Prima service klaar terwijl wachten top

Na afspraak volgende dag geholpen en kon wachten op reparatie prima service

Geweldige service

Omdat ik mijn eigen tandarts niet te pakken kreeg en allen maar een bandje te horen had. Heb ik via google gekeken of ik een gebitmaker kon vinden. Bij deze kwam ik bij jullie terecht ff de telefoon gepakt, en ik kon gelijk komen. Even het gebit achterlaten en na een kleine ander half uurtje kon ik hem al weer ophalen. Ik was heel blij omdat ik de andere dag jarig was en dan kan je niet met een tand eruit lopen. Bij deze ben ik echt tevreden en de service dat ik gelijk terecht kon.

Uitermate prettig dat ik in het weekend zo deskundige geholpen kon worden.

Hulde voor de adequate en professionele reparatie van mijn gebit.

priema

Super goed super vriendelijk

zoals altijd goed en vakkundig geholpen.

zoals altijd goed en vakkundig geholpen.

Snel geholpen!

Zit beter dan ooit, vakmanschap

Fantastisch

fantastisch, geweldig.iedereen aan te raden. Ik woon dicht bij Arnhem en kon toch om 15.20 nog geholpen worden.

Kan altijd snel terecht en het is klaar terwijl je wacht.

Snelle service

Heel fijn dat ik zelfs op zondag ochtend er heen kon om mijn gebit te laten repareren.

prima service

snel geholpen en binnen 1,5 uur klaar

Geweldig.

Snelle service. Fijn geholpen.

Klantvriendelijk en meteen geholpen. Ik kon wachten op de noodzakelijke reparatie. 1 opmerking: de reparatie vertoont helaas nu alweer (haar)scheurtjes; de toekomst zal uitwijzen of er nader herstel nodig zal zijn. Met vriendelijke groet J van den Boom

Direct en super geholpen

Prima bedrijf en aardige mensen.

Ik belde. En 1 uur later was het probleem verholpen zeer fijn.

Snel en accuraat

Goed en snel geholpen, heel vriendelijk.

Ik was blij verast dat ik in het weekend mijn gebit kon laten repareren.

Ik heb een en ander als heel prettig ervaren. Precies op de afgesproken tijd kwam een aardige meneer de deur open doen om mij heel vriendelijk te woord te staan. Daarna heeft hij mijn gebit direct herstelt, hulde.

Geweldige service

In Mijn gebitsprotese was een barstje ontstaan ik was laatst bij mijn eigen tandarts omdat er een stukje van mijn voortand was afgebroken die moest dus getrokken worden waarna ik na gips happen mijn gebitsprotese werd opgestuurd ik heb nog gezegd dat ze het moesten verstevigen met een matje echter is dat niet gebeurt want zo als mijn tandarts zei laat eerst de wond maar helpen en dan maken we een afspraak voor een geheel nieuwe protege wat naar mijn mening nog niet nodig is Bij jullie geweest voor de reparatie van dat barstje en het zit weer als nieuw Ik ben zeer tevreden met de gebittenmaker en beveel het aan bij andere mensen

Snel en goed geholpen!

Binnen 1,5 uur alles geregeld.

voortreffelijk

Na telefonisch contact ben ik binnen een uur geholpen met de reparatie van mijn gebit

Ook op zondag een goede behandeling.

Mijn gebit gebroken. En ook op zondag geen probleem om mijn gebit te repareren. Tnx

Helemaal super snel gebeld en snel gerepareerd

Super even bellen en ik kon meteen komen en snel was mijn gebit gerepareerd en stond ik weer met een mond vol tanden.

Geweldih

Zeer prettig en snel en goed

Heel snel en perfect geholpen.

Zie boven in 1 zin.

Door een val mijn gebit in 3 stukken.In 2 uur weer in orde.

Berg en Dalseweg 52

6522BM Nijmegen