toen kwam ik bij jullie terecht. Na een telefoontje mocht ik gelijk komen. En gelukkig kon het gemaakt worden, ik was enorm opgelucht. Na een uurtje kon ik mijn frame weer ophalen. Ik ben weer een tevreden mens.

Al een paar keer moeten komen maakt niet uit wanneer ook op zondag Binnen twee uur gemaakt

Heb gebeld en kon vrij snel geholpen worden, maar de afspraak was eigenlijk niet gunstig voor mij achteraf weer gebeld en kon het zonder problemen verzetten naar mijn keuze. Protege is perfect en snel gemaakt ben zeer tevreden hierover zal Gebittemaker zeker aan iedereen aanraden

Kon gelijk terecht en goed geholpen

Snelle behandeling.

Ik vond het het erg fijn dat ik direct geholpen werd. Nogmaals dank doorvoor.

Kleine reparatie prima.

Goede service, het gebit werd op zondagmorgen opgehaald en werd na een paar uurtjes weer gemaakt teruggebracht

Snelle service

Snelle service en prima reparatie helemaal top.

Snel en effectief behandeld!

Gebeld en op zaterdag kon ik meteen komen .Snel en effectief mijn prothese weer gemaakt! Zeker een aanrader .

super

Kon meteen de volgende dag al komen.

Fijn en snel geholpen, top!

Fijn dat ik steeds weer meteen geholpen kan worden!

Telefonische afspraak gemaakt, kon direct de volgende dag komen, zelfs op zaterdag. Uurtje gewacht en klaar.

Zeer goed en correct.

Ik ben bijzonder tevreden omtrent benadering en behandeling.

Uiteindelijk werd door twee personen naar mijn probleem gekeken. Dat genoemde twee personen het probleem niet echt konden oplossen, had volgens hun primair te maken met de leeftijd van het plaatje.

Snel contact, kon snel komen en dezelfde dag weer klaar.

Goed en snel geholpen. Vriendelijk.

Berg en Dalseweg 52

6522BM Nijmegen