Uitstekend!

Goede ontvangst, duidelijkheid, snelheid en kwaliteit.

Snel en goed

Na een telefoontje konden we snel terecht en dat was heel erg prettig. Het probleem was uiterst vlot verholpen.

Goede hulp, klantvriendelijk

Ze deden goed hun best om me snel te helpen, hebben mijn gebit mooi en goed gemaakt. Erg klantvriendelijk ook.

Perfect staat meteen klaar.

Perfect staat meteen klaar.

Zeer vriendelijk en correct geholpen ik ben zeer tevreden

Zeer goede en snelle reparatie

Vakkundig en zeer klantgericht

Alhoewel mijn plaatje tot 6X toe moest worden aangepast cq gemaakt ( en eigenlijk nog niet helemaal in orde is) is de service van grote klasse.

Perfect goede service

Perfect, kon gelijk terecht (zondags) vriendelijk en goed geholpen Toppie

Optimale aanpak

Goede ontvangst, uitstekende afhandeling ter plaatse, geen wachttijden.

Geweldig servicegericht

Prima gemaakt en naar wat vragen prima opgelost.

Snel, vakkundig en super aardig.

Het probleem met mijn afgebroken voortand werd snel en vakkundig op zondag alsnog verholpen. Ik werd vriendelijk ontvangen en kon ná 45 minuten weer lekker genieten van mijn dag. Dank, dat dit probleem super snel werd verholpen en niet naar de maandag verschoven werd, en zo mijn weekend verder zou verpesten.

Perfect verholpen in een korte tijd.

Kon wachten op de reparatie en en vond het personeel zeer aardig.

Snel en gemakkelijk geholpen

zeer snel en goed behandeld

Goede en rustige behandeling.

Snelle reactie en reparatie

Fantastisch snel geholpen.

Prima service, passend bij de urgentie van het probleem

heldere informatie, snelle service

Snel geholpen met perfect resultaat

Na een calamiteitje gebeld en kon dezelfde dag terecht. Half uurtje wachten met een kop koffie en een leuk tijdschrift en klaar was het en ik dus ook. Perfect.

Buitengewoon: Peter een rustige zeer kundige vakman.

Op een late vrijdag avond kwam ik terug van ons vakantieadres (waar ik s'morgens via de telefoon contact had gehad met meneer Peter) en kon nog diezelfde avond om negen uur terecht bij de praktijk van Peter de Gebittenmaker, in een woord geweldig,vriendelijk, vakkundig en goed geholpen zijn we naar huis gegaan en heb ik tegen mijn man gezegd nooit meer iemand anders dan Peter mag voor mijn prothese zorg dragen. Via deze weg nogmaals mijn hartelijke dank aan Peter. vr gr J.E.v.d.Berg

Perfect en zal het ook aan ieder die het wil horen adviseren

Terwijl het in het weekend was ben ik snel en vakkundig geholpen .

snelle en goede service.

prima gemaakt.

Ik ben snel en uitstekend geholpen.

Kwam met een uit mijn gebit gebroken tand. Werd vriendelijk te woord gestaan en het gebit werd ingenomen met de mededeling dat de reparatie een half uur zou vergen. Aldus geschiedde en het probleem was opgelost, zeer prettig.

Klantgericht en klantvriendelijk

Mjn probleem werd direct en goed opgelost. Bovendien mocht ik mijn wagen, ondanks de beperkte beschikbare ruimte, op hun parkeerterrein plaatsen. Chapeau!

Kon na telefonische aanvraag meteen komen en werd ook direct geholpen.

Goed adres en prettige medewerker die mij meteen van dienst wilde zijn.

Snelle en vriendelijke service

Snelle goede service!

Ondergebit was gebroken. Na telefonisch contact mocht ik het direct ter reparatie brengen en kon ik na een uurtje een keurig hersteld gebit weer ophalen. Heel fijn.

Berg en Dalseweg 52

6522BM Nijmegen