Fijne behandeling

Mijn zoon is op een prettige manier behandeld, rust en eerlijkheid of het wel of geen baat heeft. Secretaresses helpen en denken mee voor wachttijd zo kort mogelijk te houden voor een baby.

• Wat is de belangrijkste reden dat je voor ons hebt gekozen? Positieve ervaring vanuit omgeving

Super tevreden over menselijke behandeling v h menselijk lichaam ;)

Bij de huisarts werd ik naar t ziekenhuis gestuurd waar ze niets konden vinden. Na 6 maanden naar osteopaat gegaan en t probleem was met 1 behandeling verholpen. Osteopaat bekijkt houding en controleert t lichaam. In mijn geval mijn schouderblad dat vast zat en mijn bindweefsel dat vast zat. Osteopaat heeft alles los gemaakt en weg was mijn probleem. Thxs Ps; in t vervolg vaker naar de osteopaat bij lichamelijke klachten.

• Wat is de belangrijkste reden dat je voor ons hebt gekozen? Goede recenties

Snel en doeltreffend

Ik kreeg snel een afspraak na melding van mijn klacht. Ik was in 3 behandelingen van mijn klacht af. (Hoop dat dat blijvend is) Hele vriendelijke benadering!

Goed en kundig geholpen.

We zijn erg tevreden. Probleem goed naar gekeken en behandeld in korte tijd. Erg vriendelijk en enthousiast!

Fijn geholpen, welkom gevoel en goede uitleg

Wij zijn voor onze dochter bij Osteopathie van Eijck geweest vanwege haar onrust. Telefonisch al netjes te woord gestaan en redelijk snel een afspraak kunnen maken. Fijne uitleg gehad wat ze voor ons konden betekenen, hoe de behandeling in zijn werk ging alvorens te starten. Ook tijdens de behandeling werd ons uitgelegd wat er door de osteopathe werd gevoeld, waar 'knellingen' zaten bij beide behandelingen. Duidelijk advies meegekregen en aan ons zelf de keuze gelaten om nogmaals langs te komen, ook al was dat niet perse nodig. We hebben ons welkom gevoeld en met een gerust hart de behandeling afgesloten, met grote dank aan Joyce.

Fijne, helpende behandelingen

Ik kwam voor bepaalde klachten, en uiteindelijk kwamen er ook andere klachten aan bod, dit was prettig en helpend. Fijn dat er naar het totaalbeeld gekeken wordt

Erg positief

Erg vriendelijk personeel. Zeer goede ervaringen mee voor zowel mezelf als voor mijn pasgeboren zoontje.

Werd goed geluisterd naar de klachten

Hele fijne behandelaar en werd echt geluisterd, maar niet het gevoel dat het echt iets voor mijn dochter heeft gedaan. Klachten zijn nog net zo hevig als voorheen

Mijn baby is heel goed geholpen!

Goede ervaring, ben door een hele lieve vrouw geholpen die lief was voor Dayen en mij op mijn gemak stelde. Na 2 keer waren de klachten weg.

Goeie persoonlijke hulp op maat

Ik heb een fijne ervaring gehad met de behandeling voor mij en mijn dochter.

Fijn, behulpzaam en zeer kundig team.

Zowel voor mezelf als voor de kinderen kom ik graag bij osteopathie van Eijck. Doordat ik weet dat kwaliteit gegarandeerd wordt, maakt het vaak niet uit bij wie je als eerste geholpen kunt worden. De assistente staat je altijd zeer vriendelijk en behulpzaam te woord. In het behandeltraject wordt je als patiënt actief betrokken door de osteopaat. Ik ben zeer tevreden en verwijs graag mensen door!

Fijne mensen,echte betrokkenheid!

Fijne mensen,die echt proberen om je weer op de been te krijgen.

Prima geholpen

Vriendelijk

Vriendelijke behandeling met een goed resultaat voor mijn ongemak.

Zeer prettige ervaring met de juiste diagnose waardoor ik zeker nog contact opneem voor vervolg consult.

Goede uitleg en leuke omgang met een kind

Miranda legt goed uit wat ze voelt en doet. Ze stelde mijn dochter op haar gemak en tijdens een gezellig gesprekje met haar behandelde ze haar. Mijn dochter werkte niet altijd goed mee, maar daar speelde ze op een goede manier op in. De behandelingen hadden effect op de ‘problemen’ waar we mee kwamen en gaven ook inzicht in wat de ‘problemen’ veroorzaakte. Handig om daar rekening mee te houden.

Zeer goede behandeling en fijne communicatie

Een zeer fijne en prettige behandeling van mijn dochtertje Vera. Mijn 2 andere kinderen zijn ook onder behandeling geweest met succes. Ik ben erg tevreden en zou Wouter zeker aanraden bij andere mensen.

Ik ben goed geholpen op een prettige manier

Er was sprake van een vriendelijke bejegening. Ik had vertrouwen in de kennis en kunde van de osteopate. Na behandeling zijn mijn klachten nagenoeg verdwenen. Mochten ze terugkomen dan zal ik opnieuw bij haar een afspraak maken.

Goed, een luisterend oor en een bespreekbare behandeling

Vlotte, deskundige en betrokken zorg!

In dezelfde week dat ik belde kon ik met mijn zoon van een paar weken oud nog terecht! Na 3 behandelingen had ik een rustige baby die minder last had van kramp en reflux. De behandelingen verliepen rustig, er werd alle tijd genomen die nodig was en de osteopaat toonde interesse in zowel het welzijn van moeder als kind. Zeer zeker aan te raden!

gestructureerd; duidelijkheid; transparant; expertise

Daar ik geen ervaring heb met osteopathie en bij diverse behandelaars van andere therapieën ben geweest die tot dusver geen soelaas boden was ik uitermate tevreden dat ik de mogelijkheid kreeg om vooraf telefonisch een gesprek te hebben waarin ik een duidelijke begrijpelijke uitleg kreeg wat osteopathie inhoud en of deze ook voor toepassing zou zijn gericht op mijn klachten. De behandelingen waren gestructureerd, voelde mij er prettig bij temeer daar ik het vertrouwen en te maken had met ervaren deskundigen. De behandeling heeft een verbetering gegeven, wil nu even afwachten wat het mij brengt in de nabije toekomst.

Osteopathie heeft mijn zoontje zeer geholpen!

Mijn zoontje (2,5 maand oud) is goed geholpen voor zijn darmkrampjes, maag- en slokdarm problemen (reflux). Na 3 behandelingen ging het heel goed met hem! Dank je wel Miranda!

Klachten zijn verminderd.

Twee behandelingen gehad. Er werd goed naar ons geluisterd en de juiste vragen gesteld. Er zijn ons goede adviezen gegeven, waar we zeker iets aan hadden. De behandelingen hebben het probleem niet geheel weggehaald, maar wel echt met 70-80% vermindert.

Persoonlijke aandacht

Ik heb de behandelingen als zeer plezierig ervaren. Duidelijke uitleg en toegankelijke behandelaar. Ik kom voor een reguliere ‘apk’ graag nog eens terug.

Ik ben er goed geholpen .

Ben er goed geholpen maar de klachten zijn niet helemaal weg

Goed geholpen

Mijn zoontje had veel last van zijn darmen, het is nu opgelost met andere voeding

Torenhoekstraat 33

5056 AM Berkel-enschot

Over Osteopathie van Eijck

Bij Osteopathie van Eijck brengen we vakkundige osteopatische behandelingen op maat en binnen bereik van iedereen. Ons team van vriendelijke assistentes, management en ervaren osteopaten, met een diversiteit aan specialisaties staat voor je klaar. Wij kennen geen wachttijden en vakantiesluiting, zijn makkelijk telefonisch bereikbaar en bieden tevens avondspreekuren en gratis adviesgesprek. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en een effectieve communicatie zowel intern als extern. Dit alles in een aangename omgeving, met bijzondere aandacht voor jouw wensen. Wij gaan écht een stap verder voor onze patiënten!