5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

positief over! Je kunt er rustig meerdere keren naar kijken wanneer het mij uitkomt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Een prima manier om online brillen te 'passen' met name bij kinderen, als het in de winkel niet is gelukt. Groot nadeel is dat er geen maten van de bril op de site staan. Daar zou je mee kunnen vergelijken met de maat van de huidige (kinder)bril. Hoe de bril zit op de neus en of de bril geschikt is voor de sterkte van de glazen, daar moet toch echt een opticien naar kijken dus het is goed dat het vervolg in de winkel is. De site van brilonline ziet er op het eerste gezicht enorm druk en onoverzichtelijk uit, dit is voor verbetering vatbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heldere duidelijke website waar je gemakkelijk brillen kun passen. Ik heb voor de eerste keer een bril gekocht en Brilonline geeft een goed beeld van hoe een bril staat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ruime keuze, het passen is realistisch en het is gemakkelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk en vooral origineel! Samen met mijn kids een leuke nieuwe bril uitgezocht en gepast bij mijn eigen opticien.

4 sterren: goede service, goed behandeld

een van de gereserveerde brillen heeft hoge ogen gegooid, op het laatste moment heb ik toch gekozen voor een model uit de winkel van de opticien omdat die net iets beter stond. Ik vond het zeker een meerwaarde om eerst online een model uit te zoeken!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn om online te kunnen passen. Jammer dat sommige kleuren in het echt anders leken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uiteindelijk een bril gevonden die niet van Brilonline kwam. De mimiek, de kleurstelling door de webcam komt toch anders over dan in het echt waardoor het beeld mogelijk toch wat vertekend is.

Goed.

Professionele hulp.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In de winkel was er minder keus aan monteuren. Op Brilonline.com waren ook andere merken aanwezig. Van de vijf die ik heb laten komen heb ik ook 1 uitgezocht. Ben nog steeds tevreden over mijn keus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel leuk en gemakkelijk achter elkaar heel veel brillen passen. Zoveel pas je er niet bij de opticien. Ik heb de leukste brillen via Whatsapp naar een aantal vrienden gestuurd om hun oordeel te vragen. Uiteindelijk heb ik 4 brillen gereserveerd en 1van deze 4 gekocht bij de opticien. De brillen ogen online heel echt! Erg leuk om te doen. Je past ook brillen die je anders zou laten liggen en die toch verrassend kunnen staan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg handig omdat je veel brillen heel snel kunt passen. Je hebt snel een idee wat leuk staat. En ik kan het zelf ook zien. De opticien maakt wel een foto, maar dat glinstert enorm. Je kunt ook makkelijk brillen onderling vergelijken. Ook erg leuk om te doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op zich een goed systeem om eerst mensen te laten kiezen via internet. En de snelheid waarmee de brillen bij de opticien zijn om te kunnen passen is super geregeld. Maar de site werkte op mijn computer zeer matig. Door de verschillende scroll systemen wilde mijn computer geregeld niet wat ik wilde. De lijst versprong voortdurend. Dit was erg irritant. Vermoedelijk zit het in het feit dat ik werk op een Apple computer. In de Site zitten veel stappen waardoor het overzichtelijk zou moeten zijn. Persoonlijk vind ik het daardoor juist erg verwarrend worden. En dan ook nog stappen extra te moeten bevestigen wordt ik ook niet vrolijk van.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een geweldige manier om online te ervaren hoe een bril je staat voordat je een winkel binnenstapt

• Online brillen passen
  • Proces reservering N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk om via een foto een bril te passen. In de praktijk bleek het toch anders. De favoriete bril bleek niet leuk te staan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Alles is duidelijk en prima verlopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind Brilonline.com een geweldige uitvinding. Ik ben door de week overdag aan het werk, en in het weekend heb ik geen zin om uren in een optiek zaak rond te hangen. Ik had thuis al besloten welke bril ik graag wilde. Bij de opticien de ogen laten meten, glas uitgezocht en binnen 30-45 stond ik weer buiten. Helemaal top!!! Overigens past het montuur goed, en kwam de bril in werkelijkheid erg goed over t.o.v. wat ik op mijn beeldscherm heb gezien.

Lonnekerbrugstraat 78

7547AJ Enschede