De communicatie met de Financiële Vis voorliep erg voorspoedig. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Ik zou de Financiële Vis zeker aanbevelen aan andere personen die een hypotheek af willen sluiten.
Zeer kundig, betrouwbaar en meedenkend!
Altijd bereikbaar. Plezierig in de communicatie. Goed en snel handelen in papierenbrij.
Dit adviesbureau heeft onlangs een uitzonderlijk langdurige hypotheek omzetting met goed gevolg afgerond. De lange termijn was geheel te wijten aan de hypotheekverstrekker maar dhr Vis heeft steeds alle mogelijke moeite gedaan om het proces te versnellen, was steeds heel duidelijk en snel in zijn reacties en richtte zijn advies geheel op mijn persoonlijke situatie. Mijn grote dank!
Ik heb contact met meneer Vis gehad. Hij heeft een verzekering voor buitelandse gasten heel snel kunnen regelen. Ik ben zeer tevreden mee.
Erg duidelijk mag en kan altijd bellen als we het even niet weten erg fijn .
Geduldig, meedenkend en deskundig advies. Top!
Denkt optimaal mee met de wensen van de klant. Zijn er wijzigingen mogelijk dan word er door de Financiële Vis contact gezocht.
Wij zijn super geholpen met het oversluiten van onze huidige hypotheek.
Vermogenweg 25
3641 SR Mijdrecht