Alleen maar goede ervaringen! Ga zo door
Wij gaan zo door, dank u wel!
geweldige service die, zelfs op t laatste moment, in te schakelen is!
Thanks Chris!
Bedankt!
Gewoonweg een topbedrijf met een geweldige service!
Super beoordeling, bedankt Bernard!
Zeer soepele organisatie en altijd stipt op tijd
Dank u wel voor de top beoordeling!
Bedankt Koen!
Altijd prima geregeld en komen goed de afspraken na. Jorn, het gaat jullie goed
Bedankt Aart, en Leon uiteraard!
Digidentity B.V. maakt gebruik van de diensten van Euro Bob voor identificatiechecks van personen i.v.m. aanvraag van vertrouwelijke, zakelijke diensten. Discretie, betrouwbaarheid, accuratesse en stiptheid zijn hierbij van cruciaal belang. Digidentity B.V. is uitermate tevreden over de samenwerking met Euro Bob en bevelen ze van harte aan!
Rob, bedankt voor de top beoordeling! Gr. Jorn
Thanks Rino
Helemaal top! Thanks
Keurige club van jonge ondernemer(s) Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen
Bedankt Cor, fijn om te horen!
Zonder overdrijven, zijn alle ervaringen buitengewoon goed bevallen. Complimenten voor de service !
Bedankt Roger! Wat een super beoordeling.
Thanks!
Bedankt voor de snelle en top beoordeling!
nog steeds tevreden ga zo door .
Bedankt Cor!
Bedankt voor de super beoordeling!
Sinds kort klant bij Euro Bob. Het bevalt me zeer goed! Top service. De chauffeurs zijn zeer netjes. Het feit dat ze een half uur op mij moesten wachten, omdat we nog aan de koffie zaten na het diner was totaal geen probleem.
Thanks Daan!
Spoorlaan 16
2471PA Zwammerdam
Slok op? Euro BOB! Wij brengen je veilig & vertrouwd in je eigen auto naar je bestemming. Dit kan zijn met behulp van een BOB chauffeur of een privé chauffeur. Daarnaast zijn wij zeer bekwaam in het leveren van valet parking oplossing.