4 sterren: goede service, goed behandeld

Hij heeft al twee keer een bril gekozen die we samen thuis hadden uitgekozen. Wel optellen met de volgende dag bezorgd. We hadden smorgens onze afspraak, maar de brillen werden wel die dag geleverd, maar pas later op de dag. Hierdoor wel een keertje terug naar de brillenwinkel, maar dat is gelukkig geen straf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Online passen ging erg goed, bij de brillen stond dat ze binnen 2 dagen in de winkel (KAT, in Haarlem)aanwezig zijn. Biij reserveren een mail ontvangen dat ze zop spoedig mogelijk contact opnemen. Na 10dgn werd ik eindelijk gebeld. Geen goede service en helaas te laat, ik heb bij een andere opticien een bril gekocht. Ik verkeerde in de veronderstelling dat opticien KAT geen belangstelling had.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Nummering brillen wisselt er bezoek; kost veel tijd om eerder uitgezochte bril weer terug te vinden omdat nummering is vervallen/opnieuw wordt vastgesteld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De ervaring was goed, alleen mag er wel van te voren worden aangegeven dat je maar 5 brillen naar de winkel kan laten versturen.

prima geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Omdat in kinderbrillen vaak niet heel veel keus is in de winkel bij jou in de buurt waar je natuurlijk wel graag de service van dicht bij je wilt hebben is dit een ideale oplossing. Bij de opticien waar ik graag heen wou hebben we een paar brillen gepast zodat we wisten in wat voor maat ik moest zoeken op de site. Op dinsdag avond de site bezocht en 5 brillen op laten sturen die op donderdag al bij de opticien waren. Het vervolg bij de opticien liep geheel naar wens en we hebben een van de opgestuurde modellen ook als uiteindelijke keuze.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb met veel plezier online brillen gepast. In korte tijd pas je gemakkelijk heel veel verschillende stijlen. Uiteindelijk gereserveerd, gepast en gekocht. Perfect geholpen en heel leuk om te doen. Ik stelde het bezoek in de winkel altijd uit, maar door online kwam ik op bij hele mooie brillen terecht en ook brillen die ik in de eerste instantie bij een opticien niet zou hebben gepast.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het is een leuke ervaring maar is het wel jammer dat niet alle 5de brillen aanwezig waren en wijkte een prijs enorm af dan wat er gevraagd werd

• Online brillen passen
  • Proces reservering N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het zeer interessant om thuis op een rustige manier brillen te kunnen passen samen met mijn vrienden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed om dit online te kunnen doen.

leuk!!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Zag bij de opticiën een folder van brilonline. Leek me handig. Nadat het proces doorlopen was kreeg ik een berichtje dat er contact met mij opgenomen zou worden. Het enige wat ik kreeg was een bericht om de site te beoordelen, verder niets. Bij navraag bij mijn opticiën bleek dat hij geen bericht van brilonline had ontvangen. Dus maar in de winkel een bril uitgezocht. Brilonline heeft dus geen enkele meerwaarde en zal het eerder af- dan aanraden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring. Helaas doen jullie niet wat beloofd wordt op de website: op werkdagen voor 14:00 gereserveerd, volgende dag bij opticien maar keuze. Dat is een tegenvaller.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg goed concept. Ook in Antwerpen waren de monturen netjes op tijd bij mijn optieker

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top service van mijn opticien Copini. Brillen waren direct de volgende dag aanwezig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top ervaring.. Wat ik jammer vond is dat er in Venlo geen opticien is waar ik de bril live kon passen. Ik heb een printje gemaakt van de brillen die ik graag wilde hebben. Ik heb deze printjes gemaild naar een opticien die wel mee doet met brillen online. Toen heeft bril online alsnog de brillen netjes opgestuurd. Perfecte service!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Absolute meerwaarde, zonder bril kan ik niet zien hoe mijn nieuwe bril staat. Met online brillen passen kan ik dat wel. Dat gepruts met van die zogenaamde paslenzen in de winkel is irritant. Doe mij maar lekker op mijn gemak thuis op de ipad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanwege mijn handicap ben ik niet zo mobiel. Mijn opticien die zins kort online brillen passen aanbiedt biedt mij op deze manier de gewenste service waar ik naar op zoek ben. En daarbij een fijne en uitgebreide collectie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een absolute meerwaarde. Door mijn werk en mijn gezin heb ik geen tijd en zin een halve vrije zaterdagmiddag bij een optiek zaak te zijn. Lekker thuis alvast een paar monturen uitgezocht. De volgende dag lagen de 4 gekozen monturen netjes op mij te wachten in de winkel. 1 van de gekozen monturen is het ook geworden. Binnen 45 minuten stond ik weer buiten. En een week later is de bril perfect afgeleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldig handig. Snel een idee wat leuk staat en een enorme keuze.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bevallen. Het montuur wat het uiteindelijk werd zat bij de 5 gereserveerde brillen, maar was bij de opticien waar we altijd komen niet in hun zaak te koop. Dus was fijn dat we via bril online een hele ruime keuze hadden!

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik ben niet zo tevreden over BrilOnline. Ik had een bril op uw site uitgezocht. Deze bril stond onder "reservering" bij telefonisch contact met BrilOnline op advies van een medewerker zij hij dat een andere bril exact gelijk zou zijn en daar had ik mijn bedenkingen al bij. De opgestuurde bril is een andere kleur. is hij echter niet. Ik heb de bril bij Hoogland opticien helemaal niet opgepast, ik zag gelijk dat ik deze bril niet uitgezocht had. Conclusie: ik ben duidelijk NIET tevreden over BrilOnline.

2 sterren: slechter dan verwacht

Uren bezig geweest om alle brillen op de site door te kijken. Een selectie gemaakt, een subselectie, en nog drie. Vervolgens vijf monturen besteld, welke allemaal volgens de site op voorraad waren. Dat bleek dus maar voor twee van de vijf monturen op te gaan. Wachten dus op de rest. Dat duurde een dikke week. De monturen blijken vervolgens niet meer leverbaar te zijn. Uiteindelijk zijn er maar drie monturen geleverd, waarvan twee exact dezelfde!.. Uit de twee verschillende monturen heb ik er dan één uitgekozen, maar ik vind het erg teleurstellend dat ik de rest niet heb kunnen bekijken, en ik zal geen gebruik meer maken van Brilonline!

2 sterren: slechter dan verwacht

de 5 bestelde monturen leken absoluut niet op degene die ik gereserveerd had. de foto's geven een verkeerd beeld!

Lonnekerbrugstraat 78

7547AJ Enschede