Voor ons de eerste keer maar heel goed bevallen. Weinig van terug rit meegemaakt want volgens mij de hele weg liggen slapen en was voordat dat we het wisten waren we in Weert. ook fijn dat jullie snel konden regelen dat we wat eerder konden gaan
Altijd alles top geregeld!!
Perfecte service!!
Nette chauffeur die het niet erg vond om een paar minuutjes te wachten. Om mij daarna veilig en comfortabel naar huis te rijden.
Perfecte service, makkelijk te plannen/regelen en representatieve chauffeur.
Ik rij al jaren met Eurobob naar huis als ik iets te veel op heb. De netheid van de chauffeurs en de flexibiliteit is echt super. En de volgende ochtend staat mijn auto gewoon thuis. Een super combinatie dus.
Ik vind de service top, echter gisteren moest ik voor het eerst een flexibel tarief per uur betalen van 25. Voorheen was dit gewoon een extra bedrag voor de chauffeur maar dat kwam niet uit op EUR 100 extra. Het tarief is derhalve te onvoorspelbaar en per keer anders. Dit vind ik vervelend.
Een leuke club mensen. Zeer correct en vriendelijk. Kan ik iedereen aanraden.
Eurobob is een goed bedacht concept en ik wens het bedrijf erg veel succes!
Prima service ik ga ze voortaan altijd bellen
Super! Gemakkelijk en snel. Nette chauffeurs! Maak er graag gebruik van.
Gewoon super! De auto is opgehaald en daarna zijn wij opgehaald! Perfect thuis gebracht! Na een mooie bruiloft van mijn zusje was dit heel fijn :)
Meer dan tevreden. BOB-chauffeur kwam zich netjes optijd melden. Het was totaal geen probleem dat hij even moest wachten en kwam netjes de auto voorrijden. De rit was ook top, niks negatiefs over te zeggen. Ga zo door!!
Een super fijne service, keurig geregeld, een zeer nette en deskundige service.
Keurige partij, klantgericht en zijn beschikbaar. Prima App ook
top geregeld allemaal !
Dag vooraf via EuroBob chauffeur gereserveerd die mij en mijn gezelschap inclusief mijn auto kon terugbrengen na afloop van een feest. Reservering verliep eenvoudig, Euro Bob stond op het afgesproken tijdstip gereed en zijn netjes thuis gebracht. Helemaal niets op aan te merken. Vond het een zeer goede service.
Prima!
Tevreden klant! Laatste tijd wel wat vaker dat aankomst van BOB wat later dan gepland is maar daar wordt vooraf netjes over gebeld.
Dik tevreden
Spoorlaan 16
2471PA Zwammerdam
Slok op? Euro BOB! Wij brengen je veilig & vertrouwd in je eigen auto naar je bestemming. Dit kan zijn met behulp van een BOB chauffeur of een privé chauffeur. Daarnaast zijn wij zeer bekwaam in het leveren van valet parking oplossing.