Fijn gesprek en goed begeleid

fijn geholpen en snel geleverd.

We werden fijn geholpen en een snelle levering.

Keurig en snel geleverd en gemonteerd.

Prachtige zonwering, alleen jammer dat hij net niet ver genoeg reikt.

TOPPIE TOPPIE GEREGELD

Zowel bij aankoop als montage is alles prima verlopen. Zoals wij zeggen “toppie, toppie”

Snel, efficient en betaalbaar de zon het huis uitgezet!

Advies, montage en service door mensen met een zonnig humeur. denken mee, ruimen de rommel op.. Afspraak is afspraak

Zeer fijne ervaring. Allereerst leuk en vriendelijke geholpen zonder druk te leggen op de verkoop. Prijs stond ons wel al direct aan. Meetafspraak bij ons thuis ging door ondanks de heftige natte sneeuwbui. Netjes. De pergola is van de week neergezet en ziet er helemaal super uit. Nu nog extra gezellig maken met meubeltjes. We zijn enthousiast en kijken uit naar een mooie zomer waar we kunnen genieten van onze zonwering!

heel tevreden

Vlotte plaatsing en nette afwerking. Gebruik gemaakt van burenkorting.

Topservice!

Vanaf het begin verliep de communicatie duidelijk, zowel per telefoon als per mail. We zaten een beetje te twijfelen over de kleur en kregen daar ook advies over waardoor we makkelijker een beslissing konden nemen. De plaatsing was in een paar uur klaar en was zeer vakkundig gedaan. Wij zijn enorm blij met het eindresultaat!

netjes en vakkundig

Fijn geholpen in de showroom en prima afgeleverd en bevestigd.

Ik heb helemaal niets om te klagen ....

Goed advies, nette prijs, snelle montage

Goede prijs, goede kwaliteit, goede service

Van begin tot eind erg prettig en professioneel verlopen. Monteurs weten ook wat ze doen. Alles naar verwachting dus.

Uiterst tevreden

Zowel voor de aanvraag / offerte fase alsmede de uitvoering en oplevering. Kwalitatief goed product. Hoop dat het lang meegaat.

Prima bedrijf

Rolluiken zijn netjes geplaatst. Zeer vriendelijke monteurs.

Vakkundige levering

Deskundige installatie door nette en vakkundige monteurs. Prachtige Cubola. Nu nog mooi weer om hem te kunnen gebruiken.

Vakkundige levering

Heel blij met de screens!

Vanaf het begin was de communicatie zeer duidelijk. Vragen werden snel en goed beantwoord. De montage verliep vlot en was in een paar uur klaar. Kortom: wij zijn zeer tevreden!

Professioneel bedrijf met goed advies en service

Zonnescherm op onze serre laten plaatsen. Perfect geadviseerd en opgemeten. Monteurs werkten netjes en hebben het vakkundig geplaatst.

Professioneel bedrijf met goed advies en service

Volgens offerte screens geleverd en naar tevredenheid gemonteerd

Het traject offerte tot montage is naar tevredenheid verlopen. Toch een min puntje; Venvo kon of wilde niet informeren wanneer de screens beschikbaar waren. Daardoor ging het mis met het werken op de aanwezige stijger bij de flat. Venvo heeft dit uiteindelijk goed opgelost, mede omdat een andere flat bewoner ook een bestelling had lopen.

Heel netjes gewerkt!!!!

Het was een zeer goede ervaring. De mensen hebben heel netjes gewerkt. Heel beleefd. Opgeruimd waar nodig. En het ziet er prachtig uit. Het rolluik heeft de perfecte kleur, zodat het zeer goed past bij het huis. Zeker zullen wij jullie aanbevelen aan geïnteresseerden.

Goede keus!

De zonwering hangt nog niet zo lang en ik heb ze ook nog niet zo vaak gebruikt, maar ik ben er heel blij mee. Ze doen het (nog steeds) prima. De monteurs waren vriendelijk en werkten snel en netjes. Ook het opmeten vooraf ging keurig volgens afspraak. De wachttijd was korter dan aangegeven, wat heel fijn was. Een tevreden klant.

Zeer goed bevallen

Ik kreeg meteen een reactie op mijn mail. Heel het proces is vlot verlopen. Goed uitleg en goeie service. Het plaatsen van de rolluik ging ook super snel.

Prima advies en mooi scherm

Prima advies gekregen en het Brustor scherm ziet er top uit. Waar anderen de plaatsing van dit scherm niet aandurfden heeft Venvo dit gewoon zonder probleem geplaatst. Enige verbeterpunt zou zijn de klant wat actiever op de hoogte te houden van de levertijd. Alle begrip voor vertraging in deze tijd, maar ff mailtje om de stand van zaken door te geven is altijd prettig. Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan!

?s Gravenzandseweg 3

2291 PE Wateringen

Over Venvo Zonwering BV

Venvo Zonwering B.V. behoort tot een van de grotere zonwering bedrijven en is sinds 1976 dé specialist in het weren van zonlicht. Zo beschikken we over een eigen assemblage-afdeling en werken alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen en merken. In eigen beheer maken wij diverse zonweringen en rolluiken. Veel van onze toepassingen worden in eigen huis bedacht en uitontwikkeld. In onze ruime confectie-afdeling worden de doeken en gordijnen op maat gemaakt, maar ook een grote diversiteit aan speciale opdrachten wordt hier geconfectioneerd. Venvo staat voor kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid.