Heel erg blij mee

Ik zou iedereen hier aanraden

Wat een top service hebben jullie We werden hartelijk ontvangen Niet lang hoeven te wachten Ben zeer blij met jullie Geeeldig hoe jullie het doen

Geweldige service

Alleen maar goede ervaringen met de gebittenmaker

Kennis van zaken

Ik kwam in het weekend. Netjes geholpen. Maar wat er me verteld werd over het probleem, en de reparatie aan het gebroken gebit, heeft me ertoe besloten over te stappen en alles an hen over te laten. Mijn volgende gebit zal ik derhalve door hen te laten maken. Top !

Gebit is prima hersteld

Mijn gebit is prima hersteld Alleen vindt ik het minder prettig dat je in de hal moet wachten. Met een mond zonder boven gebit Terwijl iedereen voorbij loopt

Heel goed

Heel goed snel geholpen en snel klaar

Goed ontvangen

Netjes geholpen En mijn gebit netjes gemaakt Ben zeer tevreden

super service

ondanks dat het zondag was, heel snel geholpen. Kon binnen het uur terecht en was na goed half uur alweer buiten, met een gemaakt gebit. Ook werd ik vriendelijk geholpen, en een bakkie terwijl je wacht, gewoon perfect.

In twee keer goed

De mensen van de gibittenmaker hebben mij goed geholpen en dat 2 keer in het weekend

Goed werd goed en vlug geholpen

Weten dat het goed gemaakt wordt

Tweede keer dat ik er ben geweest en dat ik weet dat het goed gemaakt wordt.

Het was supper en snel gegaan

Goede kwaliteit

helemaal geweldig

Op zondag morgen gebit doormidden en die avond een etentje, gebeld op zondagmorgen en een uurtje later weer als nieuw,daarna een vervolg afspraak gemaakt en zit al jaren goed

Top geholpen in alle opzichten

Goed geholpen. Weet nu waar ik heen moet voor dingen wbt mijn plaatje of anderszins Was snel klaar. Klantvriendelijk

Ik ben tevreden.

Prima ervaring

Reeds eerder heb ik in het weekend een beroep moeten doen op de gebittenmaker. Er wordt de tijd genomen voor een passend en persoonlijk advies.

Prima bedrijf met vriendelijke en vakkundige mensen.

Ik kwam hier terecht voor een breuk in mijn onder prothese, heb maar gelijk een hele nieuwe laten maken. Na 1 week gewenning zat deze perfect. Echt vakwerk.

Helemaal geweldig.

Ik werd meteen geholpen. Erg vriendelijk en resultaat; GOED.

Gewoon goed

Zoals ik hoopte hoefde ik niet lang te wachten zowel voor het maken van de afspraak als in de wachtkamer. Mijn gebit is weer prima in orde : ik kan weer alles eten zonder problemen. Indien nodig ben ik weer uw klant. Groet, !en Evers, Leuth.

Zeer goed en snel!

Vriendelijke en zeer goede behandeling, mijn gebit was als nieuw. Zeker aan te raden bij gebitsbreuken. Bijna altijd bereikbaar en snelle behandeling.

Uitstekende service en kwaliteit.

Uitstekende service en kwaliteit.

Klantgericht 100%, klantvriendelijk 100%

Zoals ik gewend ben, kan ik bij een probleem altijd direct terecht voor een reparatie. Bijzonder vriendelijke mensen! Nog wat.....niet onbelangrijk.... wanneer er in de achtertuin een plaatsje vrij is, mag ik altijd de auto daar parkeren.......

Hartstikke goed

Ik bracht mijn prothese smorgens weg en kon hem al naar 2 uurtjes halen Heel fijn

Keurig telwoord gestaan en prima service.

Geweldig ik ben doof dus mijn zoon op zaterdagmorgen afspraak gemaakt kon binnen twee uur komen.gebit binnen 1 uur gemaakt. Dat is nog een service 🦷 kan weer lachen. 😬😅👍

Berg en Dalseweg 52

6522BM Nijmegen