Goede behandeling/zorg, en allemaal zeer kundig personeel

Goede behandeling/zorg, en allemaal kundig en vriendelijk personeel. Zeer tevreden over Pimm.

Zie hieronder geschreven

Fijne praktijk, leuk team, kundig in werk.

Top service

Mooi resultaat, ver binnen de tijd en begroting gebleven.

Goed qua behandeling. Communicatie over het al dan niet toereikend zijn van vergoeding ziektekostenverzekeraar is er niet. Achteraf blijken er dan nog behoorlijk hoge restkosten te zijn.

hele fijne praktijk

vriendelijk personeel duidelijke uitleg plan van aanpak mooie praktijk

Altijd even vriendelijk en goed meedenkend. Zeer tevreden over de hele praktijk.

Ik ben zeer tevreden over jullie diensten.

Fijne praktijk!

Van begin tot eind zeer tevreden geweest

klantgerichtheid

Mede door Anja verliep alles heel vlot en soepel. Nooit was een vraag te veel en altijd werd er meegedacht in roosters school en mogelijkheden. Echt heeeeel fijn!!

Adequate en vriendelijke medewerkers

Duidelijk en correct

Alle behandelingen zijn duidelijk besproken en de afspraken worden correct nagekomen. Afspraken verzetten is ook geen probleem.

Fijne praktijk en altijd goed geholpen!

PIMM is een fijne praktijk, je hoeft er niet lang te wachten, een enkele x maar dat we wat langer moesten wachten. En Anja de receptioniste is altijd klantvriendelijk, zowel aan de balie als telefonisch, het zonnetje in huis! De assistentes zijn ook klantvriendelijk en de orhtodontisten ook. We zijn altijd met plezier gekomen!

Heel vriendelijk en kundig personeel

Altijd vriendelijke medewerkers aan het werk gezien. Wisten waar ze over praten . Ben dan ook zeer te vreden over de behaalde resultaten . Bedankt voor deze nieuwe smile !..

Alle medewerkers waren altijd zeer aardig en behulpzaam!

Altijd fijn ontvangen aan de balie bij Anja, zeer vriendelijk en meedenkend! Alle medewerker altijd aardig en professioneel

Voldoende

Communicatie met ouderavond kan beter. In ons geval bleek het vergoedingsbedrag vanuit zorgverzekering verre van toereikend voor het gehele traject. Wellicht kunnen ouders geïnformeerd worden ivm mogelijkheden voor bijverzekeren.

Uitmuntend

Zeer kundige en persoonlijke behandeling en ontvangst. Complimenten voor een ieder!

Gewoon goed.

Ik had echt een beugel nodig. De behandelingen paste ik altijd aan op schooltijden zodat ik meteen na school naar de ortho kon. Wat 5 min fietsen is. Dus lekker dichtbij. Nu een mooi recht gebit waar ik heel blij mee ben!

Goede service en kwaliteit

Ik voelde mij altijd op mijn gemak,goede uitleg !!

Alles was goed geregeld.

Ik heb geen klachten, en ik vond dat alles fijn was geregeld.

Altijd tijd voor je als iets niet goed was

Altijd vriendelijke en goed geholpen

Heel goed

Goede resultaten gehad.

Goede praktijk, prima geregeld

Prima praktijk met deskundige medewerkers. Geen zaken die zijn tegengevallen of die ik wil benoemen als verbeterpunten.

Allebei de dochters hebben stralende mooie tanden gekregen!!

Zeer fijne ervaringen en altijd snel, deskundig en fijn geholpen.

Mooie tanden, goede zorg.

Alles is mooi volgens plan en volgens afspraak gelopen. Het laatste jaar (vanaf april 2020) hebben we echter van afspraak naar afspraak bekeken of de beugel er uit mocht. Voor de zomer 2020 zou dit zeker lukken. Dan weer voortanden meer bij elkaar, dan weer uit elkaar, dan een spleetje. Ouder weer mee, weer niet, dan was ouder er niet bij (Corona), jammer dan kunnen we niet overleggen..... tot volgende maand.... Dit voelde echt een beetje als aan het lijntje houden. Inmiddels een jaar verder en ver buiten het verzekerde bedrag. Wel zeer tevreden met het eindresultaat!

Prima service en communicatie. Snel tijd indien er een probleem is.

Wijnstraat 5

6101 AK Echt