Perfect geregeld.
Ik vind het een prachtige service en maak er dan ook veelvuldig gebruik van. Mijn beoordeling laat wel zien wat ik van deze organisatie vind..... een dik verdiende 10.
Je bent top Rob!
Ideale oplossing en betaalbaar om veilig thuis te komen na een gezellige borrelavond. Keurig op tijd en betrouwbaar bij een gewone taxi twijfel ik daar wel eens aan.
Dank voor het vertrouwen Ton! ^DM
Door een rustige en aangename chauffeur thuis gebracht.
Gisteren zijn wij door Yoran van amsterdam naar Berkel gereden. Alle lof voor jullie en Yoran: op tijd, netjes te woord gestaan, strak gereden en onderweg nog gezellig ook ! Daarna konden we pinnen en waren we thuis. Erg tevreden - wij gaan zeker nog eens gebruik maken van jullie service ! Bedankt !
Yoran was heel blij toen hij je beoordeling las Marty! Dank hiervoor.
Helemaal top ! Auto thuis zelf thuis en goedkoper dan een taxi.....
Prima service!
Zeker een aanrader!!
Super handig! Netjes op tijd, vriendelijke en nette chauffeur en super service :-)
Erg tevreden. Snelle en fijne communicatie, makkelijk via whatsapp en eigen app. Correct chauffeurs. Echt een aanrader.
Al jaren zeer positieve ervaringen met Euro Bob en het bedrijf Bob Service, dat Jorn enige tijd geleden overnam. Zeer professioneel, altijd op tijd en ook altijd beschikbaar op de avond zelf. Helemaal top!
Allereerst was de communicatie heel prettig, snelle reactie op mails met speciale verzoeken/ vragen. Ook super fijn dat betaling op rekening achteraf zonder extra gedoe mogelijk was (betrof zakelijke reservering). Chauffeurs waren stipt op tijd, vriendelijk en professioneel. Al met al een top ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!
Keurig op tijd was de chauffeur aanwezig. Na een tussenstop om onze zoon thuis te brengen worden we keurig thuis gebracht. Voor hethaling vatbaar.
Als voorzitter van de Alliance Gastronomique maak ik geregeld gebruik van deze thuisbrengservice. Prima geregeld, altijd op tijd en correcte chauffeurs. Kortom ideaal om de avond ontspannen af te sluiten.
Wij van 2 sterren restaurant FRED hebben als doel onze gasten culinair te laten genieten op topniveau. Voor onze gasten gaan wij heel ver en is niets te gek, om zo hun avond nog bijzonderder te maken. Service staat hoog in het vaandel hier en daarom bieden wij ook onze gasten de mogelijkheid, om met eigen auto te arriveren, de totale wijn en spijs beleving te ervaren, om aan het eind van de avond door een chauffeur weer zorgeloos in eigen auto thuis wordt gebracht. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking, leuke jonge mannen die heel enthousiast hun werk uitvoeren. Ze zijn persoonlijk, zijn flexibel en de jongens waarmee zij werken zijn ook zeer klantgericht. Ik raad Eurobob zeker bij iedereen aan!
Deze Bob is top! 1 uur vooraf te reserveren! Leuke studentchauffeur.... vriendelijk en netjes!
top service
Spoorlaan 16
2471PA Zwammerdam
Slok op? Euro BOB! Wij brengen je veilig & vertrouwd in je eigen auto naar je bestemming. Dit kan zijn met behulp van een BOB chauffeur of een privé chauffeur. Daarnaast zijn wij zeer bekwaam in het leveren van valet parking oplossing.