Absoluut geen drempelvrees

Het bureau is makkelijk bereikbaar en zeer goed voorbereid. Prettige telefoniste die niets te veel is!

Top!

Vriendelijk Geduldig Duidelijke uitleg Toppers aan de telefoon!

Goede begeleiding en hulp

Heldere communicatie, hulpvaardig en een mooi resultaat.

Vakkundig

Vakkundig geholpen, wel lang traject. Heel vriendelijke baliemedewerkster Anja, Top!

zeer tevreden

Fijne praktijk. Personeel is heel vriendelijk

Extreem vriendelijke en professionele orthodontie praktijk

Al vanaf dag 1 ben ik vriendelijke en deskundig geholpen. Het begint al bij de balie waar je altijd vriendelijk én persoonlijk begroet wordt. In de behandelstoel word je altijd gerust gesteld en je wordt stap voor stap meegenomen in wat er gaat gebeuren. De orthodontist kijkt altijd mee en verteld precies wat je in de komende weken moet doen om snel tot het gewenste resultaat te komen. Mijn plan was ingesteld op 2 jaar, na anderhalf jaar mocht mijn beugel er al uit! Als ik het opnieuw zou moeten doen, dan zeker weer bij Orthodontie praktijk PIMM

Zeer prettig ervaren!

Ik ben een patiënt met een angst voor de tandarts/orthodontie. Bij verschillende orthodontie praktijken geweest, maar namen mijn angsten niet serieus. Behandelden me alsof ik een kind was. Toen ik bij PIMM terecht kwam, voelde dit als een warm welkom. Er werd met mij gepraat en geluisterd naar mijn gevoel. Mijn angst is zelfs stukken afgenomen en verminderd! Wat een onwijs, liefdevol team werkt daar goed samen. En dit komt heel prettig over. Ik ben zeer tevreden over het verloop, en ik zou PIMM echt aan iedereen kunnen aanraden. Voor zowel jong als oud!

Fijn geholpen en goede service

Fijn geholpen, deskundig en goede service. Vriendelijk.

Prima intake/behandeling en het resultaat.

Prima, intake/behandeling en het resultaat.

Helaas duurde de behandeling langer dan vooraf ingecalculeerd waardoor ik nog een aardig bedrag bij moest betalen. Ik vind 40 euro per check een hoop geld als mn kind in 2 minuten weer buiten staat.

Aardig personeel en professionele aanpak!

Iedereen is altijd heel erg vriendelijk en we hebben nooit lang hoeven te wachten. Afspraken maken gaat in goed overleg. Toen we een keer geen elastiekjes meer hadden hebben we gebeld en de volgende dag kregen we al een zakje met de post. Super!

Super ortho

Altijd duidelijke en vriendelijke uitleg over alles. Met een mooi gebit als resultaat.

Fijne praktijk en kundig

Moeder van Tessa. We zijn altijd goed geholpen, fijne sfeer en prima in orde.

Fijne praktijk, ben altijd goed geholpen,

Altijd goed geholpen. Vriendelijk personeel. Zeer tevreden.

Goed en prettig geholpen. Als er vragen waren werden we goed geholpen.

Prima!

Geen klachten. Alles prima geregeld.

Goed geholpen aardig personeel . Zijn ingesteld op pubers

Vakkundige orthodontie praktijk

Ervaring is heel goed: altijd vakkundig, snel en goed geholpen

Fijn geholpen

Fijne behandeling en flexibel

De behandeling en zorg van iedereen was erg fijn. En het resultaat is super! Kortom ik zou deze praktijk zeker aanraden. Enige opmerking betreft het externe factureringsbureau.

Snel en vakkundig geholpen

Prima geholpen

In een traject van 3 jaar een constante goede service.

Goede uitleg, goede zorg. Denken met je mee. Nemen de tijd voor je

Prima geholpen. Resultaat is ook prima

Duidelijk plan van aanpak, inplannen van afspraken gaat zonder problemen, ook t verzetten ervan.

Fijne behandeling

Ik werd zeer fijn geholpen met niet al te veel pijn en van te voren werd mij altijd precies verteld wat er ging gebeuren.

Wijnstraat 5

6101 AK Echt