Altijd correct en en accuraat. Nette en zeer aardige chauffeurs.
Ideale manier van zelf naar festival rijden en wel een drankje kunnen doen en in je eigen auto naar huis gereden worden. Jammer was de miscommunicatie doordat de chauffeur geen bereik had.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Helaas komt het bij festivals vaker voor dat het bereik bij sommige telecomproviders verdwijnt. Dit heeft helaas ook invloed op onze service naar u toe.
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van een bob-chauffeur. Zeer goede ervaring! Erg vriendelijk en keurig optijd. Top bedrijf
Michiel, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. De chauffeur was blij om dit te horen.
komen goed de afspraken na. Zou het alleen prettig vinden als de "Bob" auto niet voor mijn deur parkeert.
Bedankt voor de recensie! Hier zijn we enorm blij mee. Ik heb tevens in uw account meegenomen, dat de volgchauffeur een bepaalde afstand van het huisadres moet staan.
Snel en goed geregeld. Vriendelijke chauffeurs.
Prima service, erg tevreden.
misverstand over ophalen op Schiphol soepel opgelost
goed geregeld. prima mensen
Met behulp van Euro BOB hebben we 140 auto's van Rotterdam naar Hoofddorp verplaatst voor een zakelijk evenement. Alles verliep soepel!
Dank voor deze topbeoordeling Bram!
Wij maken zakelijk regelmatig gebruik van de BOB service en zijn hier erg tevreden over. Ze zijn altijd op tijd en het is een goede service om gebruik van te maken. Ook als ik heel last minute een aanvraag doe, is dat geen probleem. Heel flexibel dus en dat is erg fijn!
Afgelopen zaterdag voor het eerst met euro bob naar huis gegaan en was echt helemaal super! Stipt optijd en erg nette chauffeur. Ga ik zeker vaker doen!
Prettige ervaring. Zeker als je onverwachts een chauffeur nodig hebt of wanneer je met een grotere groep bent is het een aanrader. Daarbuiten zou ik het vanuit financieel oogpunt niet snel gebruiken ;)
Dank voor deze mooie beoordeling Bart. Met grotere groepen is het altijd mooi je de rekening onderling kunt verdelen. ^DM
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.
Wederom een goede ervaring.Ik kan het iedereen aanraden.
Bedankt! U helpt ons enorm vooruit op deze manier.
Dinsdagavond 22.00 uur gebeld voor een rit volgende ochtend met prive chauffeur van zuidwest NL naar oost NL. Binnen 10 minuten was het geregeld, topservice!
Prima service!
Wij maken gebruik van Eurobob m.b.t restaurantbezoeken. De heren zijn altijd keurig op tijd of zelfs wat te vroeg en vinden het geen probleem te wachten. Wij zijn zeeeer tevreden
Nette beleefde rustige chauffeur.
Prima !
Waren zeer te spreken over de service en de chauffeur, complimenten
Spoorlaan 16
2471PA Zwammerdam
Slok op? Euro BOB! Wij brengen je veilig & vertrouwd in je eigen auto naar je bestemming. Dit kan zijn met behulp van een BOB chauffeur of een privé chauffeur. Daarnaast zijn wij zeer bekwaam in het leveren van valet parking oplossing.